[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet banada öyle geldi forumdaki online kullanıcı sayısına göre kullanılan oy banada az geldi konuyu görmüyorlarmı ne yapıyorlar .)

valla bende oy kullanmak istemedim..

Eski üyeler kalmadı gibi forumda bi Alex var millet nickini mi değiştirdi ne oldu anlamadım.

telif sorunu olmayan ama ayda 25-30tl ancak kazandıracak kaynak versen bundan çok katılım olur konuya :)

Üstad konunun üzerinden çok geçti, ilk açıldığında ki olayları ateşleyen hiç bir sorun da gün yüzünde kalmadı. O yüzden bu çok alalade gözüküyor üyelere.
Bu organizasyon çok başarılı olmayacak. Alex seçilirse yönetime girsin tabiki, ancak bizi temsil edecek moderatör olmayacak.

Keşke forumda kişiler kendi gruplarını kurabilse ve o bölümlere sadece o gruba davet edilen insanlar girebilse. Gerçekten böyle bir şey olabilse hiç bir sorun kalmayacak forumda...

Moderatörler eski üyeymiş diye seçilmezler, paylaşım yapmak için moderatör olmazlar, moderatörler forumdaki sıkıntılara el atmak, forumda uygunsuz davranan insanları uyarmak, forumu '' yönetmek '' için moderatör olurlar...

Adil, saygılı, kendi dünya görüşüne yenik düşmeyen, objektif düşünebilen ve adap - usül bilen birisi olmalı...

Açıkçası burada bunu uygulayabilecek 1 - 2 kişi var. Şuan, onların oyları da yerlerde...

Kemal Sunal'ın Tokatcı filmin de vardı, aslında bizim doğu kültürün de var öyle. bir şey görürler onu bin yaparak abarta abarta başkalarına anlatırlar, mitlestirmek hoşumuza gidiyor... halkımız efsaneleri sever kardeş :D

hacı sen de herşeye serkanlarla başlıyosun .d
serkanlar japon scripti bulmuş engel geçiyo serkanlar ekip ruhlu falan :D

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] öldürücü darbeyi yapmanı bekliyoruz.
tavsiyelerim:
* yine kaliteli bir paylaşım yapıp konu altından reklamını yapabilirsin.
* oyu az olan adaylarla çatı kurabilirsin :)
* forum yetkililerinden uyarı alana kadar pm ile başkanlık seçimi için vaatlerini dile getirip oy isteyebilirsin.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.
not: arkadaşı tanımıyorum kaynak paylaşımı konusunda seçmenlere karşı iyiniyeti ve moderatör ruhu dikkatimi çekmiştir..

Hala kullanmadım oy duyrulur pm kutuma güzel bi süpriz bekliyorum

:cool:

Tüplü Televizyondan Atari İle Gönderilmiştir.

Neredeyse aynı oranda oy alıyorlar, demekki forumda bu arkadaşları seven bu kadar insan var, 2 kaliteli arkadaşın forumda 2 farklı kategoriye moderatör olması kimseyi rahatsız etmez diye düşünüyorum.

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] öldürücü darbeyi yapmanı bekliyoruz.
tavsiyelerim:
* yine kaliteli bir paylaşım yapıp konu altından reklamını yapabilirsin.
* oyu az olan adaylarla çatı kurabilirsin :)
* forum yetkililerinden uyarı alana kadar pm ile başkanlık seçimi için vaatlerini dile getirip oy isteyebilirsin.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.
not: arkadaşı tanımıyorum kaynak paylaşımı konusunda seçmenlere karşı iyiniyeti ve moderatör ruhu dikkatimi çekmiştir..

Hocam sağlam paylaşım gerçekleştirdim zaten :) sıkıntı altta kalıyor arada güncellemek lazım onu :D

вєякαη;532472' Alıntı:
samsung verdiğin kategoriler bayatladı taze kategori istiyoruz oyların devamlılığı için ona göre :D

bayatladı mı ne ara bayatladı :D

Madem öyle Oyum için bir süpriz de ben bekliyorum :-P

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adayları fazla tanımıyorum ama fatihbaz nickli arkadaşı r10 dan biliyorum. Modluğu hakedeceğini düşündüğüm için oyumu ona verdim.

fatihbaz, samsung ve alex'in puanları yüksek hakkaniyet için bu üç arkadaşın yapması gerek. birde faruklardan biri olsaydı iyi olacaktı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri