Ana Kanalı Sildim Alt Kanallara Bağlanma Sorunu

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

stone

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kybelenetwork.com
yanlışlıkla maile bağlı ana kanalı sildim. alt kanallara googleplus araacılığı ile giriş yapabiliyorum ancak ana kanala bağlanamadığımdan toplu kanalları göremıyorum. başka maile alt kanalları bağlama ya da ana boş kanalı tekrardan açma şansım var mıdır ?

ana maili silince alt kanallarda komple gidiyor diye biliyorum hocam bugun sildim bende ana maili alt kanallarda otomatik siliniyor

ana kanalı silersen ona bağlı olan tüm alt kanallarda silinir komple..

Yeni konu açmak istemedim benim de bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Ana kanalımın para kazanması gitti ve adsenseme kanal bağladığımda bu kanal yüzünden kapanıyor para kazanması. Bu ana kanalın alt kanalında para kazanan 2 aylık freedom partner bir kanalım var. Para kazanan kanalımı kaybetmeden bu sıkıntılı kanaldan kurtulma gibi bir seçeneğim yok mu ?

3 ay once aynı sorunla karsılasmıstım hocam ben alt kanal için şifre ve alt kanalımın gmailini elimde bulunduruyordum o şekilde tekrar giriş yapabılıyordum eger alt kanalın gmaili ve şifre si varsa girersin örnek olarak alt kanal actıgında youtube ayarlarından alt kanaldan gelişmişe bastıgında Hesap bilgilerinin altında @pages.plusgoogle.com ile biten bir mail görürsün oda senın alt kanalının mailidir

hocam ana kanalınızı sildiiğiniz ne kadar oldu ? eğer 2 günü geçmediyse akşam 9 da skype ekleyin yardımcı olurum.

3 ay once aynı sorunla karsılasmıstım hocam ben alt kanal için şifre ve alt kanalımın gmailini elimde bulunduruyordum o şekilde tekrar giriş yapabılıyordum eger alt kanalın gmaili ve şifre si varsa girersin örnek olarak alt kanal actıgında youtube ayarlarından alt kanaldan gelişmişe bastıgında Hesap bilgilerinin altında @pages.plusgoogle.com ile biten bir mail görürsün oda senın alt kanalının mailidir

Hocam beni yanlış anladınız herhalde ben giriş yapabiliyorum kanallara fakat alt kanal kazanıyor partnerde ana mail ise banlı adsensemde yani hangi kanalı bağlarsam o adsenseye kanal para kazanması kapanıyor hemen o bakımdan, alt kanalın kazanması gitmeden bu ana kanalı adeseme zarar vermekten nasıl kurtarabilirim?

hocam ana kanalınızı sildiiğiniz ne kadar oldu ? eğer 2 günü geçmediyse akşam 9 da skype ekleyin yardımcı olurum.

Hocam ana kanalı silmedim şöyleki ; ana kanalı zamanında adsemseme bağlamıştım sonra kanalın para kazanması gitti ve alt kanal partnerde olduğu için sağlam duruyor ( az kanadırıyor ama telifsiz içerik ) şimdi o adsenseme ne zaman kanal bağlasam şu kanaldan dolayı para kazanması gitti diyor ve o dediği kanal ana mail olan kanal ve google ayarlardan silersem alt kanal da silinir yazmışlar kurtarmanın başka yolu yok mu ?

Bir diğer düşündüğüm ise adsense 2013 'de açılmıştı onaylı ve içerisinde 40tl gibi bir rakam var ve bu partnerdeki alt kanal iki ay önce 1$ geçen ay 3$ getirdi ufak ufak gidiyor. Şimdi bu kanal dahil o adsenseye bağladığım bütün kanalları google ayarlardan bağlantı sil desem adsensem temizlenmiş olur mu ? Eğer kara liste fln gibi bir durum söz konusu olmayacaksa bütün hesapları silicem o adsenseme bağlı ve yeni kanallar bağlayarak kısa zamanda ödeme eşiğini geçmeyi düşünüyorum. Görüşleriniz nedir hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri