Anında Ünleme Düşme Sorunu İçin Denenebilir Taktik

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar ünlem verdiğinden emin olduğunuz 10 11 tane uzun video gönderebilir misiniz bana

hocam nasıl 3-4 saniye.göster bizde bilelim valla ,böyle bişey varsa tadından yenmez.

Serkan abi o nasıl oluyor ayıptır sorması. :)

Evet arkadaşlar dediğim gibi 3-4 saniyede o işlemi yapıyoruz yanlışlık filan yok.

serkan hocam bu video edit yöntemi ile dünya geneli engellenen videolarıda açıyorlar partner kanallarda değil mi?

Evet Partnerlerde mümkün'(dü) ben partner kanallarımda o sorunla karşılaştığımda o şekilde aşabiliyordum ancak işlerden dolayı partnere bakamıyorum hiç.Zaten bu yaptığım çalışmanın sonucu başarılı olursa onlada uğraşmanıza gerek kalmaz.

@Serk@nYT @FGA .Sizin bu yazilariniz bile insana buyuk moral veriyor.

Artik bu ! isini bugun bitireceginize inaniyorum. Bitmesede caniniz sagolsun.

Arkadaşlar takdir edersinizki deneme yaptığımız kategori film kategorisi ve filmin işlenmesi uzun sürüyor.Şu ana olan denemeler gayet iyi yani bi aksilik olmazsa inşallah iyide olacak.Boşuna uykunuzdan kalmayın,paylaşılacak bir bilgi varsa bu zaten burda sizlerle paylaşılacakdır hiç şüpheniz olmasın.Ben uyumayacağım bugün o kesin sanırım üsyüne düşmüşken bakalım iyice..

---------- Mesaj saat 03:30:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:28:57 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar ünlem verdiğinden emin olduğunuz 10 11 tane uzun video gönderebilir misiniz bana
Evet aynı şekilde ünleme taktığınız 1-2 video da bana konudan yazarsanız yada çok özelde pm ile atarsanız onlardada deneme yapabilirim.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 2 3 hafta önce denediğim bi yöntem; video yukler yüklemez ünlem veriyodu bende camtasia da biraz rengiyle birazda uzunluguyla oynadım düzeldi. Ama spamcı arkadaslar uğraşırmı bilmem

Hocam, ünleme çözümü buldugunuzu ve denemeler yaptıgınızı okuduktan sonra, uyku falan kalmadı, sizden gelecek habeleri ''ciğerci kedisi gibi'' bekliyoruz, bilginiz olsun...:D

Benimde ufak çaplı bir çalışmam var bu konuda Serkan üstada yazdım kendi yönteminden sonra benim bahsettiğim yöntemede bakacak :D

Valla serkan abi Allah yardımcın olsun inşallah çözersin şu lanet olası ünlem sorunu.Sabırsızlıkla bekliyoruz.

sorun çözülmeyecek olsa bile şuanda serkan abının sorunu çözmekle uğraştığını düşündükçe bile insan kendını güvende hissediyor.

Abi inşallah başarırsın,bekliyoruz

Üstat inşallah bulacağınız yöntem eski kanallarda çalışır. Bol bol ünlem yedikten sonra o kanala 1 tane bile para açamıyoruz ama yeni kanallar için sıkıntı yok (benim için).

Çok aboneli kanalım için kendi yöntemim yeni kanal açıp eskisinin sayfasında paylaşmak. Çalışma düzenim bozuldu iyice ama aboneli kanallar için geçici olsa da iyi bir çözüm.

Bir kişi lütfen ünleme düşen videosunu versin arkadaşlar.Birde film dışında farklı kategoride deneyelim..

Hocam PM ile göndereyim birkaç video dedim ama, size PM gönderemiyorum.Buradan paylaşmak istemedim, saygılar...:confused:

Hocam PM ile göndereyim birkaç video dedim ama, size PM gönderemiyorum.Buradan paylaşmak istemedim, saygılar...:confused:

Arkadaş olarak eklıyorum atın videoları deneyelim.

Bir arkadaşımız attı sagolsun ve para kazanmasını actım resim paylaşacagım ancak arkadaşa geri pm attım izin verirmisin paylaşmam için diye haber bekliyorum.

Evet izin geldi sorun yok sanırım,ünleme düşen videonun son hali. @adige

wO65zn.jpg

Farklı videolar atabilirsiniz sadece 1-2 kişi atsa yeter denemiş oluruz iyice farklı farklı süre ve kategorileri.

Bir arkadaşımız attı sagolsun ve para kazanmasını actım resim paylaşacagım ancak arkadaşa geri pm attım izin verirmisin paylaşmam için diye haber bekliyorum.

Arkadaş olarak eklıyorum atın videoları deneylim.

Evet izin geldi sorun yok sanırım,ünleme düşen videonun son hali.

wO65zn.jpg

Farklı videolar atabilirsiniz sadece 1-2 kişi atsa yeter denemiş oluruz iyice farklı farklı süre ve kategorileri.

arkadaşlar videoyu serkan abiye ben gönderdim bu videoyu bır kanalıma bugün 3 farklı yöntemle 3 kere denedım ve kesınlıkle ünlemi aşamamıştım serkan abi aştı anında :) çok şükür :)

Patron çözdü olayı, bu gece bitti iş, öyle duruyr. Ama benim tavsiyem bu konuyu bile kaldıralım ortadan iş bitince (hoş şimdide google amca cacheleri almıştır çoktan da olsun), üyelere özel hatta mesaj sayısı belli bir miktarın üstündeki üyelere özel bir yerde paylaşılsın. Google ajanı bile geliyor forumlara artık öyle böyle değil, nerede eski delikanlı Google.

Tşkler Serkan hocam Allah da seni sevindirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri