- Web sitesi
- hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
Biraz uzun yazı olabilir bu yüzden kusuruma bakmayın ama kısa kesmeye çalışacağım.
Günlerdir animasyon-dizi şeklinde videolar yapmayı düşünüyorum. Lisede çok fena gif animasyon yapıp okulda arkadaşlara izletirdim. Hatta hocalar bile hayran kalırdı senaryolara
Tabi olay bu değil. Animasyon yapmayı severim. Bu aşkım yine depreşti ve ani bir kararla bu işi yapmaya karar verdim. Ama bilgisayarımın özellikleri milattan öncesine ait olduğundan dolayı çizimleri fireworks geri kalan kısmı da flash ile yapmayı düşünüyorum. animasyon ve seslendirme ekibinin tek üyesi ben olduğum için de seslendirme biraz zor olacak. hatta seslendirmeyi google translate tarzı uygulamalar ile sağlamayı düşünüyorum.
Senaryo konusunda sıkıntı yok hayal dünyam çok geniş şuan gündemdeki dizilerin senaryolarını aratmayacak işler çıkaracağımı düşünüyorum. ama dediğim gibi bilgisayarım çok eski olduğu için çubuk adamlar tarzı animasyonlar hazırlamak zorundayım. Bu kadar anlatım yeter daha fazla uzatmadan sorularıma geliyorum.
sizce bu çubuk adamların filmi tutar mı? (tabi ki denemeden anlaşılmaz ama sizin görüşünüzü yine de almak istedim)
seslendirme konusunu nasıl halledebilirim. (Malum animasyon içinde çok fazla karakter olacak.)
Bana video kesmek ve biçmek için güzel bir program önerir misiniz (düşük performanslı Pcler için. işletim sistemim xp
)
3 ay içinde video başı ortalama 100 k dan aşağısı benim için başarısızlık sizce başarılı olabilir miyim? 3 ay içinde video başına 100k izlenim alır mıyım? son soru biraz saçma oldu biliyorum ama içimde biraz korku var emeklerim boşa gider diye. İçimden bir seste hiç uğraşma spama devam et diyor ama yine de size sorayım dedim akıl akıldan üstündür.
Günlerdir animasyon-dizi şeklinde videolar yapmayı düşünüyorum. Lisede çok fena gif animasyon yapıp okulda arkadaşlara izletirdim. Hatta hocalar bile hayran kalırdı senaryolara
sizce bu çubuk adamların filmi tutar mı? (tabi ki denemeden anlaşılmaz ama sizin görüşünüzü yine de almak istedim)
seslendirme konusunu nasıl halledebilirim. (Malum animasyon içinde çok fazla karakter olacak.)
Bana video kesmek ve biçmek için güzel bir program önerir misiniz (düşük performanslı Pcler için. işletim sistemim xp
3 ay içinde video başı ortalama 100 k dan aşağısı benim için başarısızlık sizce başarılı olabilir miyim? 3 ay içinde video başına 100k izlenim alır mıyım? son soru biraz saçma oldu biliyorum ama içimde biraz korku var emeklerim boşa gider diye. İçimden bir seste hiç uğraşma spama devam et diyor ama yine de size sorayım dedim akıl akıldan üstündür.