Anında Ünleme Düşme Sorunu İçin Denenebilir Taktik

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bu işlem kesinlikle işe yarıyor teşekkür ediyorum kendi adıma fakat bazı videolarda görüntü iğileştir butonu çıkmıyor. Onlar da kullanabilecekbir formül gerçekleştirebilir misiniz acaba

Şu mimlenmiş kanalları nasıl kurtarıcaz onu bi bulsak. Yeni açtığım kanallarda sorunsuz yakıyorum ışıkları ama eski kanalıma ne atsam ünlem oluyor. Nasıl kurtarırım kanalımı of of of.

Ünleme düşme olayi bence youtube tespit etti spam kasan kanallari ve ne atarsanız atin kurtuluş yok direk ünleme düşüyor. Yeni kanal açınca sorun yok fakat o da bir süre sonra spam listene gireceği için o kanal da bir süre sonra sürekli ünleme düşecektir. Benim düşüncem bu şekilde

Ünleme düşme olayi bence youtube tespit etti spam kasan kanallari ve ne atarsanız atin kurtuluş yok direk ünleme düşüyor. Yeni kanal açınca sorun yok fakat o da bir süre sonra spam listene gireceği için o kanal da bir süre sonra sürekli ünleme düşecektir. Benim düşüncem bu şekilde

ben yeni açtım yine direk ünlem geliyor :(

ya arkadaşlar video yüklenmiyo herkeste aynı mı bu sorun

bence kımse pes etmesın herkez bırsey arastırsa mutlaka sorun cozulucektır. ayrıca spam kanallarıyla alakası bıle yok olayın.

Bu yöntemle bir kaç videoda sonuç aldım, ama serkan abinin paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum, o kadar ugraşıyosunuz bu insanlar için ki sadece kendiniz kullanıpda cok daha fazla kazanabilecekken, bence teşekkürü fazlasıyla hakediyorsunuz. Emeğinize sağlık umarım sonuca ulaşabilirsiniz..

bence kımse pes etmesın herkez bırsey arastırsa mutlaka sorun cozulucektır. ayrıca spam kanallarıyla alakası bıle yok olayın.

Ya hocam kendimi çekiyorum atıyorum bir kanalıma ünlem geliyor , öbür kanalıma atıyorum direk yanıyor dolar. Bir kere ünlem gelen bir kanal direk giriyor bir listeye hangi liste bilmiyorum ve nasıl çıkarılacağınıda bilmiyorum ama kapana kısılıyor ve sonradan ne atsan düşüyor ünleme...

Şimdide inceleniyor sorunu başladı yine birşeyleri farkettiler heralde gel buyur burdan yak :)

şuanda iki video yükledim dolar yandı

Özgün çalışıyorum.Artık youtube benden sıkıldı mesajda atmıyor :D Ünleme düşen videolar için her gün belge gönderiyorum epeyde mesajlar filan derken baya baya yazıyorum... bugün onaylananan videolar için para kazanmanız onaylandı mesajı bilem atmamışlar hayret ettim..bende mesaj bekliyorum meğerse açılmış videolar baktım ışıkları yaktım...demek korkuyorlar artık dönüş yaparım diye :D nese şükür ünlemli videomuz kalmadı.bundan sonrada inş yollamazlar....

ustam ünleme düşen özgün videolar için youtube nasıl bir belge gönderiyorsunuz?

arkadaslar forumda hiç denk gelmedi ama eğer bu çözümle ilgili konu açan arkadas varsa özür dileyerek anlatıma geçiyorum

arkadaslar şimdi kendi uyguladığım yöntemi anlatıyorum.

Eğer forumda yada bu konuda bunu anlatan bir arkadasımız varsa affına sığınarak resimli olarak anlatıcam.

Benim uyguladığım yöntem bende kesin sonuçlar veriyor. Biraz zaman alıyor ama en azından ünlemden kurtarıyor.

Ilk olarak bir videoyu yüklüyoruz. (para kazanma açmadan. )

daha sonradan videonun düzenle kısmına geliyoruz.

daha sonra buradan görüntü iyileştirme kısmına gelıyoruz

burada resimdede göründüğü gibi 'dolgu ışığı,kontrast,doygunluk,renk sıcaklığı' kısmını sonuna kadar çekiyoruz. Yanı vıdeoyu tamamen karartıyoruz.

Daha sonra farklı kaydet diyip videoyu kaydedıyoruz.

sonra video işleniyor yazısı çıkıyor.

Video işlendıkten sonra etıket acıklama sılerek para kazanmayı acıyoruz.

Para kazanma yandıktan sonra;tekrar en basta yaptıgımız gıbı duzenlemelere ardından görüntü iyileştırmeye gelıyoruz ve oradan orjınale döndür diyoruz.

video işlendıkten sonra etiket acıklama duzenleyip izlemeye sunabılırsınız arkadaslar.

Dedıgım gıbı bende sorunsuz bır sekılde calısıyor. Umarım ısınıze yarar. Benden once paylasmıs arkadaslar varsada ozur dılıyorum. Kolat gelsin

hocam bende işe yaradi taktiğin teşekkürler

ustam ünleme düşen özgün videolar için youtube nasıl bir belge gönderiyorsunuz?

Belge konusuna gelince zaten youtube sizden istediği şeyler belli. Benim videolarım bir üçgen dahilinde çalıştığım kurum televizyon kanalım sanatçı ve ben montajcı....2 belge alıyorum birincisi televizyon kurumundan yani sahibinden. 2.cisi sanatçının bağlı olduğu müzik şirketinden. Bu belgeler atentli kağıtta ve firma kaşelidir. Yanlız şu var bu konuda dikkat etmelisin. Zira ileride başın ağrır. Kullandığın eser muhakkak sana ait olmalı yada eser sahibinin onayı olmalıdır.İleride eser sahibi çıkıp bu video benim diye itiraz ederse sıkıntı yaşarsın.

şimdilik hiç ünlem gelmiyor gelişmeler güzel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri