Orda çok seçenek var oyumu almak istiyorsan hazır ver ahaha
Şaka bir yana 5 gün diyorlar bitmesi için çook var daha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bana dogru dizi yada program lazim nokta atisi yapmam lazim kaynak site bende bol, ama nerden nasil basliyacagimi bi bilsem![]()
Oncelikle oy veren arkadaslar sagolsun fakat hayal kirikligina ugrayacaksiniz gibi gorunuyor. Yonetim moderator olmam gerektigini dusunse zaten bunun icin benimle irtibata gecerdi saniyorum. Bugun bu konuda ve forumda yazilanlari okuyayim dedimde biraz agzim acik okuyorum yarim saattir. Arkadas belliki cok moderator olmak istiyor (o kadar ciddiye almis ki propaganda yapmaktan falan bahsediyor) bende cekiliyorum madem o olsun gorevli. Moderator olmusum yada olmamisim benim icin onemli degil zaten. Daha once nasil bildiklerimle yardim ettiysem forumdakilere ayni sekilde devam edicem vaktim oldukca.
Yalniz anlam veremedigim sey bu forumdaki arkadaslar (Su DEV paylasima cok tesekkurde bulunup o arkadasa oy verenlerden bahsediyorum) hic mi daha once IMDB adli sitenin adini duymadilar?Yada hic mi google'a "anime list" "list of tv series" yazip aratmak akliniza gelmedi? (Bu tarz seyler forumda zaten zibilyon kez paylasilmisti daha once, nasil dizi bulabileceginize dair konular,vs) Sizin paylasimdan anladiginiz birinin size bi kac site linki vermesi midir? Dev paylasiminda paylasilma vaktida cok manidar bu arada, soylemeden gecemiycem
![]()
Oncelikle oy veren arkadaslar sagolsun fakat hayal kirikligina ugrayacaksiniz gibi gorunuyor. Yonetim moderator olmam gerektigini dusunse zaten bunun icin benimle irtibata gecerdi saniyorum. Bugun bu konuda ve forumda yazilanlari okuyayim dedimde biraz agzim acik okuyorum yarim saattir. Arkadas belliki cok moderator olmak istiyor (o kadar ciddiye almis ki propaganda yapmaktan falan bahsediyor) bende cekiliyorum madem o olsun gorevli. Moderator olmusum yada olmamisim benim icin onemli degil zaten. Daha once nasil bildiklerimle yardim ettiysem forumdakilere ayni sekilde devam edicem vaktim oldukca.
Yalniz anlam veremedigim sey bu forumdaki arkadaslar (Su DEV paylasima cok tesekkurde bulunup o arkadasa oy verenlerden bahsediyorum) hic mi daha once IMDB adli sitenin adini duymadilar?Yada hic mi google'a "anime list" "list of tv series" yazip aratmak akliniza gelmedi? (Bu tarz seyler forumda zaten zibilyon kez paylasilmisti daha once, nasil dizi bulabileceginize dair konular,vs) Sizin paylasimdan anladiginiz birinin size bi kac site linki vermesi midir? Dev paylasiminda paylasilma vaktida cok manidar bu arada, soylemeden gecemiycem
![]()
Ustu ortulu bana gondermeler yapmışsınız hocam acik konuşabilirsiniz bunda sakınca yokAyrica yararlo bir paylasim olmasaydi bir cok tesekkur mesaji almazdim kanaatindeyim emin olun bir cok kisi bilmiyordu bu siteleri kaynaklari. Kesinlikle yararlı bir paylasim olduğunu kanaatindeyim
o siteleri kaynakları kendisi bulamıyacak adam zaten bu işi şimdiden bıraksın bu kadar basit araştırmayı yapamayan youtube dan kazanç beklemesin uzun vadede
Ben kendimi cok üst düzey görüp alay eden birisi değilimdir. Suan isi ogrettigim kisilerin bazilari benden daha fazla kazanc sagliyor. Bence bu tür konusmalari birakmak lazim.
Serkan ustad bu isi duyurmasaydi siz nasil kazanacaktiniz yada o kadar aciklamasaydi anlatim yapmasaydi yapmayin lütfen herkesin kazanmaya hakkı vardır...
serkan ustad hiç bir zaman bize katagori vermedi gideceğimiz yolu belirledi ve bizlerde araştırma yaparak gece gündüz uyumayarak bir şeyler öğrendik serkan abiyle kendini karşılaştırma bile o karşılıksız öğretti herşeyi 2 tane site paylaştın diye kendini forumun fedaisimi zannettin neyse seninle daha fazla tartışmaya girmeyecem
Burda kiyaslayan yok merak etmefedaiside sanan yok emin ol. Her sey ortada zaten dert edip fazla takma kafaya, ayrica gece gündüz bizde bir şeyler arastirdik öğrendik senin ve bazi arkadaşların sabit fikirleri var bir sey paylaşmayin bir sey soylemeyin amam sakın yapmayın burda ki paylasim yapan üyeler paylasim yapmasa diğer üyeler nasıl bir şey öğrenecek, sizle de tartismayacagim daha fazla...
Ustu ortulu bana gondermeler yapmışsınız hocam acik konuşabilirsiniz bunda sakınca yokAyrica yararlo bir paylasim olmasaydi bir cok tesekkur mesaji almazdim kanaatindeyim emin olun bir cok kisi bilmiyordu bu siteleri kaynaklari. Kesinlikle yararlı bir paylasim olduğunu kanaatindeyim
biz bir şey paylaşmayın demiyoruz ki neden oy günü paylaştın ? daha önce paylaşmadın ? ironiye baksürekli kendinle çelişiyorsun
Evet evet, 60 yasindaki babamin bildigi ImdB sitesini youtube isiyle ugrasmaya calisan insanlar bilmiyordu. Benimde anlam veremedigim sey o paylasimin bu kadar buyutulmesidir zaten. Google'da 2 kelime aratilarak bulunacak seyleri, hatta forumda daha once bi cok kez paylasilan seylerin aynisini yazmissin. Ha millet nasil yapilacagini anlatmis, sen link vermissin.
Apacik belli zaten onlarida paylasmaya niyetin yoktu, taaki secim anketi acilana kadar![]()
Anketin biraz daha küçülmesi uğruna ankette yer alan arkadaşlar istedikleri zaman birinin lehine çekilebilirler. Yani örneğin X üye Y üyeyi destekliyorum ben ve anketten çekiliyorum beni destekleyecek üyelerin Y üyeye oy vermesini öneririm. Şeklinde bir yazı yazarsanız anketten kaldırırız hem daha düzenli bir oylama olur.
Not: Şuana kadar verilmiş oylarda düzenleme yapılmaz, yani sizin almış olduğunuz oylar diğer kişiye aktarılmaz sadece ileride size oy vermeyi düşünen arkadaşlar sizin mesajınızı görerek diğer arkadaşa oy verebilir.
Not2: Bu şekilde atılan çekilme mesajları konunun ilk mesajında alıntılanarak alt alta eklenecektir
[MENTION=9020]Alex[/MENTION], [MENTION=10520]zetsurin[/MENTION], [MENTION=11352]Muro[/MENTION], [MENTION=9749]xSnox[/MENTION], [MENTION=13914]brain[/MENTION], [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION], [MENTION=12447]egva06[/MENTION] @ßerkan [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION] [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=15387]turks00[/MENTION] [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] [MENTION=10199]mumru[/MENTION] [MENTION=8951]ahzem[/MENTION] [MENTION=14016]prens[/MENTION] [MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] [MENTION=10157]drdvll[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=13435]ozqur17[/MENTION] [MENTION=13510]bursalee[/MENTION] [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=8652]Existence[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] [MENTION=7919]haberal02[/MENTION] [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=11139]IceMachine[/MENTION] [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=9326]cemocan03[/MENTION] [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] [MENTION=12557]Dooo[/MENTION] [MENTION=8523]tokibala[/MENTION] [MENTION=9095]Arshavin[/MENTION] [MENTION=13811]sadeceytpara[/MENTION] [MENTION=12653]plesk[/MENTION] [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION] [MENTION=13788]cybersoldier[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.