An itibariyle youtube kanal kıyımına başladı :))

Arkadaşlar 8 adet kanalım yandex uzantılı benimkiler dün saat 19:00 'da hepsi kapandı.
Forumlardan okuduğum kadarıyla kullandığımız botları öne sürüyorlar.
Yani gmail yada yandex olması önemli değil.
Botların serverlerı tek statik İP olayı yüzünden herkes aynı İP den yükleme yapıyor.
En azından kullandığımız botların İP'leri haftada 1 kere yada haftada 3 kere falan ip yenilenirse belki bu kıyımlar azalabilir.

Bu konuda düşüncem yanlış ise kusuruma bakmayın. Okuduklarımdan bu mantığı ürettim.

Hayırlı Günler...

İlker hocam alakasi yok ben el ile yükledim vdsden dun o kanalda kapandi

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Bende 1 haftadır botdan çıkarttığım kanallar duruyor yeni açtıklarım ve yüklenenlet patladı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Toplamda 40 kadar kanalım var ve bunların 20 tanesi bota bağlı duruyordu bota bağlı olan 20 kanalın 17 tanesi uçtu Gmail ve Yandex uzantılıydı, bota bağlı olmayan diğer 20 kanalım ise sağlam, herhangi bir şey yok. Herkes Gmail Yandex'den bahsediyor ama bu kanalların kapanması işi botla alakalı olabilir mi? Yoksa bir tesadüf mü?
[MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION] onunda bota bağlı tüm kanalları gitmiş, aklıma direk bu geldi.

ne zaman bunu desem sanki botun çalışanıymış gibi saçma saçma savunma yapıyorlar. ama ben demeye devam edeceğim.

sonuçta bu bir bot ve belli bir ip adresinden yüklüyor, senle aynı ip'i paylaşan tonla kullanıcı var. bazen bir gmail açmak için bile modeme res atıp çerez silip mac değiştiğimiz oluyor. peki botta neden ip'i sorun etmiyor millet ? cevap şu ''ama o bot yeeaa..'' heee evet bot bir bilgisayarı 5 kişi kullanmaktan farksız. herkese ayrı ip verip süre bitince ip'i başkasına devretmeyen bot varsa affola ama yok

dün gece 00:00 dan önce deneme amaçlı :

1 gmail kanalına botla 300
1 yandex kanalına botla 300 video atıldı..

sonuç ikiside patladı-tel onayı istedi..

bu sabahtan itibaren deneme amaçlı :

sonuç kanallar kapanmadı her ikiside sağlam.. sizde denemelerinizin sonuçlarını yazarsanız,ortak bir fikir sahibi oluruz,kapnmalar devam ediyormu etmiyormu diye !

edit düzeltiyorum sabah açtığım yandex şu anda gümledi
gmail hala sağlam !!!!!!!

bu demek oluyorki elveda yandex !!!

Bursalee 200-300 çok değil ip değişiyorum zaten biliyorum

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Çok açık şekilde YANDEX hesapları devredışı kaldı gmail devam edin arkadaşlar

dün gece 00:00 dan önce deneme amaçlı :

sonuç ikiside patladı-tel onayı istedi..

bu sabahtan itibaren deneme amaçlı :

sonuç kanallar kapanmadı her ikiside sağlam.. sizde denemelerinizin sonuçlarını yazarsanız,ortak bir fikir sahibi oluruz,kapnmalar devam ediyormu etmiyormu diye !

edit düzeltiyorum sabah açtığım yandex şu anda gümledi
gmail hala sağlam !!!!!!!

bu demek oluyorki elveda yandex !!!
Hocam g mailde gidince haber edin belki ilerleyen saatlerde patlayabilir dün gece açtıgım 1 gmail bu sabah pert

böyle zamanlarda yapılacak tek şey fırtınanın dinmesini beklemek
bırak video eklemeyi hesaplara dahi bi kaç gün girmemek gerek
malum bi kaç gün sonra kazançlar kesinleşecek

Toplamda 40 kadar kanalım var ve bunların 20 tanesi bota bağlı duruyordu bota bağlı olan 20 kanalın 17 tanesi uçtu Gmail ve Yandex uzantılıydı, bota bağlı olmayan diğer 20 kanalım ise sağlam, herhangi bir şey yok. Herkes Gmail Yandex'den bahsediyor ama bu kanalların kapanması işi botla alakalı olabilir mi? Yoksa bir tesadüf mü?
[MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION] onunda bota bağlı tüm kanalları gitmiş, aklıma direk bu geldi.

Bota bağlı olsa gmail tabanlılarda giderdi. Sanmıyorum.

beyler alakası yok benim 80 küsür kanaldan 1 tanesi gitti oda benim suçum üyeliği açarken ip ve çerezleri temizlemeden açtığım bir üyelik kullandığım üyeliklerin sadece 10 tanesi başka bir arkadaştan temin gerisi benim açtığım üyelikler hiç bir sıkıntı yok olmaz da dikkat ederseniz işlemleri yaparken

benim kanallarda uçmuş yandex tabanlılar gitmiş gmailler kalmış

beyler alakası yok benim 80 küsür kanaldan 1 tanesi gitti oda benim suçum üyeliği açarken ip ve çerezleri temizlemeden açtığım bir üyelik kullandığım üyeliklerin sadece 10 tanesi başka bir arkadaştan temin gerisi benim açtığım üyelikler hiç bir sıkıntı yok olmaz da dikkat ederseniz işlemleri yaparken
Yani yandex hiç uçmadı mı 80 kanaldan suç mail satanlarda mı diyorsun ?

Yani yandex hiç uçmadı mı 80 kanaldan suç mail satanlarda mı diyorsun ?
yandex de var gmail de var 1 kanalım kapandı oda dün yükleme yaptım cok fazla ünlem geldi kanala oda o yüzden kapandı
neden suç hesap açanlarda olsun ki bende hesap açıp satıyorum sattığım kişilerden bir kişi dönüş yapmadı bugün kapandı hesaplarım diye
ayrıyetten hesaplara video yükleyen hesabı alanlar temiz iş yapmazsa hesapları kapanınca mail açanlara suç atmamalı

Bende kapananlar kervanına bugün katıldım 3 kanalım gitti.3'üde gmail tabanlıydı.

kesınleşme tarihine kadar giden varsa gotursun kanalları beyler... kesınleşmeden sonra sılın uçurun.. uyarı gelenlere genelde 5-10 gun muhdet verılıyor... bir keresınde 10 sonra para kazanma gitti uyarı tarıhınden sonra bir başkasında 5 gun.. ama şansıma birinde 1 gunle kurtardım paramı diğerinde de 10 gun olsu şansıma .... belırtmek istedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri