Animasyon Yapmaya Başlıyorum Bir kaç Sorum Var

• Kullanıcı kaantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
Biraz uzun yazı olabilir bu yüzden kusuruma bakmayın ama kısa kesmeye çalışacağım.

Günlerdir animasyon-dizi şeklinde videolar yapmayı düşünüyorum. Lisede çok fena gif animasyon yapıp okulda arkadaşlara izletirdim. Hatta hocalar bile hayran kalırdı senaryolara :) Tabi olay bu değil. Animasyon yapmayı severim. Bu aşkım yine depreşti ve ani bir kararla bu işi yapmaya karar verdim. Ama bilgisayarımın özellikleri milattan öncesine ait olduğundan dolayı çizimleri fireworks geri kalan kısmı da flash ile yapmayı düşünüyorum. animasyon ve seslendirme ekibinin tek üyesi ben olduğum için de seslendirme biraz zor olacak. hatta seslendirmeyi google translate tarzı uygulamalar ile sağlamayı düşünüyorum. :) Senaryo konusunda sıkıntı yok hayal dünyam çok geniş şuan gündemdeki dizilerin senaryolarını aratmayacak işler çıkaracağımı düşünüyorum. ama dediğim gibi bilgisayarım çok eski olduğu için çubuk adamlar tarzı animasyonlar hazırlamak zorundayım. Bu kadar anlatım yeter daha fazla uzatmadan sorularıma geliyorum.

sizce bu çubuk adamların filmi tutar mı? (tabi ki denemeden anlaşılmaz ama sizin görüşünüzü yine de almak istedim)

seslendirme konusunu nasıl halledebilirim. (Malum animasyon içinde çok fazla karakter olacak.)

Bana video kesmek ve biçmek için güzel bir program önerir misiniz (düşük performanslı Pcler için. işletim sistemim xp :( )

3 ay içinde video başı ortalama 100 k dan aşağısı benim için başarısızlık sizce başarılı olabilir miyim? 3 ay içinde video başına 100k izlenim alır mıyım? son soru biraz saçma oldu biliyorum ama içimde biraz korku var emeklerim boşa gider diye. İçimden bir seste hiç uğraşma spama devam et diyor ama yine de size sorayım dedim akıl akıldan üstündür.

bionluk.com sitesinden seslendirme yapan çok kişi var.

Biraz uzun yazı olabilir bu yüzden kusuruma bakmayın ama kısa kesmeye çalışacağım.

Günlerdir animasyon-dizi şeklinde videolar yapmayı düşünüyorum. Lisede çok fena gif animasyon yapıp okulda arkadaşlara izletirdim. Hatta hocalar bile hayran kalırdı senaryolara :) Tabi olay bu değil. Animasyon yapmayı severim. Bu aşkım yine depreşti ve ani bir kararla bu işi yapmaya karar verdim. Ama bilgisayarımın özellikleri milattan öncesine ait olduğundan dolayı çizimleri fireworks geri kalan kısmı da flash ile yapmayı düşünüyorum. animasyon ve seslendirme ekibinin tek üyesi ben olduğum için de seslendirme biraz zor olacak. hatta seslendirmeyi google translate tarzı uygulamalar ile sağlamayı düşünüyorum. :) Senaryo konusunda sıkıntı yok hayal dünyam çok geniş şuan gündemdeki dizilerin senaryolarını aratmayacak işler çıkaracağımı düşünüyorum. ama dediğim gibi bilgisayarım çok eski olduğu için çubuk adamlar tarzı animasyonlar hazırlamak zorundayım. Bu kadar anlatım yeter daha fazla uzatmadan sorularıma geliyorum.

sizce bu çubuk adamların filmi tutar mı? (tabi ki denemeden anlaşılmaz ama sizin görüşünüzü yine de almak istedim)

seslendirme konusunu nasıl halledebilirim. (Malum animasyon içinde çok fazla karakter olacak.)

Bana video kesmek ve biçmek için güzel bir program önerir misiniz (düşük performanslı Pcler için. işletim sistemim xp :( )

3 ay içinde video başı ortalama 100 k dan aşağısı benim için başarısızlık sizce başarılı olabilir miyim? 3 ay içinde video başına 100k izlenim alır mıyım? son soru biraz saçma oldu biliyorum ama içimde biraz korku var emeklerim boşa gider diye. İçimden bir seste hiç uğraşma spama devam et diyor ama yine de size sorayım dedim akıl akıldan üstündür.
Pm attım hocam cevap bekliyorum.

Bende bikaç gündür bu konunun üstüne düştüm animasyon yapmayı öğreniyorum zamanla artık :)

3 ay içinde video başı 100k hit demişsin ama bu gerçekten çok zor özgün bir kanalın video başı 100kyı geç kanalın toplam izlenimi 100k olması bile zor iştir o yüzden bu kadar yüksek hedeflerle başlıyacaksan kusura bakma ama hevesin kırılır.

bionluk.com sitesinden seslendirme yapan çok kişi var.

hocam birden fazla farklı ses lazım bu da daha fazla ücret demek ve benim endişelerim varken para yatırmak pek bana göre değil ama site ilerleyen zamanlarda işe yarayabilir teşekkür ettim

Pm attım hocam cevap bekliyorum.

cevap yazdım hocam

Bende bikaç gündür bu konunun üstüne düştüm animasyon yapmayı öğreniyorum zamanla artık :)

hocam animasyonda gerçekten iyi $$$ var ama yapanın da iyi olması şartı ile inşallah başarırsın sende :)

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

3 ay içinde video başı 100k hit demişsin ama bu gerçekten çok zor özgün bir kanalın video başı 100kyı geç kanalın toplam izlenimi 100k olması bile zor iştir o yüzden bu kadar yüksek hedeflerle başlıyacaksan kusura bakma ama hevesin kırılır.

aslında düşününce şaçmaladığımı anladım :D

işi biliyosa yapar valla :D
1 haftalık özgün kanalım 150k izlenmede şuan

Animasyon öğrenebilmem için cizim dersi almam lazım mi

Grafi2000 bile o kadar izlenim almıyor, biraz sakin başla hocam.

animasyon konusunda iyiysen seninle ortak olabiliriz izlenme işi bende video işi sende :P

Video başı 100k, sanki marketten sepete ürün dolduruyorsun :D

Videoların ne kadar izleneceği kategorine bağlı, çöp adam seven 100k kişi var mı ? Varsa hepsine ulaştırabilecekmisin videonu ?
En fazla izlenim alan türkçe kategori müzik, ikincisi dizi, üçüncüsü oyun.
Oyun kanalı açıp videolarına atıyorum "sıla şarkıları" nın aldığı hiti beklemek yanlış olur :)
Birsürü faktör var videoların izlenim sayısını belirleyen.
Yani sonradna üzülme diye analtıyorum hocam yanlış anlama sakın.
Öyle kelle başı 100k demekle olmuyor maalesef :D

Valla animasyon sayılır, çocuklara yönelik ingilizce.

Ohooo İngilizce konusuna girecek olursak :D
Arkadaş Türkçe çalışacak hocam, Türkçe videoların izlenim sayısını İngilizce ile kıyaslamak yanlış olmaz mı ?
Sonuçta youtubedeki izlenimlerin ve googleda yapılan aramaların nereden baksan %80i İngilizce.

Son düzenleme:

Videoların ne kadar izleneceği kategorine bağlı, çöp adam seven 100k kişi var mı ? Varsa hepsine ulaştırabilecekmisin videonu ?
Oyun kanalı açıp videolarına atıyorum "sıla şarkıları" nın aldığı hiti beklemek yanlış olur :)

Ohooo İngilizce konusuna girecek olursak :D
Arkadaş Türkçe çalışacak hocam, Türkçe videoların izlenim sayısını İngilizce ile kıyaslamak yanlış olmaz mı ?

tabiki olur, o yüzden ingilizce çalışsın :D

video kesmek ve biçmek için
movie maker yada Aiseesoft Total Video Converter
önerebilirim pc dede çalışır

Valla videoyu yaymaktan ziyade ne yapacağına karar vermen çok önemli 250 kyı geçik aktif kişi var twitterda kullanamıyorum :)

şöyle yap bi bütçen varsa twitter-instagram gibi mecralardan alanın ile ilgili hesaplar al 5-6 bin ayırıp. sağlam hesaplar

ondan sonra gir.

en son bi e-ticaret sitesi kitap üstüne açıyım diyordum onuda nadasa aldım.

Grafi2000 bile o kadar izlenim almıyor, biraz sakin başla hocam.

doğru hocam bi hışımla yazdığım için baya abartmışım :D

animasyon konusunda iyiysen seninle ortak olabiliriz izlenme işi bende video işi sende :P

Eskiden gif animasyonlar yapardım program bilgim filan da yok aslına bakarsan ama nerden geldi bu anlık heves anlamadım. Ortak olabiliriz tabi video izlenme işini sen al paraları ben sayarım orayı dert etme sen :D:D

yok hocam yanlış anlamıyorum doğru soylüyosun :D teşekkür ederim.

video kesmek ve biçmek için
movie maker yada Aiseesoft Total Video Converter
önerebilirim pc dede çalışır

hocam 2. programda video birleştirme özelliği var mı

Valla videoyu yaymaktan ziyade ne yapacağına karar vermen çok önemli 250 kyı geçik aktif kişi var twitterda kullanamıyorum :)

şöyle yap bi bütçen varsa twitter-instagram gibi mecralardan alanın ile ilgili hesaplar al 5-6 bin ayırıp. sağlam hesaplar

ondan sonra gir.

en son bi e-ticaret sitesi kitap üstüne açıyım diyordum onuda nadasa aldım.

hocam mesajını bir köşeye kayıt ettim. teşekkür ederim

doğru hocam bi hışımla yazdığım için baya abartmışım :D

Eskiden gif animasyonlar yapardım program bilgim filan da yok aslına bakarsan ama nerden geldi bu anlık heves anlamadım. Ortak olabiliriz tabi video izlenme işini sen al paraları ben sayarım orayı dert etme sen :D:D

yok hocam yanlış anlamıyorum doğru soylüyosun :D teşekkür ederim.

hocam 2. programda video birleştirme özelliği var mı

hocam mesajını bir köşeye kayıt ettim. teşekkür ederim

Aiseesoft Total Video Converter Sadece kırpma renk değiştirme ses silme gibi güzel özellikleri barındıran bir program malesef birleştirme yapmıyor yanlız çok hızlı render yapıyor ve pc yi hiç kasmıyor bi dene derim illaki işine yarayan yönleri vardır ha video içi logo ve yazıda girebiliyorsun formda bir arkadaş videolu anlatımını yapmıştı
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...lar/39237-hizli-render-ve-unlemden-gecme.html

Aiseesoft Total Video Converter Sadece kırpma renk değiştirme ses silme gibi güzel özellikleri barındıran bir program malesef birleştirme yapmıyor yanlız çok hızlı render yapıyor ve pc yi hiç kasmıyor bi dene derim illaki işine yarayan yönleri vardır ha video içi logo ve yazıda girebiliyorsun formda bir arkadaş videolu anlatımını yapmıştı
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...lar/39237-hizli-render-ve-unlemden-gecme.html

hocam Allah razı olsun denedim benim sistemde bile hızlı çalışıyo çok teşekkür ettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri