Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ben youtube işine girdiğimde bu videolarla başladım geçen sene. Şuan Öyle huzursuzum ki ne kadar günaha girdik kim bilir. tövbe ettim. Lütfen sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın. O kadınların, izleyenlerin günahına giriyorsunuz ayrıca kazançta haram.
LÜTFEN Yüklemeyin. Yüklenecek o kadar video varken....
İzleyen herkesin toplamı kadar günah kazanıyorsun izlettiğin için düşünsene o videonun patladığını cehennemliksin![]()
![]()
Bende diyorum bu kadar para kazanıyorum ama neden huzur yok. Şaka değil ama cidden hayatımda inanamayacağım paralar kazandım ama hiç ne bileyim tam anlamıyla sevinemedim ya. Ayıptır söylemesi bu ay tahmini 15k para kesinleşecek ama inanır mısınız içimde hiçbir mutluluk belirtisi yok. Avm'de 1 hafta çalışıp 50 lira almıştım ya o parayı alırken bile ne kadar sevinmiştim. Ama bu youtube'den gelene sevinemiyorum arkadaş yok. 100 milyarda alsam sevinemeyeceğim heralde.
Yani bu durumu ciddi ciddi yaşıyorum şu anda. Ama bu işi bırakırsam daha çok üzüleceğimi biliyorum ne yapayım devam ediyorum. Yani kendi içinde haram olduğunu düşünce gerçekten huzurun falan kaçıyor. Ya da nasıl desem alın teri ile kazanınca ayrı bir tadı oluyor. Babamın yanında haftalığı 50 liraya çalışırdım o parayı aldığımda dünyalar benim olurdu artık ne olduysa bilmiyorum. Ama youtube beni aç gözlü yaptı onu diyelibilirim. 50 milyarda gelse daha fazlasını isterim biliyorum. Yok ya trilyonlar kazansam yetmicek sanki her zaman daha fazlası )
ben uzunca bir süre kumar reklamalrını açayım mı açmayım mı diye düşündüm.. sonra açmaya karar verdim. sebebi ise şu: adamın içinde varsa zaten o reklamı görmesine bile gerek yok girer her türlü kumarını iddaasını oynar.. şahsen o reklam benim karşıma çıksa görmezden gelirim. zaten iddaa vs oynamıyorum..
Sonuçta adamın hiç aklında yokken o işe yöneltebilirsin. Bir nebi günaha teşvik. Yani adamın içinde varsa yapar diye bir şey yok. Her çocuk temiz doğar ama onu birileri yanlışa veya doğruya yönlendirir. Çocuğun içinde varsa yapar diye bir şey yok anlayacağın.
bana hiç para vermeden kumar oynayıp 1935348529342394 dolar kazanacaksın diye bir reklam çıksa yine tıklamam...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.