[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günlük 1000 lira kazandıracak dizi paylaşana 30 oy da bizden :D :D

Ben oyumu [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] vermiştim çekilmiş oyum boşuna çıktı başka bir arkadaşa kullanmak istiyorum,ayrıca benide listeden çıkarın ben hiçbirzaman o listeye girmek istememiştim zaten zor bir iş bana göre degil.ayrıca bana oy veren arkadaşlara teşekkür ederim.
not: boşa çıkan oyumu [MENTION=9020]Alex[/MENTION] vermek istiyorum. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Samsun'a gelmişsin :D 55 oy :D tebrikler

Arkadaşlar lütfen çekilme mesajlarında beni mentionlayın gözden kaçıyor :) sonra neden hala anketteyim demeyin
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] sabahın 5 inde ilk mesaja seçim logosu koymak isteyenler için iyi bir fırsat ;) :p

CBurak şu ana kadar hiç oy alamamış arkadaşları eleyecek birazdan, bu mesajdan sonrası için değil ama öncesindeki oy veren ve boşa çıkan arkadaşlar bana pm atarlarsa önceki verdikleri oyu kime verdiklerine dair ben kontrol edip gerekli oy eklemesini yapacağım vermek istedikleri adaya. Ancak pm atmanız şart ve bu andan itibaren verilen oylarda, ya da bu andan itibaren çekilen adaylara giden oylarda, geçerli değil bu işlem bilginize...

oha samsung resmen rüşvetle 1. olacak haha :D

rüşvet mi çok ayıp :rolleyes:
[MENTION=8355]serce[/MENTION] gidişat iyi :D

nYW500.png
nYW500.png

Son düzenleme:
2 tane iyi kazandıracak çizgi film ver oyum sana [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] haha :D :D
Oylamanın sonuna doğru oy kullanmayı planlıyorum . Bakalım kim kazanacak

henüz oy kullanmadim, kazandiran bir tüyo karsiliginda oy verilir ama bunu rusvet olarak algilamayalim bagis gibi düsünelim :)

2 tane iyi kazandıracak çizgi film ver oyum sana [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] haha :D :D
Oylamanın sonuna doğru oy kullanmayı planlıyorum . Bakalım kim kazanacak

rüşvet veren varsa zevkle alırım pm alalım :D

henüz oy kullanmadim, kazandiran bir tüyo karsiliginda oy verilir ama bunu rusvet olarak algilamayalim bagis gibi düsünelim :)

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/43561-dev-paylasim-kategori-sikintisi-cekenler-buraya.html

öhöm öhöm :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri