Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

Eylülde açtığım 4 adsense vardı
2 tanesi Bot ile çalıştım 5 den fazla 30dan az kanal bağladım
1 tanesine manuel çalışıp 5'den fazla kanal bağladım
1 tanesine sadece 1 kanal bağladım

Sonuç şuan için

Botla çalıştığım 2 kanal geçenlerde spama düştü an itibari ile kapandı diğerlerini de bekliyorum şuan için temiz spama de düşmemişlerdi tüm hesapları aynı gün açmıştım.

1 adet adsense 500 küsür kesinleşmişti banlanmış bugun sabah sağlamdı itirazda edilmiyor garip yattılar paranın üstüne :D :D Neyse alıştık artık

hocam o kadar hızlı alan partner var mı. hepsi 48 saat içinde yollarız diyor :confused:

---------- Spam Engelliyici 20:42 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

banka onaysız ve pinsizdi hocam

Hocam yerli network açan arkadaşlar var 7-8 tane onlarla irtibata geçmek lazım.Kanal davetiye v.s hemen şuanda yapmak lazım.

Kim nederse desin bence bu iş gerçekten bitti. 4 yıllık spamcı olarak son 3 4 ayda bilerek hesapları beklettirip ödeme zamanında banlatmaları, bu işin gerçekten bittiğinin ap açık göstergesidir

sadece türkiyedemi bu banlanmalar almanya veya yurtdışında başka ülkelerde yaşayanların adsenselerinde sorun varmı ?

Elimde adsense kalmadı söylecek bir şey yok

filtreyi başa değil sona aldılar artık sonuca giden yol farklı oldugu icin .. yapacak birsey yok gibi gözüküyor ama hayırlısı.

Banka hesabı girdğim 2 adsense vardı pin bekledğim an itibarıyla uçmuş :D I Love You Adsense , I Love You Google :D

Yok arkadaş ya, partner çalışırız partner kanallar kapanır adsense kanallar açık kalır hadi adsense çalışalım onlarda kapanma olmuyor. Ödeme zamanı gelir tertemiz adsenseler ban yer. Ee ne yapcaz biz. Şaşırdım kaldım.

Şöyle banlanma yaşayan var mı?Adsensesinde şu ana kadar hiç kanal kapanması yaşamayıp banlanan

Kendimi kullanılmış hissediyorum bildiğin adamlar aylarca reklam yayınlatıp sonra kağıt mendil gibi fırlatıp attılar la bizi

Hocam bende aynı duygular içerisindeyim, 4 yıl boyunca bizi kullandılar, bizim sayemizde herturlu açıklarını buldular, şimdide kullanılmış bir kağıt gibi çöpe attilar

İşleri Bu Duruma Getirenlere Sevgi Ve Saygılarımı İletiyorum İnş Daha Çok Kazanırsınız :)

gene ban (: klasikleşti artık sanırım her ay bu dönemlerde banlar geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri