[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyv hocam ;) daha öncede demiştim,zamanında r10da çok aktif bi üyeydim.sonra bi anda foruma çok az ugrar hale geldim ki o da tam bana yönetimde bi görev önerildigi zamana denk gelmişti yani resmen bana görev verirseniz bidaha ugramam buraya demiş gibi oldum,garip bi tesadüf olmuştu :p görev alsakda almasakda (Allah nasip ederse) youtube işiyle ugraştıgım sürece burdayım.bildigim konularda her soruya cevap veririm,arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.zaten bu forumların amacıda budur.zamanında bana nasıl yardımcı oldu diger arkadaşlar,onlardan bişeyler ögrendiysem banada aynısını yapmak düşer.

iskenderr büyük derin sular buralarrr :D vazgeç bu sevdadan :D

nYW500.png
nYW500.png

Son düzenleme:
Yoksa o ara askeri mi gittin :D (6 ay)

yok hocam,keşke öyle olsaydı :) askerlik hala duruyor,benim bi saglık sorunu var,onla ugraşıyoruz.

iskenderr büyük derin sular buralarrr :D vazgeç bu sevdadan :D

:p Maşallah iyi isteklisin hocam sen bu olaya.oyumu Alexe vermeden önce bu kadar meraklı,istekli oldugunu bilsem sana atardım imzayı ama geç kaldık işte.Hayırlısı olsun artık napalım :)

hehehe aşkına eşkıya :D :rolleyes:

her türlü :cool:

yok hocam,keşke öyle olsaydı :) askerlik hala duruyor,benim bi saglık sorunu var,onla ugraşıyoruz.

:p Maşallah iyi isteklisin hocam sen bu olaya.oyumu Alexe vermeden önce bu kadar meraklı,istekli oldugunu bilsem sana atardım imzayı ama geç kaldık işte.Hayırlısı olsun artık napalım :)

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam arkadaş yanlış oy vermiş gereken yapılsın lütfen oyu silinip tekrardan oy verme hakkı verilsin

şaka maka oy isteye isteye 27 oy aldın helal :D

büyük paylaşım yaptık hocam normaldir :rolleyes::rolleyes:

nYW500.png
nYW500.png

Son düzenleme:
çok sevdim sempatik biri :D , seçim zamanında çok çalıştı :D

uyumuyoruz saat kaç oldu bak :D ayrıca burdan yt para ya seslenmek istiyorum;

Görünen o ki rakiplerimiz provokasyon yapmaya başlamış aziz ytpara arkadaşlarım böyle oyunlara gelmeyin biz sessizliğimizi koruyoruz ve sessizce yaklaşıyoruz :rolleyes:

nYW500.png
nYW500.png

Son düzenleme:
uyumuyoruz saat kaç oldu bak :D ayrıca burdan yt para ya seslenmek istiyorum;

Görünen o ki rakiplerimiz provokasyon yapmaya başlamış aziz ytpara arkadaşlarım böyle oyunlara gelmeyin biz sessizliğimizi koruyoruz ve sessizce yaklaşıyoruz :rolleyes:

nYW500.png
nYW500.png

Helal olsun öyle veya böyle oyları topluyorsun. Sen bu azimle bu foruma admin bile olursun:D

Oylamanin bitmesine 5 gun var daha.Bakalim diyer adaylar ne paylasacak?
Kime versem acaba ? :confused:

Bana oy veren o 10 arkadaşı merak ettim walla :)) adem ve yavute den aldık birer oyda diğerleri nerden geldi

Bende çekiliyorum. Mod olsamda siyasi tartışmalara dayanamam:D [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] u destekliyorum.

Benim oyum Elite Master'a. Çünkü kendisi benden hiç haz almaz. Bense 3 günlük dünyanın ya da 3 yıl mı desem... bilemedim... Neyse ne efendim. Kendisine başarılar dilerim. Şimdi düşündüm de vazgeçtim :( Oyumu slayfera verdim. Siyaset ne merem bir şeymiş, beni kategoriyle felan kandırdılar. canım da nasıl makarna çekti biliyor musun? he balık olsa hiç fena olmazdı gerçi ama makarnaya da razı geliriz biz. Ayrıca unutmadan şunu eklemeleddinyiliyim. Hiçbir şeyin kine nefrete egoya trollüğe değmeyeceğine inanmıyorum. Hadi hayırlı işler.

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] geri çekilen kişilere oy kullananlar tekrar kullanabiliyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri