Anında Kanal Kapatılması

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

Nerede hata yapıyorum anlamadım önceden yüklüyordum videoları böyle hata almıyordu şimdilerde ise videoyu yükler yüklemez kanalım kapatılıyor sorun nerede sizce neler yapmalıyım?

Yeni HATA: REDDEDİLDİ UYARISI..

lkQYvB.png

Son düzenleme:
kanal açmadan önce neyleri değişiyorsun

vds kullanıp acıyosan degistir etiketler aynıysa degistir pcden acıyosan degistir

video baslıgıylada alakalı olabılır benım basıma gelmıstı

Anladım hocam, hepsini değiştireceğim (vds kullanmıyorum pc elle yüklüyorum videoyu)

İp değiş arada sırada. Çerezleri sil 1 gün içinde sayısız kanala girip çıkma. Muhtemelen mimlendi o ip adresi bir süre şansını zorlama bu işi tam olarak öğrenmeden de kendini boşuna yorma. Forumu oku bir güzel. 1-2 kanal aç örnek işi kapınca açarsın çoklu kanal. Ayrıca AddmeFast tarzı sitelerden uzak dur eğer kullanıyorsan. :) Etiketler vs. de önemli.

Son düzenleme:
bu kadar hızlı flag atılıyosa demek ki adamlar youtubeyi gecmisler bile .. hersey flaga baglamayın yt kendiside flag atabilir

Yükler yüklemez yazmış arkadaş flagla alakası yok değiştir ip ni yani modemi kapat aç değişir,çerezleri sil öyle kanal aç mozilla gizli pencere kullan.

Merhaba,

Nerede hata yapıyorum anlamadım önceden yüklüyordum videoları böyle hata almıyordu şimdilerde ise videoyu yükler yüklemez kanalım kapatılıyor sorun nerede sizce neler yapmalıyım?

lkQYvB.png

kanalı oluşturup videoları yükledikten hemen sonra mı geliyor bu mail? ve tek bir video için mi geliyor yoksa birden fazla mı?

İp değiş arada sırada. Çerezleri sil 1 gün içinde sayısız kanala girip çıkma. Muhtemelen mimlendi o ip adresi bir süre şansını zorlama bu işi tam olarak öğrenmeden de kendini boşuna yorma. Forumu oku bir güzel. 1-2 kanal aç örnek işi kapınca açarsın çoklu kanal.

Sağolun hocam, Bu arada Hocam forumu okuyun diyorsunuz da iyi güzel bazı konular artık çöp olmuş çünkü videolu anlatımlar var ve videolar ya kendi siteleri üzerine yüklemiş ve sitenin domain süresi veya hosting süresi bittiği için video silinmiş veya youtube yüklemişler kanal uçmuş bu yönden yeni konu açmak daha iyi diye düşünüyorum..

modeminizi resetleyin, ccleaner gibi programlar kulllanın birde öyle deneyin derim

Bugün Aynı Durum Benimde Başıma Geldi. Videoyu Yükledim İkinci Videoyu Yüklerken Kanal Kapandı. Bir Önceki Yüklediğim Videoyu Flaglamışlar... :) Tek Toplulukla Gitti Kanal :)

Beyler resimde kırmızı ile arkadaşın karaladığı kısım video linki değil mi?

kanalı oluşturup videoları yükledikten hemen sonra mı geliyor bu mail? ve tek bir video için mi geliyor yoksa birden fazla mı?

Hocam öncelikle ben çoklu video yüklediğim kanalımda aldım bu hatayı sonra geçer dedim 1 yeni kanal açtım videoyu attım aradan 5 dakika geçti kanala girmeyi denediğimde, ürüne erişilemiyor hatası aldım maile baktığım da bu hata vardı sonra tekrar yeni kanal açtım etiketleri değiştirdim ve tekrar bu maili aldım :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri