S
Samsung
Guest
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] kaybetinlahatırlarmısın ilk zamanlar bişey yazmıştım
![]()
Allah büyüktür kardeşim son dakika ya kadar umudum var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] kaybetinlahatırlarmısın ilk zamanlar bişey yazmıştım
![]()
Allah büyüktür kardeşim son dakika ya kadar umudum var![]()
Herşeyin hayırlısı hocam. Seçilmezsen de üzülme sen bizim gönlümüzde mod. olarak kalacaksın![]()
Geçersiz oylar tekrar sayılsın YTpara oyuna sahip çık![]()
En çok oy alan 3 arkadaşa istedikleri bölümde görev verilecektir. Kalan arkadaşlara önceki mesajımda belirttiğim Gold üyelikleri bu gece eklenecektir.
Hayırlı olsun arkadaşlar.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] gözün aydınAynı performansı turuncu olduktan sonrada bekliyoruz.
Tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
Herkese hayırlı uğurlu olması dileğiyle[MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] tebrikler arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz mi diyelim ne diyelim
bu arada herkes emeğinin karşılığını aldı sanıyorum güzel bir seçim oldu bence
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.