Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

Hocam bende aynı duygular içerisindeyim, 4 yıl boyunca bizi kullandılar, bizim sayemizde herturlu açıklarını buldular, şimdide kullanılmış bir kağıt gibi çöpe attilar

hocam hayatını kurtaran kurtardı. düzenini kuran kurdu artık. bunun böyle olacağı zaten 4 yıl öncede belliydi. bu gün gelecekti elbette. yapack bir şey yok.

1 adet rus adsensesi açık-6 adet türk adsensesi ban,adamlar türkiyeye özel muamele geçiyor resmen

Vay arkadaş yine toplu ban vakası, benim de kasım ayında açtığım hesap banlanmış :(
Geçmiş olsun herkese

Hocam bende aynı duygular içerisindeyim, 4 yıl boyunca bizi kullandılar, bizim sayemizde herturlu açıklarını buldular, şimdide kullanılmış bir kağıt gibi çöpe attilar

Hocam bende senin gibi 2013 başında beri bu işteyim.Çok ban yedim sayısını unuttum.Geçen sene Ekim 2014 başlıyan banlanma operasyonları Mayıs 2015 adsenselerde ödeme olmadı o ay çoğu kişinin ve en önemli Haziran 2015 yaptıkları çok yeni güncellemelerle başta quiz ve diğer partnerlerin yaptıkları yaptırımlar daha sonra Ağustos sonu Eylül banlanmaları heleki o banlanmalar böle birşey yok tsunami gibi adsense bırakmadı ve devam eden bu süreç her ay banlanmalar.Bu işi adam gibi spam yapsaydı millet katıp katıştırmasaydı.Flagtan tut teliften tut çöpe çevirmeden tut.Nerde çokluk orda böyle şeyler...:(:(:(

biraz önce içerisinde yüklü miktarda kesinleşme olan adsense hesabı uçmuş

Bittti deyin ya hala banlanmalar devam ediyo

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1 adet daha gitti yuklu miktar pinsiz banka onaysiz 1 hafta icinde onaylicaktim adsenseyi..

2 senedir Adsense kullanmıyordum. Network bulamadığım için dün itibariyle bu yaz açılmış hesabımı kullanmaya başladım. Hiç iyi durumda olan yok anladığım kadarıyla. Banlanacağı kesinse hiç emek vermeyelim.

almanya lokasyonlar acık bende diyorum hala neden banlanmadı :D bana sıra yarın gelir herhalde.

Dün kızım dünyaya geldi ve ikinci kez baba oldum.eğer o da olmasaydı zaten beni teselli edecek hiçbir şey yok

Allah analı babalı büyütsün usta.

Arkadaşlar yerli yabancı fark etmiyor. Sadece banlanma zamanı dilim olarak değişiyor. 3 aydır ödeme alamadığımızı çalıştığım arkadaşlarla biliyorsunuz. Birlikte çalıştığım arkadaşlara farklı bir method ile çalıştırdım geçtiğimiz iki ay, eğer yarın banlanmamış olur, ay sonunda da ödemeler alınır, söz veriyorum forumda konu açıp anlatacağım :)

---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

almanya lokasyonlar acık bende diyorum hala neden banlanmadı :D bana sıra yarın gelir herhalde.

Sabah 10:00-11:15 arası :o

Allah analı babalı büyütsün usta.

Arkadaşlar yerli yabancı fark etmiyor. Sadece banlanma zamanı dilim olarak değişiyor. 3 aydır ödeme alamadığımızı çalıştığım arkadaşlarla biliyorsunuz. Birlikte çalıştığım arkadaşlara farklı bir method ile çalıştırdım geçtiğimiz iki ay, eğer yarın banlanmamış olur, ay sonunda da ödemeler alınır, söz veriyorum forumda konu açıp anlatacağım :)

---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

Sabah 10:00-11:15 arası :o
deme be hocam :D bende farklı bir method la kullandım adsense leri hayırlısı diyorum bakalım eger kapanmaz ise bende tüm foruma bir olay anlatıcam :)

para kazanmalar kırmızı olmus kanalların. sanırım artık yapacak bisey yok ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri