Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1-2 videosunu atıp eşleşen, engellenen var mı yok mu kontrol et. Eğer ana youtube hesabı varsa riskli bir durum. Yoksa yükleyebilirsin.
1-2 videosunu atıp eşleşen, engellenen var mı yok mu kontrol et. Eğer ana youtube hesabı varsa riskli bir durum. Yoksa yükleyebilirsin.
Dediğiniz gibi hocam baktım Ne Videoları var nede RuhuDemek ki soruların üstünü örtmemek gerek soramak lazım herşeyi
![]()
İnşallah telif Yemezsin DOstum Birazda Kısmet Meselesiben 100'den fazla anime denedim. 14 tanesi sadece eşleşen vermedi yüklerken. Daha sonra 3 tanesine telif geldi. Sanırsam Geri kalan 11 tanesinde telif olmayabili. Bu ay içinde o animelerin tüm bölümlerini atıcam yeni bir anime kanalına
İnşallah telif Yemezsin DOstum Birazda Kısmet Meselesi![]()
amin. askere gidicem. gitmeden bir kaç kanal doldurayım dedim. varsın teliften kapansın napalım![]()
hayırlısı Dostum insallah Kapanmaz
Bunu baska bi konuda daha once aciklamistim. Japon animelerinin cogunda eslesenle karsilasirsin (bleach,naruto,op,ft,dbz,sao,death note gibi bi cogunda) karsilasmamak istiyorsan bu animeleri izleyip kendi kafana gore compilation hazirlaman lazim. Compilation atarsan pek telifle ugrasmazlar, fakat bildigin komple bolumleri atarsan affetmezler. Zaten bi cogunda soyledigim gibi 3. taraf alirsin.
Peki nasıl compilation yaparız? Yani iki üç bölümü birleştirmek olur mu? Yoksa iki üç bölüm içerisinden kesintiler yaparak birleştirmek mi?
Arkadaşlar Yorumlarnız Ve Görüşleriniz İçin Teşekkür ederim.
Siznlerin Görüşlerini Göz önüne alarak Anime Kanal Açmaktan Vaz Geçtim. Teşekkürler
2 aylık çizgi film kanalım var sorun yok akmasada damlıyor gunluk 5 k min. hit getiriyor.
Bilinen çizgi filmelri atıyorum nickledeon dan bakıp şimdiye kadar 1 tane bile vermedi gunde 10 tane atmama ragmen
2 aylık çizgi film kanalım var sorun yok akmasada damlıyor gunluk 5 k min. hit getiriyor.
Bilinen çizgi filmelri atıyorum nickledeon dan bakıp şimdiye kadar 1 tane bile vermedi gunde 10 tane atmama ragmen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.