Analytics kazançları yansımıyor?

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
aynı sorun bendede var izlenimlerin yarısından fazlası 10 gündür yansımıyor.

Hadi be arkadaş merak ediyorum :D
Bu sorun tam da izlenim patlaması yaşadığım zamana denk geldi

hakkaten takılı kaldı kazançlar kaç gündür. bayram tatili mi yapıyolar nedir, merak ediyorum ben de.:)

Hiç bukadar gecikme olmamıştı bi telif yersem kazanç yansımadığı için çöpe gidecek 300k izlenim

5-6 gün yansımadığı zamanları hatırlarım-panik yapmayın yansır mutlaka

nasil olmadi ya. Hemen felaket tellaligi yapiliyor. Ben 5 gune denk geldim. Bosuna dert yapmayin hic bisi olmayacak. Rahatiniza bakin.

nasil olmadi ya. Hemen felaket tellaligi yapiliyor. Ben 5 gune denk geldim. Bosuna dert yapmayin hic bisi olmayacak. Rahatiniza bakin.

Aynen kazanclarda sıkıntı vs olmaz.Ama video yükleyince seste eşleşen çıkınca kaldırılıyordu.Şimdiyse videodaki sesin hepsi gidiyor.En azından bu sorunda olma iyiydi.

yansıcağını biliyoruz da sinir oldum her şeyin üstüne bu geldi kazançlar gözükse çalışma şevki olacak bende ama çalışasım yok şu an.

yansıcağını biliyoruz da sinir oldum her şeyin üstüne bu geldi kazançlar gözükse çalışma şevki olacak bende ama çalışasım yok şu an.

Asla pes etme..zaten bu işin ne kadar süreceği muamma olmuş vaziyette...domuzdan ne kadar kıl koparırsak kardır :)

Daha önce de bu kadar yansımadığı oldu telaş yapmayın yansıyacak. Hatta 2 gün yansıyıp ortadaki yansımayıp son gün yansıdığı falan da oluyordu. Sonra ortadaki de düzeliyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri