- Web sitesi
- www.seqununseyahatnamesi.com
O zaman geriye tek bir sonuç çıkıyor : "Google, Türkiye lokasyonlu Adsense hesaplarına artık kesinlikle göz açtırmayacak"
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bende aynı duygular içerisindeyim, 4 yıl boyunca bizi kullandılar, bizim sayemizde herturlu açıklarını buldular, şimdide kullanılmış bir kağıt gibi çöpe attilar
Spama düşen düşmeyen hepsi gittibugun banlananlar spama düsen adsenseler miydi ?
1 adet rus adsensesi açık-6 adet türk adsensesi ban,adamlar türkiyeye özel muamele geçiyor resmen
Ülkeleri saatlere ayırmışlar sanirim vietnamlilari 6-7 saat önce banladilar1 adet rus adsensesi açık-6 adet türk adsensesi ban,adamlar türkiyeye özel muamele geçiyor resmen
Hocam bende aynı duygular içerisindeyim, 4 yıl boyunca bizi kullandılar, bizim sayemizde herturlu açıklarını buldular, şimdide kullanılmış bir kağıt gibi çöpe attilar
Dün kızım dünyaya geldi ve ikinci kez baba oldum.eğer o da olmasaydı zaten beni teselli edecek hiçbir şey yok
almanya lokasyonlar acık bende diyorum hala neden banlanmadıbana sıra yarın gelir herhalde.
adsnse banlanınca kanallar hemen kapanıyo mu ki ?
deme be hocamAllah analı babalı büyütsün usta.
Arkadaşlar yerli yabancı fark etmiyor. Sadece banlanma zamanı dilim olarak değişiyor. 3 aydır ödeme alamadığımızı çalıştığım arkadaşlarla biliyorsunuz. Birlikte çalıştığım arkadaşlara farklı bir method ile çalıştırdım geçtiğimiz iki ay, eğer yarın banlanmamış olur, ay sonunda da ödemeler alınır, söz veriyorum forumda konu açıp anlatacağım
---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------
Sabah 10:00-11:15 arası![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.