Aranızda benim kadar kafası güzel olan var mı ? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Arkadaşlar durumum o kadar traji komik ki, lütfen gülmeyin, alkol alan yada ot içen, pis işlerde uğraşan biriside değilim.

Bu dönem vizelere çalıştım, 3 tanesine kolum sakattı acile gidip rapor almıştım girmedim, toplamda 11 tane vizeye gireceğimi sanıyordum.

Bir tane ders var, güzel bir ders adını vermiyim. X dersi olsun. Daha önceden kaldım diyip, not aldığım bu ders, hatta kaldım sanıp arada sırada derse girip, not aldığım ve vizesine hunharca çalıştığım bu dersi bugün açıklanmış. Arkadaşıma demişler sınıf ortalaması 19 diye, bende benimde o civardadır diyip, öğrenci sistemine girdim, açıklanan notlara bakıyorum dersin adı yok, dedim noluyor, alınan derslere bakıyorum yok.

Son olarak transkrip senaryosuna baktım, arkadaşım yanımdayken ben o dersi geçen sene, BB ile geçmişim.

Arkadaşımın bana tepkisi, küfürler le birlikte, ne içiyorsan söyle bende istiyorum ve finallerde çalışma programını ben hazırlicam, bak bu derse giricen bu derse girmicen diye.

Bide ben çalışma programını hazırlarken, bunları taa dönem başında aldım, defalarca tekrar baktım, aynı şeyi, olmayan şeyi orada nasıl gördüm hiç bilmiyorum :( :( :(

Hangi hap almalıyım, yada hangi bölüme gidip muayne olmalıyım, tavsiye varsa sevinirim :( :(

bişey anlayan varsa bana da bi pm atsın

Hocam bir dersten kaldım sanım vizesine çalıştım hemde hunharca, sonuçta o dersi geçen sene BB ile geçmişim. Özet bu. Geçtiğim bir derse çalışıp, derslerine girip vizesine bile girdim, kafam o derece güzelmiş :/

a514.jpg

bu filmdeki hapı bu onu iç kardeşim. yahu arkadaşlar iyice saçmaladınız !!

başlığa bak, konuya bak.. yemin ediyorum şu konuları report etmekten ben bıktım ...

Arada sırada derse girdim diyorsun. Derse girmek zorunlu olsaydı o dersten geçtiğini anlardın aslında yoklama listesi sayesinde.

Reel hayata daha fazla önem vermelisin. Demekki Pcden uzak kalman gerekiyor.

Konuyu kilitledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri