Arkadaşlar düşüşler düzeldi

U
  • Kullanıcı underworld
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Türkçe içerikte hala eskisi gibi değil sayfa to 1,5 olsa 1 gram fazla istemiyorum

benimkide hala aynı,her geçen gün to 0.10 puan değer kaybederekl azalıyor

Sayfa to hâlâ düşük, ama 7 günün en yükseği olacak sanırım %1,26 şu an. İnşallah yükselişin habercisidir, 2 kat düşük hâlâ.

Benim dahada düşmüş anlamadımki para kazanma kapandı sandım bi an

Türkçe içerikte hala eskisi gibi değil sayfa to 1,5 olsa 1 gram fazla istemiyorum

Türkçe İçerikli sayfalar dediğiniz gibi hala berbat! Aşağıda Belirttiğim iki tarihte de içinde 1 yabancı ve 19 türkçe kanal vardır. 1 yabancı kanalım yaklasık 40-50 TL civarında getiriyor biliyorum. Yılbaşından sonraki durum 25 TL lere kadar düştü ancak şuan tekrardan 40 seviyelerine cıktı. Ancak ben bunun yabancı kanal vasıtası ile oldugunu düşünüyorum çünkü TBM kendini belli ediyor. Tık oranından da videolarda reklam göremeyen izleyicinin tıklayamadıgını anlıyoruz. Ve ayın 7sinde hala tık oranı %50 düşük seyrediyor.. Yani halen Düzelen cok da birşey yok gibi görünüyor. ancak 1 ocaktan itibaren ilk 3-4 gün düşüş seyrettikten sonra tık oranında 0.20 lik yükselmeler görünüyor her gün... Zamanla bekleyip görecegiz galiba...
--------------5 OCAK 2014-----------------
İzlenim: 17.183
Tık: 334
Tıklama Oranı: 1,94%
TBM: 0,12 TL
BGBM: 2,34 TL
Kazanç: 40,21 TL
-------------22 Aralık 2013---------------
İzlenim: 14.968
Tık: 793
Tıklama Oranı: 5,30%
TBM: 0,11 TL
BGBM: 5,89 TL
Kazanç: 88,18 TL

Sadece yabancı içerik çalışıyorum ama aynı sorun bende de devam ediyor maalesef.

TO geçen aylarda 2,5 - 3,0 arası iken, bu ay 0,50 - 0,70 arası seyrediyor.

Aralik odemelerinde biri , youtube nin kasim aralik ta cok verdigini ocak ta ilikleri kuruttugunu solemisti. O zaman onun sacmaladigini dusunmustum. Ama simdi onun bu iste benden daha fazla tecrubesi yasamisligi oldugu ortaya cikti. :)

günler ilerledikçe iyice yere vurdu benimkilerde isyeannnnn :D :D :D

Alin size ibretlik tablo :D

0,16%
0,18 TL
0,29 TL

Izlenim az geldi para gelmedi diyenlerde canini sıkmasin benim rakamlara baksaniza :D

Milyon izlenim alsam ne olcak :D

bende düzelen bişey yok ne yazıkki.bu yılın ilk haftasındaki ortalama sayfa to %3,tbm 0.15 bende.tbm neyse de sayfa to çok düşük geçti bu hafta.bian önce düzelsede kurtulsak...

bi benim düzelmedi sanırım %4 lerden geldiğimiz seviye 0,60 ve bende hiçbir düzelme yok :(

Bu nasıl bir ilerleyiş yahu tıklar kağnı hızında böyle birşey olamaz bir rayına oturmadı şu olay gitti..

Saatte 2 tık geliyo ne hale düştük be

Benim tbm oranları iyice sapıttı, 1. gün ortalama tbm 30 kuruş diğer gün 10 kuruş, 1 haftadır böyle :) bugün 10 kuruştu yarın yine 30 kuruş olur :D

kertenkele moduna girdi iyice youtube sürünüoz resmen 0.36 15 tık :( :( :( :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri