[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,

Gün başlangıcında 0 oyu olan adayları temizlemiştik, gün bitimine yaklaşmamız ile birlikte bazı kararlar aldık ve bu aldığımız kararlar doğrultusunda 5 oy barajı altında kalan adayları temizledik. Aday sayımız çekilenler ve elenenler sonrasında 50 den 13 e düşmüştür. Katılan tüm arkadaşlara şimdiden yönetim adına teşekkür ediyorum.

Elenen ve çekilen arkadaşlar dolayısıyla oyları boşa çıkan arkadaşlar tekrar oy kullanabiliyor, bilginize.

Son olarak oylama tarihinde değişikliğe gidildiğini belirtmek isterim, oylama 12.08.2014 tarihinde 24.00 da sona erecektir.

Lütfen Sandığa gidelim. Boş oy atmayalım oy kullanırken içinizden biri olan sizlerin sorunlarını gerekli makamlara iletebilecek olan, sürekli sıkıntılarınızı dinlemeye açık olan birine oy vermeyi unutmayın :rolleyes:

Lütfen Sandığa gidelim. Boş oy atmayalım oy kullanırken içinizden biri olan sizlerin sorunlarını gerekli makamlara iletebilecek olan, sürekli sıkıntılarınızı dinlemeye açık olan birine oy vermeyi unutmayın :rolleyes:

Türkiye Cumhur Reisini Seçti , Sen Halen Mod :D olamadın :D

Bütün Oylar Samsung'a :D emekçi adam

Ve oylar eşitlendi gergin bekleyiş sürüyor :D Kazanan youtube'dan canlı balkon konuşması yapsın :D

Ve oylar eşitlendi gergin bekleyiş sürüyor :D Kazanan youtube'dan canlı balkon konuşması yapsın :D

2 fark açıldı gene seçim çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Burada senin aracılığın ile tüm ytpara halkına kısa bir sesleniş yapmak istiyorum,

Değerli seçmen halkımız lütfen oy kullanırken oylama başladığından beri çalışmaları sürekli devam ettiren kişilere oy verin.

nYW500.png
nYW500.png

Herhangi bir seçim vaadine, reklamina, rekabetine girmediğim halde 10 larca kişinin bana güvenmesi gurur verdi arkadaşlar çok teşekkürler.

artık cumhurbaşkanlığı seçimi gibi son bir anket lazım sadece 2 kişi için.

Brainin çekilmesiyle oyum boşa çıktı teklifleri bekliyorum. ;)

Her iki kardeşimide başarılı ve samimi buluyorum ama rekabetin az daha kızışması için Samsung'a verdim oyumu başarılar herkese.

Çekilmesemiydim :) birkaç kişiyi daha kaldırın listeden iyice çekiişme olu .) şuan forumda 400 den fazla kişi var beyler oyunuzu kullanın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri