An itibariyle youtube kanal kıyımına başladı :))

200 e yakın yandex tabanlı kanallarım spam,toplum .. gibi şeylerden gitti ama gmail hesaplarım duruyor hepsindede aynı kategori var neden yandex gitmişte gmail kalmış ?

Gercektende cok ilginc ve aynı zamandada trajikomik bir olay.
50'e yakın yandex tabanlı mail gitti 1 tane bile saglam kalmadı.
Gel gör ki 5 6 tane gmail hesap yandexdekilerle aynı icerik hatta aynı video olan bu kanallar saglam.
Apacık belli ki gmail yandexi istemiyor.

Okudugum haberlere göre yandex ile google arasında bir rekabet varmıs, hemde bayagı bir büyük :)
Bunu bilseydim google amcanın pesinden giderdim :)

Yandex benimde toplu 32 kanal gitti 1-2 si çok sağlam kanallardı forumda 200-300 satanlar var bu tip kanalları toplamda 2 sinin 15 k abonesi vardı gmail yönlendirme yapmıştım bilmiyorum artık 0 ladık an itibari ile....

0la lanlar kulubüne hoş geldin hocam :cool:

Şimdi bütün hesaplara girip tel doğrulama yapıp kökten silecekmiyiz hepsini :)

Disabled olan spamdan kapanan ADSENSE ye bağlı kanalları tel doğrulaması yapıp silmek şart mı silmeden devam eden var mı? Bir zararı olur mu silmesek
spamdan ( bu kullanıcı spam telif vs den dolayı kapattık diyordu kanala girmeye çalışınca ) 1 ay önce kapanan 2 mailim kaldı adsense de
o ikisinede hangi numarayı yazarsam yazayım kullanılmış diyip kod göndermiyor silemiyorum.
yaklaşım 20 gündür 5-8 kanal bağlı herşey normal.. bişey olmadı yani
ama silebiliyorsan sil hocam iz kalmasın

Bu sinir bozucu durum son 3 aydır var.

Farklı adsenseler, farklı partnerler hiçbir yere bağlı olmayan kanallar hepsi topluca gidiyor.

50 kanalım birden kapatıldı 2 ay önce, 1800 $ ve 1600 $ lık toplamda 5.000-7.000 $ lık partner kanallarım uçtu gitti. Tertemiz.

Gmail veya Yandex ile alakası yok bu durumun.

Kritik soruyu soruyorum:

Kanalları toplu kapananların kanalları TEK gmail'e yönlenmiş haldemiydi ? Tek şüphem bu şuanda.

benim tek gmaile baglı değildi . 40 a yakın hesabım patladı sebepsizce. ve hepside gmaildi . yandex yada gmail le alakası oldugunu düşünmüyorum

ben tek sorun olarak görüyorum su anda cogu kanal spam yaptıgı icin kapatıldı maille alakası yok benım diger yandex mail ile açtıgım kanallara nadir videolar attım onlara bi şey olmamış ama videolarla doldurdugum kanallar gümlemiş hep

alın size bir teori daha ::::

kapanan kanalların en az 1 kerede olsa ÜNLEM yemiş kanal olma olasılığı nedir acaba???

Youtube ÜNLEM YEMİŞ kanallarımı temizledi acaba ?!

alın size bir teori daha ::::

kapanan kanalların en az 1 kerede olsa ÜNLEM yemiş kanal olma olasılığı nedir acaba???

Youtube ÜNLEM YEMİŞ kanallarımı temizledi acaba ?!
Bu teori işlemez sadece bideo atıp daha yakmaya calısmadıgım dün olusturulan kanallarında alayı gitmiş :)

kanalları silerken 7 farklı bölgeden numara denedim bu numara hep kullanılmış diyor hadi hayırlısı bi de çerez silip deneyeyim...

işlemesini kimse istemez zaten,az önce yeni yandexe video attım kanal gitti ,aynı şekilde kapandı..gmaile attım sapasağlam duruyor

Yandık valla hocam ben komple yandex calısıyordum ne var ne yok gitti tek bir tane gmail kanalım vardı oda dün çalındı yani elde pek birşey kalmadı artık napıcagımı şaşırdım açıkcası :)

Yandık valla hocam ben komple yandex calısıyordum ne var ne yok gitti tek bir tane gmail kanalım vardı oda dün çalındı yani elde pek birşey kalmadı artık napıcagımı şaşırdım açıkcası :)

düne kadar yandex zirvedeydi,daha şansı yok gugul çizdi yandexi-benimde 1 aylık emeğim gitti,çok canımı sıkmaya başladı bu gugul

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri