Araba Alıyorum

hayırlı olsun arabanın fiyatı nedir :)

Vaay yakışır hayırlı olsun Muhammet abi :)
Allah nasip ederde bende bunu alabilirim birgün inşallah :)
fordfiesta-resmi.jpg

Konu açılmışken güzel araba modelleri söyleyin belki bizde aldık. Dodge nasıl? :D bmw nin sanki zamanı geçmiş gibi

bu kadar kazanıyor musunuz cidden?
Bende işe ilk başladığımda böyle diyordum ama şimdi yerimde sayıyorum bi ileri bi geri valla.

Spam calısmayı sevmeyen insanım ama böyle seyleri gördükce spam mı çalışsam diyorum içimden :D benim kanaldaki 3.5k videoyu kopyalasam zaten yeter :D 10 kanal bile olsa yeter cidden :D

Ağlıcam ya :S :D
Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.
İnşallah herkes istediği şeye hayırlısıyla sahip olur ..

Tank gibi araba bunlar . Cok yerinde bi tercih. Hayirli olsun.

Cok yakiyo diye biliyorum hocam. Umarim yakit fiyatlari yuksek bi ulkede degilsindir.

hayalimdeki araba bmw x6

---------- Mesaj saat 23:47:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:34 civarında gönderildi. ----------

Tank gibi araba bunlar . Cok yerinde bi tercih. Hayirli olsun.

Cok yakiyo diye biliyorum hocam. Umarim yakit fiyatlari yuksek bi ulkede degilsindir.

en pahalı ülkede türkiye

hayalimdeki araba bmw x6

---------- Mesaj saat 23:47:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:34 civarında gönderildi. ----------

en pahalı ülkede türkiye

Nerdeyse %60 vergi vardır x6da, Burdaki fiyata avrupada iki tane alınır :)

bizde paramızın yettiğini alırız sonuçda adı araba değilmi :D

Aküllü arabam :D
timthumb.php

Benimde hedefim 2014 içinde bi araba almak bütçe olarak 20-25bin tl düşünüyorum öneride bulunursanız sevinirim aklımdaki arabalar wolksvagen bora, renoult megane sedan, 2.el tabiki :)

Benimde hedefim 2014 içinde bi araba almak bütçe olarak 20-25bin tl düşünüyorum öneride bulunursanız sevinirim aklımdaki arabalar wolksvagen bora, renoult megane sedan, 2.el tabiki :)

Bora çok yakar ama konfor harikadır, meganda ise yakıttan yüzünüz güler özelliklede 1,5 dci motor seçiminizde..ama üste 1-2 milyar daha koyup ford fiesta 1,4 tdci alırdım.çünkü aklınızdakı 2 arabanın tam ortası bu hocam :)

Infiniti FX 50 , ustune tanimam , hayirli olsun Allah kazasiz belasiz gezmenler nasip etsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri