Anında Ünleme Düşme Sorunu İçin Denenebilir Taktik

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
O yolladım üstad az da sen dene bakalım inşallah olur sende..Ben az dinleneyim uyku bastı iyice.. :) Yarın yine bu işle ugraşalım 3-4 kişi toplanıp skypde fikirlerimizi ortaya dökerek tek tek uygulayalım.

2 farklı animeden 2'şer bölüm geçirdim şu an için şimdi 2 dizi için deneme yapmaya başlıcam bakalım onlarda durum ne olacak.Sen dinlen abi çok yoruldun :)

6 saatlik bi uğraş sonucu 60 partlık bi diziden ilk 20 bölümünü Yeşil dolar ettim sonunda. Yöntem soracak arkadaşlara söyleyim kes biç parçala sonra tekrar birleştir. Olmadı hadi bi daha 2 bölümü birleştir yeşili yak sonra gene kes biç parçala vs. vs. vs. O kadar uykusuzumki şuan ne yaptımda yeşil yandı onu bile kafam almadı.

serkan hocam bizler için cabanı görüyoz... bak gene sabahladın... zaten bu uykusuzluktan hasta oldun bukadar yıpratma kendini hocam seni bilioz biz saolasın.gene hastanelik olmanı istemeiz vucut dengen bozulmasın... işalah bi çözüm buluruz... ama önemli olan sağlıgın saygılar

Bu konu için uğraş veren herkeze cok cok tesekkur edıyorum

Aynen sabırsızlıkla bekliyoruz aynı sorun bendede var 100 video attıysam 95'i ünleme takılıyor :/

Bu sorun iki haftadır tat tuz bırakmadı bende. keyfim hiç yerinde değil, canım çok sıkkın bu ünlemlerden dolayı. Ne kanallara video yükleyebiliyoruz ne bişey. İnşallah Serkan Üstat bu soruna bir çözüm bulmuştur. Merakla bekliyoruz.

Arkadaslar Forumda Hiç Denk Gelmedi ama eğer bu çözümle ilgili konu açan arkadas varsa özür dileyerek anlatıma geçiyorum

Arkadaslar şimdi kendi uyguladığım yöntemi anlatıyorum.

Eğer forumda yada bu konuda bunu anlatan bir arkadasımız varsa affına sığınarak resimli olarak anlatıcam.

Benim uyguladığım yöntem bende kesin sonuçlar veriyor. Biraz Zaman alıyor ama en azından ünlemden kurtarıyor.

ilk olarak bir videoyu yüklüyoruz. (para kazanma açmadan. )

Daha sonradan videonun düzenle kısmına geliyoruz.

Daha sonra buradan GÖRÜNTÜ İYİLEŞTİRME kısmına gelıyoruz

Burada resimdede göründüğü gibi 'dolgu ışığı,kontrast,doygunluk,renk sıcaklığı' kısmını sonuna kadar çekiyoruz. yanı vıdeoyu tamamen karartıyoruz.

Daha sonra farklı kaydet diyip videoyu kaydedıyoruz.

Sonra video işleniyor yazısı çıkıyor.

video işlendıkten sonra etıket acıklama sılerek para kazanmayı acıyoruz.

para kazanma yandıktan sonra;tekrar en basta yaptıgımız gıbı duzenlemelere ardından görüntü iyileştırmeye gelıyoruz ve oradan orjınale döndür diyoruz.

video işlendıkten sonra etiket acıklama duzenleyip izlemeye sunabılırsınız arkadaslar.

dedıgım gıbı bende sorunsuz bır sekılde calısıyor. umarım ısınıze yarar. benden once paylasmıs arkadaslar varsada ozur dılıyorum. kolat gelsin

Arkadaşın Taktiğiyle Uzun Zamandır Uğraştığım Videonun Dolar İşaretini Yaktım. Tekrardan Ünleme Düşer mi? Bekleyip Görmekten Başka Çaremiz Yok. Yalnız Bu Öneriyi Sunan Arkadaşın Taktiğini Yabana Atmayın... Teşekkürler [MENTION=3273]slsrcn[/MENTION]

Arkadaşın Taktiğiyle Uzun Zamandır Uğraştığım Videonun Dolar İşaretini Yaktım. Tekrardan Ünleme Düşer mi? Bekleyip Görmekten Başka Çaremiz Yok. Yalnız Bu Öneriyi Sunan Arkadaşın Taktiğini Yabana Atmayın... Teşekkürler [MENTION=3273]slsrcn[/MENTION]

Rica ederım eger bır yardımım dokunduysa ne mutlu bana

arkadaslar yeni sistemle kanalları fişliyolar heralde neden cunku az önce kanala attıgım video unleme dustu sonra yeni bi kanal actım aynı videoyu bu kanala attım ama direk para kazanmaya acıldı

arkadaslar yeni sistemle kanalları fişliyolar heralde neden cunku az önce kanala attıgım video unleme dustu sonra yeni bi kanal actım aynı videoyu bu kanala attım ama direk para kazanmaya acıldı

benım tecrubelerıme gore şöle bir durum var. sanırım bır kanala daha onceden ne kadar cok ümlem geldıyse o kanal anında hemen dusuyor. ama uyarılar ne kadar az ıse ozman daha az unlem sorunu oluyor.

Serkan abi yine yardımımıza koştu.İnşallah tam olarak çözülür sorun.(Çok çektirdi bize :) )

Teşekkürler Serkan abi
Teşekkürler Muslera06
Teşekkürler Serk@nYT

şimdi anladığım kadarıyla videoları tek tek uğraşarak para kazanmayı aktif etmeye çalışıyosunuz fakat toplu video yüklerken uyguladığınız yöntemler işe yarayacakmı

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri