[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok fazla aday var ve
Aktiflik durumuna bakılmalı belli kriterler seçilmeliydi.
Moderatör olan arkadaşlara yapılan ayrıcalıklar neler söylenmeliydi.
Kazanç durumuna , özgün çalışıp çalışmadığına bakılmalıydı.

örneğin ben bilmiyordum aday olsam ihtimalim vardı özgün konumunu ve bikaç bölümü yönetebilirdim. Ama bize katkıları neler olacak bilmiyoruz.

Oncelikle oy veren arkadaslar sagolsun fakat hayal kirikligina ugrayacaksiniz gibi gorunuyor. Yonetim moderator olmam gerektigini dusunse zaten bunun icin benimle irtibata gecerdi saniyorum. Bugun bu konuda ve forumda yazilanlari okuyayim dedimde biraz agzim acik okuyorum yarim saattir. Arkadas belliki cok moderator olmak istiyor (o kadar ciddiye almis ki propaganda yapmaktan falan bahsediyor :D) bende cekiliyorum madem o olsun gorevli. Moderator olmusum yada olmamisim benim icin onemli degil zaten. Daha once nasil bildiklerimle yardim ettiysem forumdakilere ayni sekilde devam edicem vaktim oldukca.

Yalniz anlam veremedigim sey bu forumdaki arkadaslar (Su DEV paylasima cok tesekkurde bulunup o arkadasa oy verenlerden bahsediyorum) hic mi daha once IMDB adli sitenin adini duymadilar? :o Yada hic mi google'a "anime list" "list of tv series" yazip aratmak akliniza gelmedi? (Bu tarz seyler forumda zaten zibilyon kez paylasilmisti daha once, nasil dizi bulabileceginize dair konular,vs) Sizin paylasimdan anladiginiz birinin size bi kac site linki vermesi midir? Dev paylasiminda paylasilma vaktida cok manidar bu arada, soylemeden gecemiycem :p

@ mercurial sana % 100 katılıyorum demekki biz dünya engelini şöyle geçiyoruz desek bütün oyları faresiz alırdık hayatta bu forumda hayati bilgi paylaşmam çünkü kıymeti yok herkes aynı pirana gibi ben alıyımda kime kalırsa kalsın mantığı var sadece yardımcı olurum gerisi teferruat ben

Oncelikle oy veren arkadaslar sagolsun fakat hayal kirikligina ugrayacaksiniz gibi gorunuyor. Yonetim moderator olmam gerektigini dusunse zaten bunun icin benimle irtibata gecerdi saniyorum. Bugun bu konuda ve forumda yazilanlari okuyayim dedimde biraz agzim acik okuyorum yarim saattir. Arkadas belliki cok moderator olmak istiyor (o kadar ciddiye almis ki propaganda yapmaktan falan bahsediyor :D) bende cekiliyorum madem o olsun gorevli. Moderator olmusum yada olmamisim benim icin onemli degil zaten. Daha once nasil bildiklerimle yardim ettiysem forumdakilere ayni sekilde devam edicem vaktim oldukca.

Yalniz anlam veremedigim sey bu forumdaki arkadaslar (Su DEV paylasima cok tesekkurde bulunup o arkadasa oy verenlerden bahsediyorum) hic mi daha once IMDB adli sitenin adini duymadilar? :o Yada hic mi google'a "anime list" "list of tv series" yazip aratmak akliniza gelmedi? (Bu tarz seyler forumda zaten zibilyon kez paylasilmisti daha once, nasil dizi bulabileceginize dair konular,vs) Sizin paylasimdan anladiginiz birinin size bi kac site linki vermesi midir? Dev paylasiminda paylasilma vaktida cok manidar bu arada, soylemeden gecemiycem :p

Ustu ortulu bana gondermeler yapmışsınız hocam acik konuşabilirsiniz bunda sakınca yok :) Ayrica yararlo bir paylasim olmasaydi bir cok tesekkur mesaji almazdim kanaatindeyim emin olun bir cok kisi bilmiyordu bu siteleri kaynaklari. Kesinlikle yararlı bir paylasim olduğunu kanaatindeyim

yazdıklarım siyasete gireceği için yazmıyorum da hocam hiç mi bu ülkedeki siyaset anlayışını çözemediniz? :) aynı şey burada da geçerli

Ustu ortulu bana gondermeler yapmışsınız hocam acik konuşabilirsiniz bunda sakınca yok :) Ayrica yararlo bir paylasim olmasaydi bir cok tesekkur mesaji almazdim kanaatindeyim emin olun bir cok kisi bilmiyordu bu siteleri kaynaklari. Kesinlikle yararlı bir paylasim olduğunu kanaatindeyim

o siteleri kaynakları kendisi bulamıyacak adam zaten bu işi şimdiden bıraksın bu kadar basit araştırmayı yapamayan youtube dan kazanç beklemesin uzun vadede

o siteleri kaynakları kendisi bulamıyacak adam zaten bu işi şimdiden bıraksın bu kadar basit araştırmayı yapamayan youtube dan kazanç beklemesin uzun vadede

Ben kendimi cok üst düzey görüp alay eden birisi değilimdir. Suan isi ogrettigim kisilerin bazilari benden daha fazla kazanc sagliyor. Bence bu tür konusmalari birakmak lazim.
Serkan ustad bu isi duyurmasaydi siz nasil kazanacaktiniz yada o kadar aciklamasaydi anlatim yapmasaydi yapmayin lütfen herkesin kazanmaya hakkı vardır...

Ben kendimi cok üst düzey görüp alay eden birisi değilimdir. Suan isi ogrettigim kisilerin bazilari benden daha fazla kazanc sagliyor. Bence bu tür konusmalari birakmak lazim.
Serkan ustad bu isi duyurmasaydi siz nasil kazanacaktiniz yada o kadar aciklamasaydi anlatim yapmasaydi yapmayin lütfen herkesin kazanmaya hakkı vardır...

serkan ustad hiç bir zaman bize katagori vermedi gideceğimiz yolu belirledi ve bizlerde araştırma yaparak gece gündüz uyumayarak bir şeyler öğrendik serkan abiyle kendini karşılaştırma bile o karşılıksız öğretti herşeyi 2 tane site paylaştın diye kendini forumun fedaisimi zannettin neyse seninle daha fazla tartışmaya girmeyecem

serkan ustad hiç bir zaman bize katagori vermedi gideceğimiz yolu belirledi ve bizlerde araştırma yaparak gece gündüz uyumayarak bir şeyler öğrendik serkan abiyle kendini karşılaştırma bile o karşılıksız öğretti herşeyi 2 tane site paylaştın diye kendini forumun fedaisimi zannettin neyse seninle daha fazla tartışmaya girmeyecem

Burda kiyaslayan yok merak etme :) fedaiside sanan yok emin ol. Her sey ortada zaten dert edip fazla takma kafaya, ayrica gece gündüz bizde bir şeyler arastirdik öğrendik senin ve bazi arkadaşların sabit fikirleri var bir sey paylaşmayin bir sey soylemeyin amam sakın yapmayın burda ki paylasim yapan üyeler paylasim yapmasa diğer üyeler nasıl bir şey öğrenecek, sizle de tartismayacagim daha fazla...

Burda kiyaslayan yok merak etme :) fedaiside sanan yok emin ol. Her sey ortada zaten dert edip fazla takma kafaya, ayrica gece gündüz bizde bir şeyler arastirdik öğrendik senin ve bazi arkadaşların sabit fikirleri var bir sey paylaşmayin bir sey soylemeyin amam sakın yapmayın burda ki paylasim yapan üyeler paylasim yapmasa diğer üyeler nasıl bir şey öğrenecek, sizle de tartismayacagim daha fazla...

biz bir şey paylaşmayın demiyoruz ki neden oy günü paylaştın ? daha önce paylaşmadın ? ironiye bak:) sürekli kendinle çelişiyorsun

Evet evet, 60 yasindaki babamin bildigi ImdB sitesini youtube isiyle ugrasmaya calisan insanlar bilmiyordu. Benimde anlam veremedigim sey o paylasimin bu kadar buyutulmesidir zaten. Google'da 2 kelime aratilarak bulunacak seyleri, hatta forumda daha once bi cok kez paylasilan seylerin aynisini yazmissin. Ha millet nasil yapilacagini anlatmis, sen link vermissin.

Apacik belli zaten onlarida paylasmaya niyetin yoktu, taaki secim anketi acilana kadar :o

Tatilde olduğumdan uzun uzun yazıp cizemedim.
Mercurial ağzımdan almış lafları. Mesaj oyumu doğru kişiye kullandığımın kanıtı gibi olmuş.
Ama samsung kardeşim yaptığın paylaşım objektif olarak bakacak olursak çok sıradan bir paylaşım. Lütfen o konuyu ovme, ınsanlar yararlı olduğu için değil nezaketen teşekkür ediyor. Yinede akıllıca davrandin başarılar dilerim.

biz bir şey paylaşmayın demiyoruz ki neden oy günü paylaştın ? daha önce paylaşmadın ? ironiye bak:) sürekli kendinle çelişiyorsun

ben zaten bir çok yerde bunun açıklamasını yaptım. çelişmiyorum ben sen sadece bazı şeyleri hazmedemeyen kesimdensin bir daha da yazmam sana cevap buda son mesaj ;)

Evet evet, 60 yasindaki babamin bildigi ImdB sitesini youtube isiyle ugrasmaya calisan insanlar bilmiyordu. Benimde anlam veremedigim sey o paylasimin bu kadar buyutulmesidir zaten. Google'da 2 kelime aratilarak bulunacak seyleri, hatta forumda daha once bi cok kez paylasilan seylerin aynisini yazmissin. Ha millet nasil yapilacagini anlatmis, sen link vermissin.

Apacik belli zaten onlarida paylasmaya niyetin yoktu, taaki secim anketi acilana kadar :o

2 nizide diyecek bir şey bulamıyorum cidden :) Mercurial senin paylaşımlarının bir kısmına baktım bende güzel paylaşımların var yok değil sana lafım yok benim. Seçim bu herkes istediğini yapabilir kimse kimseye engel olamaz. Her isteyen istediği zaman paylaşımını yapar vaatler verir.

Anketin biraz daha küçülmesi uğruna ankette yer alan arkadaşlar istedikleri zaman birinin lehine çekilebilirler. Yani örneğin X üye Y üyeyi destekliyorum ben ve anketten çekiliyorum beni destekleyecek üyelerin Y üyeye oy vermesini öneririm. Şeklinde bir yazı yazarsanız anketten kaldırırız hem daha düzenli bir oylama olur.

Not: Şuana kadar verilmiş oylarda düzenleme yapılmaz, yani sizin almış olduğunuz oylar diğer kişiye aktarılmaz sadece ileride size oy vermeyi düşünen arkadaşlar sizin mesajınızı görerek diğer arkadaşa oy verebilir.

Not2: Bu şekilde atılan çekilme mesajları konunun ilk mesajında alıntılanarak alt alta eklenecektir ;)

[MENTION=9020]Alex[/MENTION], [MENTION=10520]zetsurin[/MENTION], [MENTION=11352]Muro[/MENTION], [MENTION=9749]xSnox[/MENTION], [MENTION=13914]brain[/MENTION], [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION], [MENTION=12447]egva06[/MENTION] @ßerkan [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION] [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=15387]turks00[/MENTION] [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] [MENTION=10199]mumru[/MENTION] [MENTION=8951]ahzem[/MENTION] [MENTION=14016]prens[/MENTION] [MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] [MENTION=10157]drdvll[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=13435]ozqur17[/MENTION] [MENTION=13510]bursalee[/MENTION] [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=8652]Existence[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] [MENTION=7919]haberal02[/MENTION] [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=11139]IceMachine[/MENTION] [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=9326]cemocan03[/MENTION] [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] [MENTION=12557]Dooo[/MENTION] [MENTION=8523]tokibala[/MENTION] [MENTION=9095]Arshavin[/MENTION] [MENTION=13811]sadeceytpara[/MENTION] [MENTION=12653]plesk[/MENTION] [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION] [MENTION=13788]cybersoldier[/MENTION]

Seçim olduğunu yeni gördüm. Oy verenlere teşekkür ederim. Çekiliyorum bende aralarından en olgun ve yaşlı olana oy vereceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri