Analytics Gercek Zamanli Sacmaliyor!!

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GetReaL

Kayıtlı Üye
Millet 2 kanalimda analistik gercek zamanli kismina girdigimde asagiya ekledigim resimde oldugu gibi görünüyor. Sizde de böyle mi durum? 300-500k izlenim geldigini gösteriyor ama aslinda gelen 1-2k max.

r95MY1.jpg

Ya bu nasil bir olaydir bug mudur nedir anlamadim. Kanali actigimdan beri ayni sekilde. Görüpte heyecanlaniyorum da video mu patladi diye ama tik yok. Görüntü var ses yok :)

Çok ilginç hep böyle olması. Belki de gerçekten öyle izlenen bir videonuz vardır siz fark etmiyorsunuzdur? :D :D

Bende sorunsuz.

Hocam keske öyle olsa böyle birsey nasil farkedilmez :D

bunlar yine bir şeylerle mi oynuyor...

24 saattir 2 kanal bağlı olan adsense sıfır çekmeye başladı...
videoların pub a baktım ''6219811747049371'' youtube pub u görünüyor sadece ,benim pub ortalıkta yok...

videoları izliyorum,reklam yok...dolarlar yeşil ama hiç bir videoda reklam çıkmıyor.
aynı durumu yaşayan var mı?

Beyler kanali actigimdan beri düzelmedi bu olay :D baska kimsenin basina gelmedi mi?

kvzLmm.jpg

Şu an yine saçmalamış durumda. Tüm kanallarda aşırı azalma var. En çok izlenen saatler hem de.

şu an resmen bir hata var sıfır a yakın gösteriyor kanallarımda :D

bende saat 23.00 civarı yarı yarıya düşmüş

Saymıyor artık durdu :D birşeyler peşinde youtube

Son düzenleme:
Bende calisiyor. Bende ama baya sorun var video atiyorum birden 200k filan izleniyor gözüküyor ama aslinda izlenen 1-5k arasi ve 2 gün ardindan 5k olan video birden 500-1000 izlenime düsüp yine 5k lara cikiyor cok acayip anlamadim.

düzelir bu aralar sık sık oluyor bende aniden görünce telif yada topluluk yediğimi sanıyorum

düzelir bu aralar sık sık oluyor bende aniden görünce telif yada topluluk yediğimi sanıyorum

Düzelmiyor hocam bir gariplik var bende 3-4 aydir hep bu sekilde ve tek 1 kanalda da degil tüm ayni kategori calisitigim kanallarda böyle. Düzeliyor ama her video 1 hafta 10 gün sonra düzeliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri