- Web sitesi
- www.videoyap.com
Hocam normalde sorulmaz merak da etmiyorum ama içindeki ücretler çok düşük mü? Google önemsemiyor olabilir mi?
Küçük rakamlıda var, büyük rakamlıda var. Rakamla alakalı değil hocam banlar. İçerik ve kanal sayısıyla. Sen youtube adsense yöneticisi olsaydın hangi algoritmaları koyardın spami anlamak için? Ben aşağıdakileri koyardım.
1) Telif almış kanallı adsenseleri
2) 5-6 adetten fazla kanalı 1 adsenseye bağlıyanları(1 kişinin kaç özgün kanalı olabilir ki)
3) Yükleme yaptığında aldığı ünlem ve eşleşen % miktarı
Hocam kanallar amatör spammi?
Evet hocam ben uzun süredir amatör çalışıyorum. Tv kanallarının logosu olacak hiç bir videoyu çekmem. Aktif olmayan kişilerin aktif olmayan videolarını özgünleştirip yükleyip hitlenmesini beklerim. Belli hit üstü kanala adsense açar bağlarım. Kanal ayda iyi miktar bırakabilecekse tek adsense tek kanal. Eğer kanal ciddi miktar yapamayacak ama hoş miltar yapabilecekse 4 kanal 1 adsense yaparım. Kanalların videolarını kasıtlı 10 ve katı olacak şekilde bırakırım. Video sayısında azalma olursa veya videoyap video yöneticisinde dolar olmayan olursa girmeme gerek bırakacak durum olursa girerim yoksa girmem. Baktım ki bir sıkıntı var. Adsenseden o kanalı kesmek için kabul edecek bir partnera başvururum. Adsenseye zarar vermemesi için adsenseden bu şekilde çıkarırım