App Store + Google Play Optimization & 0 Risk İle %100 Kazançlı Mobil Uygulama Çalışmaları

E
  • Kullanıcı Edep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende [MENTION=11620]era[/MENTION]; pm atıyorum bilgiler geçerli mi diye

daha sonra burada samimiyetimize güvenen iki arkadaşla anlaşılmıştır yazdı,onuda tastikletmek lazım.Kimmiş bu arkadaşlar 2 saatte bu paraları verip,üstüne samimiyetine güvenen adamlar.

Arkadaş gerçekten sabırları zorlamaya devam ediyorsun. Öyle boş konuşuyorsun ki seni sadece cahil sıfatına koyabiliyorum. Konuda telefon numaram yazıyor aynı gösterişi bana telefondan yapmanı bekliyorum.

Ben geçmiş olduğumuz mesajlarda şirket konsepti üzerinden halen makale hizmeti vermeye devam ediyoruz açıklamasında bulundum. Acaba sen hangi aklınla okudun bu mesajı? Ben ilk mesaj içerisinde şirket ile ilgili bir mesaj verdim mi?

Mobil uygulama konusu içerisinde gelip makalelerle alakalı açıklama yapman neyin egosu? Seni makale konusunda mağdur ettik mi? Senin burada ki amacın sadece çapulculuk yapmak başka hiç bir şey değil.

Benim şirket olup, olmamam seni ne bağlar? Bak arkadaşım senden rica ediyorum boyun kadar adamsan bir sorunun varsa beni telefondan ara ne öğrenmek istiyorsan sor. Tekrar yazıyorum eğer azıcık adamsan beni telefondan ara ve yüzüme konuş.

Uzun vadeli gelir elde etmek isteyen itibarı düzgün arkadaşlara hizmetimiz açıktır.

Hem gösteriş yapmam demişsiniz hem makaleden 10000 12000 kazanıyorum demişsiniz.Şu admob ile ilgili birkaç tane bu ayı kapsayan gelirleri gösterir öisiniz ? Ben 30.000 tllik 3 paket noterde onaylı ve faturalı istiyorum.bunları bana sağlayabilir misimiz ?

Eğer boş muhabbet yapmıyorsanız size sağlayabilirim. Hangi şehirde olduğunuzu ve telefon numaranızı bana yazar mısınız?

Saygılar

Hakkınızda hayırlısı olur o zaman en kısa sürede.Bizde sizin gibi kendini övüp insanları ezmeye çalışanlardan kurutuluruz.

Hakkınızda değil hakkımızda hayırlısı olsun. Ülkenin gerçekten sizin gibi insanlardan kurtulması gerekiyor. Lafla 30 bin lira yatırım yapacak, burada blöf yapacak samimi yazdığımı art niyetle okuyacak ya sizin gibi adamlar olmaz OLSUN. Beş para etmez adamlara cevap verip günaha giriyoruz. Sektörü çamur atarak bu hale getiren bilgiden aciz insanların yapabileceği maksimum başarı bu olabilir.

Sanırım yaz tatilinden kaynaklı liseli ergenlerle uğraşıp kendimizi biraz fazla sıkıyoruz. :)

R10 platformunda sorunsuz olarak devam ediyoruz, bakalım aynı kısmet buraya ne zaman gelecek.

Herkese şükranlarımı sunuyorum..

StartApp indirme karşılığı elde ettiğimiz gelir görüntüleri;

1d9LZN.jpg

R10 ticaretimizi incelemek isteyen arkadaşlar TIKLASIN!

Kendini bilmez 3,5 kişi sayesinde YTPARA ailesine bu şekilde hizmet veremiyoruz. Gerçekten niyeti ciddi olan kişiler konumuzu inceleyebilir.

Kendisi çok ilgili alakalı bir insandır. Güven konusunda şüpheniz olmasın. Kendisine bir adet paket siparişi verildi.

Kendisi ile 2 haftalık bir tanışmışlığımız bulunmakta. Her sorduğumuz soruya kesintisiz cevap aldığımız bir arkadaş. Yaklaşık 2 hafta içerisinde uygulamamızı teslim almış olacağız. Her konuda kendisine yazabiliyoruz gayet saygı değer bir insan olduğunu düşünüyorum. Herkesinde çalışmasını tavsiye ediyorum. Diğer arkadaşlar gibi soğuk , samimi olmayan bir davranış sergilemediği için sürekli çalışacağımız bir insan kendisi.. Kendisine teşekkür eder , başarılarının devamını dilerim.

Kefil olurmusun bu satıcıya ?

Ben ilk zamanlarında yatırım yaptım o günden beri ne sorduysam cevapladı. Bir hafta sonra paketimi teslim edecek. O zaman gerekli paylaşımları buradan yapacağım. Ama ben güvendim ve yatırım yaptım.

Forum yapısını bilmiyorum ancak gerçekten laf olsun diye mesaj yazan arkadaşlarımız var. Kendileri lütfen bu söylediğime kızmasın. Yatırım yapacak bir adam, tanımadığı bir adama kefil misin bu satıcıya diye bir soru sorar mı? Demek ki soruluyor! Sonrasında ki manzara;

6mRy6N.jpg

Bir bakıyorsunuz 1 dakika'da 3 konu cevaplamış. Arkadaşlar bakın rica ediyorum burası geyik konusu değil. Size her şeyi açık ve net olarak sundum ve en önemlisi kaliteli ticaret yaptığım platform olan R10'da ki konumu incelemeniz için de link bıraktım.

Altını çizerek söylüyorum biliyorum birazdan bir kaç kişi gelecek neden eleştiriyorsunuz diyecek! Bunu yapacak arkadaşlar hiç yazma zahmetinde bulunmasın ben size cevap vereyim. Allah aşkına herhangi bir eleştiri içerisine girmeden soruyorum hangi aklı selim bir insan tanımadığı bir insana hey arkadaş sen buna kefil misin? Diye sorar!

Kimsenin özgürlüğünü elinden alacak halimiz yok ticaretle ilgili her türlü sorulara açığım! Ama herkesten tek bir ricam var lütfen boş yorum yazmayın.

Yapılan işle alakalı kanıtlamamız gereken mecralar varsa oturur bunları kanıtlar kişilerin güvenini kazandırırız. Ağızla kefillik istenmez.

Dün farklı bir müşterimiz için hazırladığımız bir oyunun ilk günkü geliri aşağıda ki gibidir.

0yVGDB.jpg

Forumda buna benzer konular için ağzı yanmış onlarca insanın olduğunu biliyorum. Ve bu insanların daima öfkesinin de taze kalacağını, yaşadığı acıları her zaman dile getireceklerini biliyorum. Bu arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyor, kendilerini tenzih ediyorum.

Hocamla yaklaşık 1 ay önce konuştuk ve paket 2 için anlaştık. Kendisi bana bütün detaylarıyla yapılacak olan işlemleri anlattı, sabırla bütün sorularımı yanıtladı. Bu hafta içinde uygulamamızı teslim alacağız nasipse. Gelişmeleri sonuç aldıkça paylaşırım.

İlgi ve desteğinize teşekkür ederiz. Sıfır (0) risk garantisi ile %100 uzun vadeli gelir kitlesi oluşturmak isteyen müşterilerimize hizmetimiz aktiftir.

Bir süredir arkadaşı takip ediyorum ve bir miktar paramı bu arkadaşa yatırdım. Her şeyi para olarak değerlendirmiyor. İnsanlık yaklaşımı her şeyi bitiriyor. Kendisine yatırım yaparak hizmet almaya başladım. Tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri