Anında Ünleme Düşme Sorunu İçin Denenebilir Taktik

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
benım tecrubelerıme gore şöle bir durum var. sanırım bır kanala daha onceden ne kadar cok ümlem geldıyse o kanal anında hemen dusuyor. ama uyarılar ne kadar az ıse ozman daha az unlem sorunu oluyor.

Öyle Bir durum olduğunu sanmıyorum.
Daha önce hiç ünlem gelmemiş,ağırlığı telif hakkı olmayan sesler ile yapılmış slaytlardan oluşmuş kanalıma 2 gün önce yine kendi hazırladığım 10 dakikalık bir video attım direk ünleme düştü. Ünlemin neler baz alınarak verildiğini bilsek zaten çözümünü bulmuş olacaz. Öle kanal sabıkalı gibisinden basit ilkeler edinip ünlemi çakmazlar hiçbir kanala.
Benim görüşüm, yeni açılan kanala bir süre dokunmazlar ve sonra onada yakarlar ünlemi.

Sonucları yazarsan dostum seviniriz

4 tane video attım

1)ilk videonun başlık açıklama etiket 6 haneli rakam şeklinde olmadı ünlem
2)kategoriyi değiştirirek attım yemedi ünlem
3)normal şekilde attım yemedi ünlem
4)başka kanaldan alarak attım yemedi ünlem..

%0 başarı

---------- Mesaj saat 19:22:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:54 civarında gönderildi. ----------

ne oldu sizde başarılı oldu mu yöntem

evet aşağıda cıkardım

şu an için birçok kişinin hemfikir olduğu konu yeni kanallara atılan videolara gelen ünlem yüzdesinin düşük olması. Yeni kanaldan kastım, yeni açılmış bir kanal da olabilir, daha önceden açılmış; ancak video yüklemesi henüz yapılmış kanallar da olabilir.

Ben de 2-3 hafta önce açtığım ve bugün yüklemeye başladığım kanalıma yaklaşık 35 tane video attım ( hala atıyorum ). Şu an 20 tanesinin para kazanması aktif. 14 tanesi 3. tarafa takıldı ki zaten 3.taraf geleceğini bile bile attım. Ve sadece 1 videom ünleme takıldı. O da attığım 4. videoydu. Ayrıca belirtmem gerekir ki, title olayına falan gerek kalmıyor. Para kazanması kapalı bir şekilde yükleyip yükleme bittikten sonra açtığımda soru işareti geliyor. 1-2 sefer F5 yapınca anında $ oluyor.

Diğer yandan bu kanala attığım videolardan birkaçını, sicili pek temiz olmayan ( telifli ve daha önceden ünlem almış ) diğer kanallarıma attığımda para kazanmasını açar açmaz ünleme düştü.

Yani şu an için edindiğim tecrübeye göre diyebilirim ki;

İlk defa video atılan kanal = $
Daha önceden ünlem görmüş kanal = !
Youtube'un seçtiği kurban iseniz= duygularınızla oynamak için kısa süreliğine ? ardından !
:)

Bugün günlerden ünlem günü hepsi ünleme düşüyor :S
8 Mart Dünya Kadınlar şerefinemi yaptı :( video yükleyemedim bugün hiç...

Cevap: Re: Anında Ünleme Düşme Sorunu İçin Denenebilir Taktik

Bugün günlerden ünlem günü hepsi ünleme düşüyor :S
8 Mart Dünya Kadınlar şerefinemi yaptı :( video yükleyemedim bugün hiç...

bence aylardan ünlem ayı.. :)

Ek taktik (yeni kanalda denedim):

1.video yükleme tamamlandı yazısını görünce para kazanmasını açın, fazla beklemeyin. Eğer 3. video yüklenirken 1. videoyu açmaya çalışırsanız ünleme düşüyor. Yani birden fazla tamamlanmış video bekletmeyin. İşe yarar-yaramaz bilemem, sadece fikir. Bendeki başarı %95

%60' kısmında para kazanma sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar videoyap botu kullanıyorum, bu sabah [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] arkadaşımızdan aldıgım yeni kanalların birinin para kazanmasını açmadan 500 adet video yükledim.Yükleme bittikten sonra birkaç saat bekledim yaklaşık 2 saat öncede tüm videoların para kazanmasını açtım yaklaşık 300 adet videonun para kazanması sorunsuz çalışıyor ünleme düşen videoları sildim bekliyorum.Birkaç saat sonra videolar ünleme düşmezse adsenseye kanalı baglamayı düşünüyorum.
Bu günlerde bu oran gerçekten çok iyi, bot kullananlara önerimdir.Umarım bir an önce bu sorundan kurtuluruz.
Bol kazabçlar...

%60' kısmında para kazanma sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar videoyap botu kullanıyorum, bu sabah [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] arkadaşımızdan aldıgım yeni kanalların birinin para kazanmasını açmadan 500 adet video yükledim.Yükleme bittikten sonra birkaç saat bekledim yaklaşık 2 saat öncede tüm videoların para kazanmasını açtım yaklaşık 300 adet videonun para kazanması sorunsuz çalışıyor ünleme düşen videoları sildim bekliyorum.Birkaç saat sonra videolar ünleme düşmezse adsenseye kanalı baglamayı düşünüyorum.
Bu günlerde bu oran gerçekten çok iyi, bot kullananlara önerimdir.Umarım bir an önce bu sorundan kurtuluruz.
Bol kazabçlar...

O benim kanalın kerametidir hocam :)

benim bir kanalım var o kanalda hep ünlem diğer 2 kanalımda hep dolar bu şekilde gidiyor ünlem veren kanalı silmeli miyim ?

bende bir kanal yaptım 2 özgün 2 spam gidiyorum ortaya karışık yaptım iyi gidiyo şimdi direk dolarda yeni eski kanal fark etmiyor aslında bu ünlem bir virüs gibi düsünmek lazım bir kanala cok bulastımı daha iflah ettirmiyor

4 tane video attım

1)ilk videonun başlık açıklama etiket 6 haneli rakam şeklinde olmadı ünlem
2)kategoriyi değiştirirek attım yemedi ünlem
3)normal şekilde attım yemedi ünlem
4)başka kanaldan alarak attım yemedi ünlem..

%0 başarı

---------- Mesaj saat 19:22:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:54 civarında gönderildi. ----------

evet aşağıda cıkardım
bence yeni bir kanal açın derim yada farklı kanallarınız varsa orda deneyin sürekli ünlem veren kanalı sildim

Arkadaşlarım sunu merak ediyorum yt hesablarımız bi sefer ünleme düştügünde mimlenmiş olabilir mi ? yoksa eski yt hesapları yeni acılan hesaplara nazaran daha az mı tehlikeli ?

Şu mimlenmiş kanalları nasıl kurtarıcaz onu bi bulsak. Yeni açtığım kanallarda sorunsuz yakıyorum ışıkları ama eski kanalıma ne atsam ünlem oluyor. Nasıl kurtarırım kanalımı of of of.

aynısı bende oluyor eski kanallar ünlem oluyor hiç video yüklemediğim boş bekleyen bir kanalım vardı onda ışık yanıyor

Arkadaslar Forumda Hiç Denk Gelmedi ama eğer bu çözümle ilgili konu açan arkadas varsa özür dileyerek anlatıma geçiyorum

Arkadaslar şimdi kendi uyguladığım yöntemi anlatıyorum.

Eğer forumda yada bu konuda bunu anlatan bir arkadasımız varsa affına sığınarak resimli olarak anlatıcam.

Benim uyguladığım yöntem bende kesin sonuçlar veriyor. Biraz Zaman alıyor ama en azından ünlemden kurtarıyor.

ilk olarak bir videoyu yüklüyoruz. (para kazanma açmadan. )

Daha sonradan videonun düzenle kısmına geliyoruz.

Daha sonra buradan GÖRÜNTÜ İYİLEŞTİRME kısmına gelıyoruz

Burada resimdede göründüğü gibi 'dolgu ışığı,kontrast,doygunluk,renk sıcaklığı' kısmını sonuna kadar çekiyoruz. yanı vıdeoyu tamamen karartıyoruz.

Daha sonra farklı kaydet diyip videoyu kaydedıyoruz.

Sonra video işleniyor yazısı çıkıyor.

video işlendıkten sonra etıket acıklama sılerek para kazanmayı acıyoruz.

para kazanma yandıktan sonra;tekrar en basta yaptıgımız gıbı duzenlemelere ardından görüntü iyileştırmeye gelıyoruz ve oradan orjınale döndür diyoruz.

video işlendıkten sonra etiket acıklama duzenleyip izlemeye sunabılırsınız arkadaslar.

dedıgım gıbı bende sorunsuz bır sekılde calısıyor. umarım ısınıze yarar. benden once paylasmıs arkadaslar varsada ozur dılıyorum. kolat gelsin

hocam yöntem için tşkler.ancak başarı oranı çok düşük.toplam 4 ayrı kanalda herbirinde 10 ar video ile deneme yaptım öncelikle çok ama çok uzun sürüyor.video süreleri 5 ile 12 şer dakika arasında ve birbirinden farklı videolar

1.kanalda 10 uda unleme dustu.
2.kanalda yine 10 da 10 ünlem
3.kanalda 9 ünlem 1 geçti.
4.kanalda 6 ünlem 4 geçti.

sonra karartma degilde videoyu daha da acma yontemı vs uyguladım ama sonuc yıne.sizinkiler kategori ile ilgili olarak geçmiş olabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri