Güncel.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam öyle ek maliyet olur. Tek bir saat uzunlukta video ideal.![]()
Hocam 4000 saat izlenim almistim 8 gun once izlenmeler silinmiş
Teşekkür ederim üstadkendisini uzun suredir tanıyorum iyi bi dostum
bol sohbetimiz var kendısine bi kanal teslim ettim ödemesini yaptım.
sonuçlarını yazıcam
bol kazançlar kardeşım
Dönüş sağlandıpm bekleniyor
Güncel
İlginiz için teşekkür ederim. Link eklemek yerine ses tonunuz iyi ise tanıtım videosu çekerseniz düşünebiliriz. Teşekkürler...Dostum selam. Youtube da 2 kanalım var. İlki 7000 abonelik youtube eğitim kanalım, Para kazanmam açık bu kanalımda fakat daha para çekmek nasip olmadı pin elime ulaşmadgı için. Bu kanalımda abone kasma, izlenme kasma, para kazanma videolarım var. Abone kasma videom 100.000 e yakın izlendi. Diğer kanalım ise kpss videosu cekiyorum onda para kazanmam kapalı 1100 abonem ve 30.000 dk civarı izlenme sürem var. Bana izlenme süresi sağlayabilirsen bende senin tanıtımın için para kazanması acık olan kanalımdakı 100.000 izlenen videomun altına açıklama kısmına tanıtımın için Mail adresini ve verdgn hizmetleri ve fiyatlarını yazaym. . Eğer sana da makul gelirse teklifim dönüş yaparsan sevinirim. Kolay gelsin bu arada, Bol kazanclar dilerim.
İlginiz için teşekkür ederim. Link eklemek yerine ses tonunuz iyi ise tanıtım videosu çekerseniz düşünebiliriz. Teşekkürler...
Üstadım ben sadece tanıtım videosu istiyorum. Youtube ta biz paylaşırız zatenVideo çekersem para kazanma kapatılma riski ile karşı karşıya kalabilirim ama içerikten dolayı. . Sorun olmaz mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.