Ankarada Patlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unlu-isimler-patlamaya-sessiz-kalmadi.jpg

Valilik açıkladı 25 ölü 75 yaralı..

Allah Devletimizi ve Milletimizi korusun yaralılara acil şifalar dilerim. Mit ne yapıyordu diyenlerede bir kaç açıklama yapmak isterdim de şimdi mevzu siyasete girecek banlanmak istemiyorum.

Ülkenin güvenlik güçleri uyudukça biz bu patlamaları çok görürüz. Bizim mahallede ne zaman olay çıksa ve polis aransa polis 3-4 saat sonra anca gelebiliyor. Sağolsunlar çok hızlılar. Mahallede şehir merkezinde sayılır. En yakın polis karakolu en fazla 2-3 km mesafede, Emniyet müdürlüğü ise 5-6 km mesafede. :D
Adamlar ülkeye bomba sokuyo kimse görmüyor.
Adamlar şehirde bombayla - silahla geziyo kimse görmüyor.
Bomba patlatmak için plan yapıyorlar kimse duymuyor.
Bizdeki güvenlik güçleri daha uyanamadı.

Polis olmaya kalksak bi sürü engel çıkıyor. Bi sürü torpil dönüyor. Para için polis olandan veya torpille polis olandan bundan fazlası da beklenemez. Tabii sadece poliste değil birçok güvenlik gücü olan kişide aynı şekilde.

(Güvenlik gücü: asker, jandarma, polis, mit, vs vs.)

Fransadaki 1 bomba yüzünden hala olağanüstü hal varmış.

Allah Devletimizi ve Milletimizi korusun yaralılara acil şifalar dilerim. Mit ne yapıyordu diyenlerede bir kaç açıklama yapmak isterdim de şimdi mevzu siyasete girecek banlanmak istemiyorum.

açıkla bakalım napıomuş bu mit acaba ulan orası türkiyenin en güvenli yeri olmak zorunda olan biyer nasıl oluyor bu patlama bana mantığını açıkla abd elçiliği bile uyarı yaparken bizim devlet nasıl oluyorda bu bombanın patlayacağını bilmiyor veya bilip de müdahale etmiyor

Benim anlamadığım okadar para döktüğümüz bu sözde YÜCE DEVLET ne boka yarar? Neyi engeller? Emeğimizin %20 sini verdiğimiz herşeyden bukadar pay alan devlet yan gelip yatma yeri midir? 90 yıllık enkaz diyenler kendi dönemini hiç mi görmez. Yazık bu devleti milleti bu hallere düşüren düşkün ********lere!

artık nasıl sıradanlaşmışsa paylaşmanızza gerek yok diyebiliyorsunuz...
son 1 ayda başkentin göbeğinde patlayan 2. bomba ve 13 km öteden duyulan bir gürültü

oradaki senin benim veya diğerinin bir yakını mı olmalı? ne çirkin bir zihniyet

https://twitter.com/MemetcanBiber/status/709065382766759937

Tv'deki Evlenme Programları, Spor ve Maç Görüntüleri, Yarışma Programları ve Surviveri konuşup hayat felsefesi edinen toplum'dan fazla bişey bekleyemeyiz.. Terör ve Savaşın bi önemi asla yok bu toplumun bir yakınına zarar gelmedik.e bi Felsefede bana dokunmayan yılan bin yaşasın bencilliği ve sersemliği, ve Gündem magazin dostum milletin firikleri daha çok önemli.

Son düzenleme:
türk milletinin başı sağolsun...
Twittira bakıyorumda sağcılara göre PKK
Solculara bakıyorum DAEŞ diyor
kim olursa olsun

20 den fazla insanımızı kaybettik 20 insan olmıyacak artık...

Ülkenin güvenlik güçleri uyudukça biz bu patlamaları çok görürüz. Bizim mahallede ne zaman olay çıksa ve polis aransa polis 3-4 saat sonra anca gelebiliyor. Sağolsunlar çok hızlılar. Mahallede şehir merkezinde sayılır. En yakın polis karakolu en fazla 2-3 km mesafede, Emniyet müdürlüğü ise 5-6 km mesafede. :D
Adamlar ülkeye bomba sokuyo kimse görmüyor.
Adamlar şehirde bombayla - silahla geziyo kimse görmüyor.
Bomba patlatmak için plan yapıyorlar kimse duymuyor.
Bizdeki güvenlik güçleri daha uyanamadı.

Polis olmaya kalksak bi sürü engel çıkıyor. Bi sürü torpil dönüyor. Para için polis olandan veya torpille polis olandan bundan fazlası da beklenemez. Tabii sadece poliste değil birçok güvenlik gücü olan kişide aynı şekilde.

(Güvenlik gücü: asker, jandarma, polis, mit, vs vs.)

Fransadaki 1 bomba yüzünden hala olağanüstü hal varmış.

Dostum hayali vatan için hizmet etmek olanların hiçbiri onu gerçekleştiremedi mesela muhafazakar bir aileden geldiğim için ilkokuldan bile soğutulan biriyim sonuş lise bile bitirmedim.. Belli bir zman sonra vatan düşünecek gücüm kalmadı askeri sitemi gördükten sonra diyeyim.. Makam para şan söhret için Okul bitirip meslek edinen bir toplumuz sana sonsuz destek bu görüşünde ve çok doğru.. Bütün Memur ve Devlet birimleri bu işi sadece Para için yapıyor düşüncesindeyim bende..

http://www.ytpara.com//www.pinterest.com/pin/create/extension/

---------- Spam Engelliyici 18:30 ---------- Önceki Mesaj 18:25 ----------

Suriyeli birisi şöyle demişti;Ülkemizde ara sıra bombalar patlıyordu,aldırış etmiyorduk Ta ki uçaklar evimize bomba yağdırana kadar. Biz Suriye gibi olmayız dedikçe Suriye, Irak gibi oluyoruz. Ne hale geldik

Dostum ya TÜrk milletinin en büyük ahmaklığı bu zaten 40 yıldır ne deniyor 3-5 kandırılmış çabulcu bu PKK biz onları bitiricez lafını ben 6 yaşındayken bile duyuyordum.. sonuç ne dahada güçlüler.. Bizim toplum bencil ve ahmak malesef kendinden baska hiçbişeyi onemsemiyor ve kibir ilede kendini aslan sanan bir sokak kedisi benzetmeside yapıyorum, genel olarak malesef toplum bu.

ne yapalım 3. köprüyü , yakında o köprüden geçecek insan kalmıyacak , oraya harcadığımız parayı istihbarat için harcasaydık

ne yapalım 3. köprüyü , yakında o köprüden geçecek insan kalmıyacak , oraya harcadığımız parayı istihbarat için harcasaydık

Kusura bakma ama olanların bu hükümet ile alakası yok, Dünya bir çıkmaza gidiyor heryerde böyle eylemler oluyor bu Paris olsun yada Ankara olsun benim gördüğüm bu..

simdi bakanlar sirasiyla guzel bi kinama mesaji atarlar twetterdan , malum sahis da cikar bi de o kinar , baskanlik yok o yuzden patliyor der , 3 gun sonra da survivoru izlemeye devam eder herkes , aci ama gercek , basi sagolsun milletimizin...

evet açıkla bakalım mit ne yapıyordu. Amerikan büyükelçiliği bile 1 gün önceden dikkat edin diye uyarırken. Hadi seni bekliyoruz

Keşke para harcasalarda görsek. Yap-İşlet mantığıyla yapıyolar. Onlara bile para vermiyorlar be usta düşün artık bu paraların nolduğunu.

Anlat bakalım 007 James Bond. Dün twitterdan bir sürü kişinin paylaştığı ABD Büyükelçiliğinin uyardığı bir olayı MIT nasıl olur da engellemedi.Anlat dinliyoruz..

Kusura bakma ama olanların bu hükümet ile alakası yok, Dünya bir çıkmaza gidiyor heryerde böyle eylemler oluyor bu Paris olsun yada Ankara olsun benim gördüğüm bu..

Güldürme hocam dünya basını diye bir şey olmasa inanıcaz..Adamların ülkesinde 100 kişi öldü 3 ay olağanüstü hal ilan etti sınırlarını kapattılar..

Ne kadar dogru bilmiyorum facede paylasilmis

Güven hastanesi 3 yaralı, numune hastanesi 43 yaralı, ibni sina 32 yaralı, gazi hast 44 yaralı, Hacettepe 31 yaralı, dışkapı 30 yaralı, 112 tarafından tespit edilen ve vücut bütünlüğü olan ceset sayısı 138

sorun da o zaten hocam ortadoğudaki eylemler artık bizim ülkemizde olmaya başladı , bariz bizide ortadoğu ülkesi yapmaya çalışıyorlar , hükümetin bu işe bir son vermesi lazım , ilk defa böyle bir şey yazıyorum daha önce olayları hükümetten bağımsız tutmaya çalıştım ama artık iş yalama oldu her ay patlama oluyor yazık günah değilmi

Kusura bakma hocamda beni paris ilgilendirmiyor beni ülkem ilgilendiriyor ülkemde bomba patlıyorsa ülkemde sokağa çıkma yasagı oluyorsa ülkemde sokak ortasında askeri operasyon yapılıyorsa beni ülkem ilgilendiriyor.......................................................................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri