Oralarda böyle şeyler çok çok nadir oluyor hocam sen son zamanlarda özellikle şu son 1 yılda ülkede yaşanılanları oralarla karşılaştırıp yöntemler farklı diyebiliyorsan gülerim tabi nasıl yöntemlerse avrupalının canı Türk'ün canından bir kaç kat daha değerli demekki insan canı bu yöntemimi kaldı dünya engelimi geçiyoruz adamlar sınırları kapatırken biz imfye 5m$ falan borç verdik diye övündükten sonra 6m İçin bir sürü milletten ne idüğü belirsiz mültecileri alıyoruz..İşin kötüsü bu kadar yabancının arasında kimin ne olabildiğini bilmek çözmek imkansız içimizdeki hainleri söylemiyorum bile.
Katılıyorum rusyadan özür dileyenlerin olduğu ülkede onu diyenler muhakkak olacaktır.Keşke yapsa da bir kere de ülkesi için diktatör yaftası yemiş olsa ne olacak?
Yani diyeceğim o ki bal gibide var hükümetle alakası..Gülmeyi mecazi anlamda kullanıyorum elbette gülecek hal mi kaldı
@
GriAy öyle deme hocam o ne işe yaradığı belirsiz güvenlik kurumu bir toplanır devlet adamları gidip karanfil bırakır bıçak kemiğe falan dayanır.Bizlerde facebooktan (girebilirsek tabi malum süper yöntemlerden biride sosyal medyayı engellemek yayın yasağı falan) terörü lanetleriz olan yine evine ateş düşenlere olur.