Arkadaşlar Frikik Videoları YÜKLEMEYİN !

Aslında çok iyi bir şey paylaşmış'sın. Bende Editörlük yapıyorum bu işe ilk başladığım dönemlerde iş yok, çevrem yok diye XYZ işleri de alıp yapıyordum. Lakin içim hiç huzurlu olmuyordu gün boyu o sitede durup iş bitiminde o parayı aldığımda bir tuhaf oluyordum.

Daha sonra kendimi bildikçe tamamen yapmamaya karar verdim. R10da ki konumdan dahil sildim. Gerçi 2 - 3 defa almıştım XYZ iş lakin tekrar kolay kolay almayacağım.

O işi aldığım zaman günlerim çok huzursuz geçiyor.

Bende diyorum bu kadar para kazanıyorum ama neden huzur yok. Şaka değil ama cidden hayatımda inanamayacağım paralar kazandım ama hiç ne bileyim tam anlamıyla sevinemedim ya. Ayıptır söylemesi bu ay tahmini 15k para kesinleşecek ama inanır mısınız içimde hiçbir mutluluk belirtisi yok. Avm'de 1 hafta çalışıp 50 lira almıştım ya o parayı alırken bile ne kadar sevinmiştim. Ama bu youtube'den gelene sevinemiyorum arkadaş yok. 100 milyarda alsam sevinemeyeceğim heralde.

Yani bu durumu ciddi ciddi yaşıyorum şu anda. Ama bu işi bırakırsam daha çok üzüleceğimi biliyorum ne yapayım devam ediyorum. Yani kendi içinde haram olduğunu düşünce gerçekten huzurun falan kaçıyor. Ya da nasıl desem alın teri ile kazanınca ayrı bir tadı oluyor. Babamın yanında haftalığı 50 liraya çalışırdım o parayı aldığımda dünyalar benim olurdu artık ne olduysa bilmiyorum. Ama youtube beni aç gözlü yaptı onu diyelibilirim. 50 milyarda gelse daha fazlasını isterim biliyorum. Yok ya trilyonlar kazansam yetmicek sanki her zaman daha fazlası )

İnsanoğlu doyumsuz.
Fakat özgün video çekip yüklediğinizde ve bundan bir gelir elde ettiğinizde yaşanılan duygu cok harika.
Hem videoyu çekerken ki eğlenceniz ve sonunda gelen guzel kazanç..
Çok güzel bir duygu.

Arkadaşlar ben youtube işine girdiğimde bu videolarla başladım geçen sene. Şuan Öyle huzursuzum ki ne kadar günaha girdik kim bilir. tövbe ettim. Lütfen sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın. O kadınların, izleyenlerin günahına giriyorsunuz ayrıca kazançta haram.

LÜTFEN Yüklemeyin. Yüklenecek o kadar video varken....

kardeşim seni temin ederimki böyle videoları izleyenlerin yüzde 90ı bu videoları izledikten sonra p.rn sitesi açıyor, yani gerçkten bir nevi insanları bu sitelere teşvik ediliyor böyle youtube videoları

bir hadis vardı bir şeye sebep olan onu işlemiş gibidir, yani birisinin günah işlemesine sebep olursanız aynen onu işlemiş gibi olursunuz
aynı zamanda tersi içinde geçerli,

sırf o frikik kanalım yüzünden diğer kanallarımın hepsi kapandı adsensemden oldum allah cezamı verdi açıkcası şimdi öyle işlerle uğraşmıyorum allaha şükür

İzleyen herkesin toplamı kadar günah kazanıyorsun izlettiğin için düşünsene o videonun patladığını cehennemliksin :D :D

İzleyen herkesin toplamı kadar günah kazanıyorsun izlettiğin için düşünsene o videonun patladığını cehennemliksin :D :D

Ateş seni çağırıyor diyorsun yani
:D :D

Zamanında Fsonic'ten az kazanmadım Adulttan. . .

+16 artık YT'de para etmiyor.
$ işareti kayboluyor, reklam zaten çıkmıyor, Toplulukta cabası.

Zaten yüklerken bunlarıda göz önünde bulundursun yükleyen kişi yada kişiler.

Bende diyorum bu kadar para kazanıyorum ama neden huzur yok. Şaka değil ama cidden hayatımda inanamayacağım paralar kazandım ama hiç ne bileyim tam anlamıyla sevinemedim ya. Ayıptır söylemesi bu ay tahmini 15k para kesinleşecek ama inanır mısınız içimde hiçbir mutluluk belirtisi yok. Avm'de 1 hafta çalışıp 50 lira almıştım ya o parayı alırken bile ne kadar sevinmiştim. Ama bu youtube'den gelene sevinemiyorum arkadaş yok. 100 milyarda alsam sevinemeyeceğim heralde.

Yani bu durumu ciddi ciddi yaşıyorum şu anda. Ama bu işi bırakırsam daha çok üzüleceğimi biliyorum ne yapayım devam ediyorum. Yani kendi içinde haram olduğunu düşünce gerçekten huzurun falan kaçıyor. Ya da nasıl desem alın teri ile kazanınca ayrı bir tadı oluyor. Babamın yanında haftalığı 50 liraya çalışırdım o parayı aldığımda dünyalar benim olurdu artık ne olduysa bilmiyorum. Ama youtube beni aç gözlü yaptı onu diyelibilirim. 50 milyarda gelse daha fazlasını isterim biliyorum. Yok ya trilyonlar kazansam yetmicek sanki her zaman daha fazlası )

Youtubeden gelen para harammı ki? Hile hurda yoksa problem yok.

ilk konuyu dusundugumde futbolcu vurusları olarak dusunmustum. O derce kalbım temız bu aklıma bıle gelmedı. :D konu sahıbı bence haklı ve dogru dusunuyor. ;)

İnternet ortamında helal ve haram ayrımına girersen işin içinden çıkamazsın :) doğru karar vermişsin ;)

ben uzunca bir süre kumar reklamalrını açayım mı açmayım mı diye düşündüm.. sonra açmaya karar verdim. sebebi ise şu: adamın içinde varsa zaten o reklamı görmesine bile gerek yok girer her türlü kumarını iddaasını oynar.. şahsen o reklam benim karşıma çıksa görmezden gelirim. zaten iddaa vs oynamıyorum..

hocam çok abartmışsınız o frikikleri veren ünlü olmak için veriyor zaten izleyenlerinde niyeti belli zaten 2 side sizi ilgilendirmez takmayın kafaya

Sana ne kardeşim milletin günahından. İsteyen yükler. Belki sen de bizi kekliyorsun kendin yüklüyorsun :D hay allahım

ben uzunca bir süre kumar reklamalrını açayım mı açmayım mı diye düşündüm.. sonra açmaya karar verdim. sebebi ise şu: adamın içinde varsa zaten o reklamı görmesine bile gerek yok girer her türlü kumarını iddaasını oynar.. şahsen o reklam benim karşıma çıksa görmezden gelirim. zaten iddaa vs oynamıyorum..

Sonuçta adamın hiç aklında yokken o işe yöneltebilirsin. Bir nebi günaha teşvik. Yani adamın içinde varsa yapar diye bir şey yok. Her çocuk temiz doğar ama onu birileri yanlışa veya doğruya yönlendirir. Çocuğun içinde varsa yapar diye bir şey yok anlayacağın.

Ben herzaman ad**lt ve benzeri internet işleri için hep şöyle düşündüm yayınlamasına yayınlanır her internette her platformda kazandırır ama bunu izliyen ve gidip kadınlarımıza-kızlarımıza ve çocuklara sap*klık yapan yada yapabilecek insanları düşününce vaz geçiyorum sizde böyle düşünün sadece youtube için değil bu katagoride bütün internet işleri için

Şimdi arada herkez yada bir çoğunluğumuz bakıyordur videolara insanız ama öyle şerefsizler varki sadece izlemekle yetinmeyip dışarda insanlarımıza bela olduklarından o tarafta katkım olmasın diye bari ben paylaşmıyım diyorum sizde haram helal olayı bir yana sadece izlemekle yetinmeyip çoluğa çocuğa bunlardan sonra zarar verenleri düşünün benim bilmeden bunda rolum olmsasın deyin ve adu**lt sektörlerine girmeyin hiç bir platformda bu benim düşüncem ve tavsiyem :)
frikikten baya ilerde ama konu açılmışken arada kaynasın :D

Edit : ben firikik için değilde farklı bir boyuta farklı olaylar zincirine değineyim dedim

Sonuçta adamın hiç aklında yokken o işe yöneltebilirsin. Bir nebi günaha teşvik. Yani adamın içinde varsa yapar diye bir şey yok. Her çocuk temiz doğar ama onu birileri yanlışa veya doğruya yönlendirir. Çocuğun içinde varsa yapar diye bir şey yok anlayacağın.

bana hiç para vermeden kumar oynayıp 1935348529342394 dolar kazanacaksın diye bir reklam çıksa yine tıklamam...

bana hiç para vermeden kumar oynayıp 1935348529342394 dolar kazanacaksın diye bir reklam çıksa yine tıklamam...

Bir kere hiç para vermeden kumar oynayamazsın )
İkincisi kendini değil geneli düşüneceksin. Neyse kendini kandırmaya devam edebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri