Ana Sağlayıcısından Youtube 4000 Saat Hizmeti

• Kullanıcı excuse128
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
kendisini uzun suredir tanıyorum iyi bi dostum
bol sohbetimiz var kendısine bi kanal teslim ettim ödemesini yaptım.

sonuçlarını yazıcam

bol kazançlar kardeşım

Dostum selam. Youtube da 2 kanalım var. İlki 7000 abonelik youtube eğitim kanalım, Para kazanmam açık bu kanalımda fakat daha para çekmek nasip olmadı pin elime ulaşmadgı için. Bu kanalımda abone kasma, izlenme kasma, para kazanma videolarım var. Abone kasma videom 100.000 e yakın izlendi. Diğer kanalım ise kpss videosu cekiyorum onda para kazanmam kapalı 1100 abonem ve 30.000 dk civarı izlenme sürem var. Bana izlenme süresi sağlayabilirsen bende senin tanıtımın için para kazanması acık olan kanalımdakı 100.000 izlenen videomun altına açıklama kısmına tanıtımın için Mail adresini ve verdgn hizmetleri ve fiyatlarını yazaym. . Eğer sana da makul gelirse teklifim dönüş yaparsan sevinirim. Kolay gelsin bu arada, Bol kazanclar dilerim.

Dostum selam. Youtube da 2 kanalım var. İlki 7000 abonelik youtube eğitim kanalım, Para kazanmam açık bu kanalımda fakat daha para çekmek nasip olmadı pin elime ulaşmadgı için. Bu kanalımda abone kasma, izlenme kasma, para kazanma videolarım var. Abone kasma videom 100.000 e yakın izlendi. Diğer kanalım ise kpss videosu cekiyorum onda para kazanmam kapalı 1100 abonem ve 30.000 dk civarı izlenme sürem var. Bana izlenme süresi sağlayabilirsen bende senin tanıtımın için para kazanması acık olan kanalımdakı 100.000 izlenen videomun altına açıklama kısmına tanıtımın için Mail adresini ve verdgn hizmetleri ve fiyatlarını yazaym. . Eğer sana da makul gelirse teklifim dönüş yaparsan sevinirim. Kolay gelsin bu arada, Bol kazanclar dilerim.
İlginiz için teşekkür ederim. Link eklemek yerine ses tonunuz iyi ise tanıtım videosu çekerseniz düşünebiliriz. Teşekkürler...

İlginiz için teşekkür ederim. Link eklemek yerine ses tonunuz iyi ise tanıtım videosu çekerseniz düşünebiliriz. Teşekkürler...

Video çekersem para kazanma kapatılma riski ile karşı karşıya kalabilirim ama içerikten dolayı. . Sorun olmaz mı?

Çok İlgili Bir Arkadaş Kesinlikle Tavsiye Ederim İşini Severek Yapan İnsanlardan Birtanesi ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri