[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aranızdan biri olan sizin sesiniz olacak birini tercih etmeyi unutmayın lütfen ( yazar kendisinden bahsetmeye devam ediyor )

nYW500.png
nYW500.png

Son düzenleme:
Vaatlerde başka neler var ? Kime versem oyumu acaba. :)

Samsung'a oy verene Samsung Cep telefonu hediye ediyormuş doğrumu?

Samsung :D mod olursa söyle bi kıyak yapabilirim :D

Bu tlf uygun fiyata satabilirim :) ozaman herkese 1000 tl demiştim ve bunu konuya yazmadığım içinde konu kilitlenmişti söz mod olursa 850 Tl verecem :) [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] bu kadar canıgönülden istemesi beni gerçekten şaşırtı :)

Konunum kilitlenmesine ramen fiyat yazmamıştım....
http://www.ytpara.com/e-ticaret/39950-ytpara-ozel-yurtdisi-telefon-satisi.html

Samsung :D mod olursa söyle bi kıyak yapabilirim :D

Bu tlf uygun fiyata satabilirim :) ozaman herkese 1000 tl demiştim ve bunu konuya yazmadığım içinde konu kilitlenmişti söz mod olursa 850 Tl verecem :) [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] bu kadar canıgönülden istemesi beni gerçekten şaşırtı :)

Konunum kilitlenmesine ramen fiyat yazmamıştım....
http://www.ytpara.com/e-ticaret/39950-ytpara-ozel-yurtdisi-telefon-satisi.html

Eyvallah hocam :D :D güzel telefon inceledim lakin ben lg g3 düşünüyorum bu aralar :D aslında tamamen bir apple koliğimdir :D

nYW500.png
nYW500.png

Son düzenleme:
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION]; ben çekiliyorum ve her soruya nokta atışı oalrak cevap veren üyelerden olan [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; ı destekliyorum :)

Koyu bir Galatasaraylı olarak Alex'e oy attım beyler :) haydi hayırlısı..

lg g3 güzel tercih :D parasıda güzel apple belli kitleye hitap ediyo , ben özgürlükten yanayım :D android :)

Apple telefondan soğudum lakin diğer ürünleri favorim her 10 kişiden 9 da apple oldu artık o yüzden bir tiksinti geldi lg g3 güzel çok sağlam tel parasıda öyle dediğin gibi :D

nYW500.png
nYW500.png

Son düzenleme:
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION]; ben çekiliyorum ve her soruya nokta atışı oalrak cevap veren üyelerden olan [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; ı destekliyorum :)

eyv hocam ;) daha öncede demiştim,zamanında r10da çok aktif bi üyeydim.sonra bi anda foruma çok az ugrar hale geldim ki o da tam bana yönetimde bi görev önerildigi zamana denk gelmişti yani resmen bana görev verirseniz bidaha ugramam buraya demiş gibi oldum,garip bi tesadüf olmuştu :p görev alsakda almasakda (Allah nasip ederse) youtube işiyle ugraştıgım sürece burdayım.bildigim konularda her soruya cevap veririm,arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.zaten bu forumların amacıda budur.zamanında bana nasıl yardımcı oldu diger arkadaşlar,onlardan bişeyler ögrendiysem banada aynısını yapmak düşer.

eyv hocam ;) daha öncede demiştim,zamanında r10da çok aktif bi üyeydim.sonra bi anda foruma çok az ugrar hale geldim ki o da tam bana yönetimde bi görev önerildigi zamana denk gelmişti yani resmen bana görev verirseniz bidaha ugramam buraya demiş gibi oldum,garip bi tesadüf olmuştu :p görev alsakda almasakda (Allah nasip ederse) youtube işiyle ugraştıgım sürece burdayım.bildigim konularda her soruya cevap veririm,arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.zaten bu forumların amacıda budur.zamanında bana nasıl yardımcı oldu diger arkadaşlar,onlardan bişeyler ögrendiysem banada aynısını yapmak düşer.

Yoksa o ara askeri mi gittin :D (6 ay)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri