Akıllı bot yapmaya çalışırken ayarları bozdular sanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben öyle düşünmüyorum hocam. bir hata olduğu kesin. farkettiklerinde düzelteceklerdir bana göre. daha ödemelere 10 gün var.Hata yaptıklarının bal gibi farkındalar,ama hepimiz biliyoruz ki google tükürdüğünü hiç yalamadı şimdiye kadar..Umarım gelecek aya normal şekilde herkesinki kesinleşir..
var hocam. yakın bir arkadaşımda 2 adet 4 hane usd hesabı her ay olduğu gibi kesinleşti.
hocam benım adsense de acık kanal yokku 0 kanal var o zman 0 olması lazım kazancın ama 9 tl var 1*** tl den![]()
ben öyle düşünmüyorum hocam. bir hata olduğu kesin. farkettiklerinde düzelteceklerdir bana göre. daha ödemelere 10 gün var.
Benim tek kanallı olanlar ya tam kesinleşti yada hiç kesinleşmedi. Yani eski bir kanal olma ihtimali yokmu hocam. Çok fazla hesap inceledim ama asla tek kanallı olupta yüksek kesintili olan yok.
Pinler de yola çıkmadı ! dün pini yola çıkan varmı ?
Kesinleşmeyenler sağlam adsenseler mi? Benimde kesinleşmedi.
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pinler de yola çıkmadı ! dün pini yola çıkan varmı ?
Benim tek kanallı olanlar ya tam kesinleşti yada hiç kesinleşmedi. Yani eski bir kanal olma ihtimali yokmu hocam. Çok fazla hesap inceledim ama asla tek kanallı olupta yüksek kesintili olan yok.
Vietnamlılarda durum nasıl aceba.
Bu yüksek kesintiler tamamen TÜRKİYE üzerine oynanan bir komplo. %100 kanıtları ile eminim. O derece eminim yani.
Vietnamlılarda durum nasıl aceba.
Bu yüksek kesintiler tamamen TÜRKİYE üzerine oynanan bir komplo. %100 kanıtları ile eminim. O derece eminim yani.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.