[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan kafa kafaya giden 2 kişininde moderatörlüğü haketmediği için oy kullanmıyorum boykot!!!

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] oyumu vermedim daha ? baktımda eskiden 1 tane bile faydalı konun yok yani eğitim açısından. ? Son anda 1 tane oy için açmış oldugun konu var o sitelerde ytparada paylasılmıs siteler
neden sana oy vermeliyim ? açıklarsan verecegim.

Son düzenleme:
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] oyumu vermedim daha ? baktımda eskiden 1 tane bile faydalı konun yok yani eğitim açısından. ? Son anda 1 tane oy için açmış oldugun konu var o sitelerde ytparada paylasılmıs siteler
neden sana oy vermeliyim ? açıklarsan verecegim.

Seçim zamanı paylaşmamın nedenini üst mesajların birinde belirttim zaten ayrıca,
Paylaştığım konunun içeriğinde bulunan siteler kimsenin işine yaramasaydı onlarca teşekkür mesajı almazdım diye düşünüyorum.

Oyum alex e.zaten başından beri mercurial yada alex den biri olmalı diyordum.hatta ilk icraatıda konuda çok post kasmaktan samsung a ceza puanı olabilir :)

2 kriter;
1-Geçmişe yönelik foruma ve üyelere yt işi için katkısı
2-Objektif ve duygusal davranmayıp karakteri oturmuş olması(bunun için 30+ yaş şartı gerekirdi)
bu kriterleri sağlayan kimse olmadığı için pek faydalı bir seçim olmadığı kanaatindeyim.. umarım yanılırım

Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanı 1 günde seçiliyor.
Ytpara moderatörü için 3 gündür seçim devam ediyor...

Seçilen kişi değerini bilsin :D

Neden çekilmiyosun diye soranlar;
7+ kişi bana inanıp,güvenip oy verdi sayı önemli değil kaç kişi olursa olsun çekilmek onları yok saymaktır arkasında durmayı bileceksin :)

Son düzenleme:
Büyük gün çattı geldi ! Cumhur moderatörünü seçiyor :)

q9b5aB.png

YTPara yönetimi olarak aldığımız karardan ve adaylık başvuruları için açılan konudan sonra büyük oylama artık başlıyor !!

Tüm üyelerimizi moderatörlerini seçmek için oy kullanmaya davet ediyoruz, oylamanın kuralları aşağıda ki gibi olacaktır;

Oylamanın bitiş tarihi 12.8.2014 - 24:00 dır.

Her üye yalnızca 1 adet oy kullanabilecek,
Onaysız kullanıcılar hiçbir şekilde oy kullanmayacak,
Seçim bittikten sonra oylamalar kontrol edilecek ve olası hileli oylar tespit edilip silinecektir.
Anket 1. si moderatör olarak istediği bölüme atanıcaktır.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION], [MENTION=10520]zetsurin[/MENTION], [MENTION=11352]Muro[/MENTION], [MENTION=9749]xSnox[/MENTION], [MENTION=13914]brain[/MENTION], [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION], [MENTION=12447]egva06[/MENTION] @ßerkan [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION] [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=15387]turks00[/MENTION] [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] [MENTION=10199]mumru[/MENTION] [MENTION=8951]ahzem[/MENTION] [MENTION=14016]prens[/MENTION] [MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] [MENTION=10157]drdvll[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=13435]ozqur17[/MENTION] [MENTION=13510]bursalee[/MENTION] [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=8652]Existence[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] [MENTION=7919]haberal02[/MENTION] [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=11139]IceMachine[/MENTION] [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=9326]cemocan03[/MENTION] [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] [MENTION=12557]Dooo[/MENTION] [MENTION=8523]tokibala[/MENTION] [MENTION=9095]Arshavin[/MENTION] [MENTION=13811]sadeceytpara[/MENTION] [MENTION=12653]plesk[/MENTION] [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION] [MENTION=13788]cybersoldier[/MENTION]

Hepinize ytpara yönetimi olarak başarılar diliyoruz !

NOT: Aday olan veya olmayan arkadaşlar konu ile sıkıntısı olan lütfen bana özelden yazsın direk olarak konunun altına yazmayın lütfen.

Ama saymıyorum bu listede ben yokum :):):):)

Neden çekilmiyosun diye soranlar;
7 kişi bana inanıp,güvenip oy verdi sayı önemli değil kaç kişi olursa olsun çekilmek onları yok saymaktır arkasında durmayı bileceksin :)

Tam mod olacak kişilikte birisi kaybetse de insanları kazanmayı biliyor :)

hiç birini tanımıyorum ama arada bir gözüme çarpan [MENTION=9020]Alex[/MENTION] e verdim.
hakkınızı helal edin diğer aday arkadaşlarım.

Yeterince moderatör var aslında bence her rütbeden en fazla 2 adet olsa yeter örneğin 1 admin 1 s.mod 1. Moderatör gerisi bana göre çok gereksiz yönetim ne kadar AZ olursa o kadar iyi olur bence

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

вєякαη;531215' Alıntı:
Yeterince moderatör var aslında bence her rütbeden en fazla 2 adet olsa yeter örneğin 1 admin 1 s.mod 1. Moderatör gerisi bana göre çok gereksiz yönetim ne kadar AZ olursa o kadar iyi olur bence

aday olmuşun hocam gereksiz ise aday olmasaydınız keşke

aday olmuşun hocam gereksiz ise aday olmasaydınız keşke
ytpara da yetkili olmak güzel bir duygu ben daha önce moderatör ve süper moderatorlük yapmıştım zaten o yüzden bu duyguyu taddigim için adayligiminda gereksiz olduğunu düşündüm. Alex yönetim için uygun birisi kendisi çok saygılı efendi bir insan bence daha önceden yetki sahibi olmamış kişiye destek olmak gerektiğini madem bu kadar yaklasmisken moderatorlük için bu kadar isteği olan birisini bence kırmamak gerektiğini düşünüyorum ve çekilip Samsung kardesimizi destekliyorum . Bana oy veren oy vermeyen arkadaslarida teşekkür ederim. Saygilarimla

Son düzenleme:
вєякαη;531239' Alıntı:
ytpara da yetkili olmak güzel bir duygu ben daha önce moderatör ve süper moderatorlük yapmıştım zaten o yüzden bu duyguyu taddigim için adayligiminda gereksiz olduğunu düşündüm. Alex yönetim için uygun birisi kendisi çok saygılı efendi bir insan bence daha önceden yetki sahibi olmamış kişiye destek olmak gerektiğini madem bu kadar yaklasmisken moderatorlük için bu kadar isteği olan birisini bence kırmamak gerektiğini düşünüyorum ve çekilip Samsung kardesimizi destekliyorum . Bana oy veren oy vermeyen arkadaslarida teşekkür ederim. Saygilarimla

bir destekçimiz daha oldu teşekkürler hocam :rolleyes:
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri