Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam çok yetenekli birisin çok başarılısın.Çizimden pek anlamam ama izlenme ile alakalı fikir verebilirim.3 boyutlu resim çizmen ve ünlü insanları o şekilde göstermen daha fazla izlenme alır.Karakalem ağırlıklı çalışacağım diyorsan o zaman sadece futbolcu olarak düşünme.Devlet başkalarını çizebilirsin.Tayyip Erdoğan,Obama,Putin gibi sanatçılardan Cem Yılmaz,Tarkan,Beyaz,hatta acun bile çiz.Yabancılardan rihanna,justin bieber,Sylvester Stallone,Jason Statham,Jennifer Lopez v.s gibi.Bak türk hocalardan Fatih terim,Mustafa denizli gibi insanları çiz.
Beyaz futbol ekibini çizersen.Senin kanalını programda bile yayınlarlar Ertem Şener twitter hesabına mesaj falan atarsan yayınlanma şansın yüksek olur direk youtube gibi düşünürsen yine izlenir.
Tavsiyelerim bunlar kardeşim başarılar sana.
Bir de Türk Gururu olarak Arda yı çiziyim dedim , video da flash parlamaları mevcut , bittiginde farkettim çizimteşekkürler .
http://www.youtube.com/watch?v=IkG3LVNUFaI
Benim de sizin gibi eğitim almadan çizim yeteneğim var gibi yalnız bir tek 0,7 uclu kalem ve normal silgi kullanıyorum haliyle de gölgelendirmeler vs sorun oluyor bazen. Varsa kullandığınız başka aletler bana da yazar mısınız?
Hocam videolara bakiyorumda böyle oyun hamuru tarzinda silgilerde kullanıyorlar sanirim koyulugi gidermek icin. Firca falan kullaniyorlar golgeyi coktan aza yaymak icin. Beyaz kalem kullaniyorlar keskinlik efekti vermek icin. Tabi birde komur kalem kullaniyorlar, bence bizde bunlarin hepsini alip etkili kullanmayi ogrenmeliyiz en azinda şu bayan saçı mevzusunda cok ise yararlareskiz defterine çalıştım , kömür kalemler aldım , faberin kalemlerini aldım , ancak basmalı 0,5 performansını hicbiri vermedibelki de bu teknik bilmemekten hocam . Ama eskiz defterleri biraz daha tarzlaştırıyo resmi , kalem olarak da prismacolor kalemler almayı planlıyorum , ülkemizde yok ancak derwent marka da idare ediyormuş sanırım . Ben şu an basmalı kalemle çalışıyorum , tombo uç
![]()
çok doğru bende araştırıyorum o işi , o renkler ,tonlar , renklerin iç içe geçimi ,koyulaştırma renk açma hepsi prismacolor kalemleriyle oluyormuş en iyi performans , kağıdından tutun birçok yöntemi var karakalemin de işte bir kursa da gitmek gerek açıkçası , veya online kurs şart gibi .Hocam videolara bakiyorumda böyle oyun hamuru tarzinda silgilerde kullanıyorlar sanirim koyulugi gidermek icin. Firca falan kullaniyorlar golgeyi coktan aza yaymak icin. Beyaz kalem kullaniyorlar keskinlik efekti vermek icin. Tabi birde komur kalem kullaniyorlar, bence bizde bunlarin hepsini alip etkili kullanmayi ogrenmeliyiz en azinda şu bayan saçı mevzusunda cok ise yararlar
çok doğru bende araştırıyorum o işi , o renkler ,tonlar , renklerin iç içe geçimi ,koyulaştırma renk açma hepsi prismacolor kalemleriyle oluyormuş en iyi performans , kağıdından tutun birçok yöntemi var karakalemin de işte bir kursa da gitmek gerek açıkçası , veya online kurs şart gibi .
aynen hocam a4 kağıda micro uçlu kalemle çizerek pek istediğimiz verimi alamıyoruz. Ayrıca ben online ders ve ya ipucu niteliğinde videoları da araştırdım pek elle tutulur videolar bulamadım olanlarda hep ingilizce kaynaklar.
Bir de Türk Gururu olarak Arda yı çiziyim dedim , video da flash parlamaları mevcut , bittiginde farkettim çizimteşekkürler .
http://www.youtube.com/watch?v=IkG3LVNUFaI
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.