araba tavsiyelerinizi bekliyorum

Japon teknolojisini test ettiysen senin de Alman teknolojisini test etme vaktin gelmiştir diye düşünüyorum hocam.

Bence Vw gayet ideal ve TR standartlarında 2.el piyasası ölmez. Hatta sıfır alırsın zam vs.. ile 2. el piyasasında daha yüksek fiyatlara satabilirsin.

Vw sıralama yaparsan Vw passat ile Vw Golf 7 donanım kaliteleri aynı ve aynı bantlardan çıkıyorlar.
Vw jetta için bunu diyemem parça kaliyeti daha düşük. Jetta yerine Vw passat al derim.
Hocam Mercedes servis parça vs.. yüksek o yüzden son tercih senin.

sıralamana katılıyorum hocam

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

Hocam 60-70 bin bütçe var diye hepsini arabaya yatırmaya gerek yok.Hacmi yeterliyse 1.5 dci eski renault megane (sedan olanlardan) bakmanızı tavsiye ederim. El altında nakit bulunması iyidir. Bankada kalsın paranız dünya hali ne olacağı belli olmuyor.

megane falan uzak dursun benden.başımıza bir olay kaza bela gelirse de zatarız arabayı.

Hem aile arabası olsun hem yakıtı uygun olsun diyorsan hocam al 2012-13 model 1.2 motor jetta bak keyfine.hem cebindeki paranın tamamını vermemiş olursun hem 510 litrelik bagajıyla sıkıntı yaşamazsın hem de benzinli de olsa seni üzmez.

Mercedes A demiş birisi gördüğümden beri haykiriyorum.
Mercedes E den, Bmw 3 den başlar.

Hocam o paraya en mantıklı araç passattır. bmw de 3 serisi alman için fiyati bayagi bi abartman lazim.Bmw M siz olmaz. E90 zaten adam akıllı araç değil F30 belli zaten müthiş araç kullandim. 18' lastiklerle fena yol tutuyor.

Mercedes de A SERİSİ yok mu

Mercedes de A SERİSİ yok mu

Renault motoru var. Ayrıca o sınıfta en kaliteli araba sırası şu şekilde

1-) A3
2-) Golf
3-) 1 serisi
4-) A serisi

Renault motorunu küçümsemiyorum bende Megane kullanıcısıyım yalnız Mercedes a serisinde kaliteyi çok aşağı çekmiş. Bence alınmaz

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

güzel araçmış

316i yürümüyor
Cok yakıyor
ayrica araba bomboş. bixenon bile yok. M paket siz zaten hiç düşünemiyorum. Yalniz bakim fiyatlarından haberin olsun hafta polen filtresi tıkandı arkadaşımın değiştirmeye gittik servise 320ied 348 tl verdik. Bakim fiyatını sordum 1700 civarı dedi.

---------- Spam Engelliyici 15:23 ---------- Önceki Mesaj 15:20 ----------

---------- Spam Engelliyici 15:25 ---------- Önceki Mesaj 15:23 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ensiz-1,4tsi-bm-highline-2012-236532933/detay

316i yürümüyor
Cok yakıyor
ayrica araba bomboş. bixenon bile yok. M paket siz zaten hiç düşünemiyorum. Yalniz bakim fiyatlarından haberin olsun hafta polen filtresi tıkandı arkadaşımın değiştirmeye gittik servise 320ied 348 tl verdik. Bakim fiyatını sordum 1700 civarı dedi.

yürümez olur mu ben kullandım yıllarca. şuan bende de f30 316i var canavar gibi. http://www.ytpara.com/konu-disi/96486-drift-videolari-ceksek-tutar-mi-d.html burada da eklemiştim hatta.

nette yazanlara bakıp yürümüyor demeyin,320d ile 316i ile çok bir fark yok güç olarak. 0-100 de bile 1 sn fark var

yakıyor doğru ama tüp dedim zaten tüple sorunsuz çalışır o motor

xenon vs sonradan takarsın zaten,fluence jettaya falan bir bak bir de buna bak,para oldukça eklenir

servise bmw sokulmaz zaten çok pahalı,tamirciler yapıyor bmw servisleri var.400 lira benim 15 bin bakımım

[MENTION=47394]Aspire[/MENTION] hocam şaka yaptığını söyle. Tüp öyle mi? 316i ile 320d arasında güç farkı yok öyle mi?Hocam mantıklı olalim biraz lütfen

@Aspire hocam şaka yaptığını söyle. Tüp öyle mi? 316i ile 320d arasında güç farkı yok öyle mi?Hocam mantıklı olalim biraz lütfen
evet tüp e90 da ? kullandım prince çokta memnundum.bariz güç farkı yok 20 bin lira verecek kadar. f30 kullandım güzel araba diyorsunuz e90 arkadasımda var diyorsunuz.İkiside benim yıllarca kullandığım bildiğim araç

yürümez olur mu ben kullandım yıllarca. şuan bende de f30 316i var canavar gibi. http://www.ytpara.com/konu-disi/96486-drift-videolari-ceksek-tutar-mi-d.html burada da eklemiştim hatta.

nette yazanlara bakıp yürümüyor demeyin,320d ile 316i ile çok bir fark yok güç olarak. 0-100 de bile 1 sn fark var

yakıyor doğru ama tüp dedim zaten tüple sorunsuz çalışır o motor

xenon vs sonradan takarsın zaten,fluence jettaya falan bir bak bir de buna bak,para oldukça eklenir

servise bmw sokulmaz zaten çok pahalı,tamirciler yapıyor bmw servisleri var.400 lira benim 15 bin bakımım

Hocam güç farkına biraz takıldım ben :D aralarında 50 beygir mi ne var. 50 beygir az mı :D

hocam arasında 5.1 sn var. Karşılaştırma yapmiyorim ama Fluence bile 0-100 11sn. 316i 13.4 sn.

Bende onu dicektim hocam yani 3 20 d 200 beygirmiş baktım şimdi yeni kasalarına nazaran. 3.16i 125 beygirdi sanırım. arada 75 beygir var ve dizelin torkunuda hesaba katarsak 0-100 bariz bi fark vardır illaki

evet tüp e90 da ? kullandım prince çokta memnundum.bariz güç farkı yok 20 bin lira verecek kadar. f30 kullandım güzel araba diyorsunuz e90 arkadasımda var diyorsunuz.İkiside benim yıllarca kullandığım bildiğim araç

hocam sendeki F30 u bende kullandim. 320ied. Gayet güzel yürüyor. Ama e90 316i ile 320d arasında bariz fark yok diyorsun. Mantiklo mi?

hocam sendeki F30 u bende kullandim. 320ied. Gayet güzel yürüyor. Ama e90 316i ile 320d arasında bariz fark yok diyorsun. Mantiklo mi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-e90-isik-paket-full-plusfull-298738400/detay

bende bu kasanın vardı,e90 . 11 saniye yazıyor.daha hızlı kalkıyordu bende.13.4 lci kasası.

bana göre bariz fark yok,kaydırmak için gerekli gücü ilk viteste ikiside veriyor mu evet,son hızı ve ivmesi düşük onlar da şehir içi kullandığım için çok umrumda olmuyor

[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] kardeşim yorumlardan görmüşündür.O fiyata alinabilecek arabalar belli. Daha da ayrıntıya inerim yalnız yazma ile olmuyor. Detay istersen özelden numaramı yollayım telefon ile konuşalım. Şunu demeden gitmeyim :-)

1-) galerici en yakın akraban dahi olsa galeriden araba alma
2-) tüplü araba alma taktırmada
3-) Km si max 70-80 olsun

Allah a emanet. Şimdiden aracın hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri