Arkadaşlar Frikik Videoları YÜKLEMEYİN !

Ben herzaman ad**lt ve benzeri internet işleri için hep şöyle düşündüm yayınlamasına yayınlanır her internette her platformda kazandırır ama bunu izliyen ve gidip kadınlarımıza-kızlarımıza ve çocuklara sap*klık yapan yada yapabilecek insanları düşününce vaz geçiyorum sizde böyle düşünün sadece youtube için değil bu katagoride bütün internet işleri için

Şimdi arada herkez yada bir çoğunluğumuz bakıyordur videolara insanız ama öyle şerefsizler varki sadece izlemekle yetinmeyip dışarda insanlarımıza bela olduklarından o tarafta katkım olmasın diye bari ben paylaşmıyım diyorum sizde haram helal olayı bir yana sadece izlemekle yetinmeyip çoluğa çocuğa bunlardan sonra zarar verenleri düşünün benim bilmeden bunda rolum olmsasın deyin ve adu**lt sektörlerine girmeyin hiç bir platformda bu benim düşüncem ve tavsiyem :)
frikikten baya ilerde ama konu açılmışken arada kaynasın :D

Edit : ben firikik için değilde farklı bir boyuta farklı olaylar zincirine değineyim dedim

hocam şöyle bir durumda var adult siteleri olmasaydı ve umumhaneler olmasaydı sapkınlık bence dahada çok olurdu en azından bu kişiler bu tür yerlerde kendilerini tatmin ederek bu sapkınlığı yenebiliyorlar buda benim kişisel düşüncem aynı bi zamanlar süleyman demirelin dediği gibi umumhaneleri kapatalımda millet bizimi şey etsin gibi:D

Bir kere hiç para vermeden kumar oynayamazsın )
İkincisi kendini değil geneli düşüneceksin. Neyse kendini kandırmaya devam edebilirsin.
bons ve free spin varken para vermeden de oynanır ama demek istediğin buişe bulaşırsan eninde sonunda paranı kaptırırsın,o kısmına lafım yok.

hocam şöyle bir durumda var adult siteleri olmasaydı ve umumhaneler olmasaydı sapkınlık bence dahada çok olurdu en azından bu kişiler bu tür yerlerde kendilerini tatmin ederek bu sapkınlığı yenebiliyorlar buda benim kişisel düşüncem aynı bi zamanlar süleyman demirelin dediği gibi umumhaneleri kapatalımda millet bizimi şey etsin gibi:D

.d ya hocam benim tam demek istediğim şu bir çoğumuz izler belki arada iğtiyaç vs ama sadece izlemekle yetinmeyip dışarda insanlara zarar veren sapkınlar aklıma geldikçe onların yaptıklarında katkım olmasın diye girmem o işlere yoksa izlemesine arada bende izlerim insanız ama
gidip kimseye dışarda bişey yapmayız lafım böyle yapanlarla ilgili idi

bu arada süleyman babanın alıntısına bişey demicem:D

.d ya hocam benim tam demek istediğim şu bir çoğumuz izler belki arada iğtiyaç vs ama sadece izlemekle yetinmeyip dışarda insanlara zarar veren sapkınlar aklıma geldikçe onların yaptıklarında katkım olmasın diye girmem o işlere yoksa izlemesine arada bende izlerim insanız ama
gidip kimseye dışarda bişey yapmayız lafım böyle yapanlarla ilgili idi

bu arada süleyman babanın alıntısına bişey demicem:D

haklısınız hocam işin illaki o yanıda var ama bu tür insanlar zaten psikopat ruhlu oldugu için illaki yapar onu neyse aman boşverelim :D youtubeden kazanmaya devam

Essebebü ke'l fâil yani Sebep olan yapan gibidir.
Doğru karar hocam

Hocam Allah bunu affetmez mi peki öyle pişmanım ki gözüme uyku girmiyor namaza başladım namaz kılarken bu yaptıklarım aklıma geliyor bazen ağlıyorum. Şuan bile kalbim kut kut atıyor. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

---------- Mesaj saat 15:38:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:32:12 civarında gönderildi. ----------

kardeşim seni temin ederimki böyle videoları izleyenlerin yüzde 90ı bu videoları izledikten sonra p.rn sitesi açıyor, yani gerçkten bir nevi insanları bu sitelere teşvik ediliyor böyle youtube videoları

bir hadis vardı bir şeye sebep olan onu işlemiş gibidir, yani birisinin günah işlemesine sebep olursanız aynen onu işlemiş gibi olursunuz
aynı zamanda tersi içinde geçerli,

Tersi nedir hocam

Hocam Allah bunu affetmez mi peki öyle pişmanım ki gözüme uyku girmiyor namaza başladım namaz kılarken bu yaptıklarım aklıma geliyor bazen ağlıyorum. Şuan bile kalbim kut kut atıyor. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

---------- Mesaj saat 15:38:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:32:12 civarında gönderildi. ----------

Tersi nedir hocam ��

kardeşim bunun tersini çözmek çok çok zor olmasa gerek

yani aynen şunu yazmıştım

bir hadis vardı bir şeye sebep olan onu işlemiş gibidir, yani birisinin günah işlemesine sebep olursanız aynen onu işlemiş gibi olursunuz

koyu yazdığım yazının tersi sence ne olabilir anlamak çok zor olmasa gerek
neyse ben yinede yazıyım

(yine aynı zamanda birisinin bir sevap işlenmesine sebep olunursa aynen onu işlenmiş gibi olur)

çok derin düşünüyorsunuz. yaptığınız iş adsense 3 kuruş ekmek parası cıkarıyorsunuz. Bu şekilde derine inecekseniz her mesleğin bi haramını bulursunuz

kardeşim bunun tersini çözmek çok çok zor olmasa gerek

yani aynen şunu yazmıştım

koyu yazdığım yazının tersi sence ne olabilir anlamak çok zor olmasa gerek
neyse ben yinede yazıyım

(yine aynı zamanda birisinin bir sevap işlenmesine sebep olunursa aynen onu işlenmiş gibi olur)

Hocam bu günah nasıl affedilir peki lütfen yardımcı olun

---------- Mesaj saat 15:51:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:30 civarında gönderildi. ----------

çok derin düşünüyorsunuz. yaptığınız iş adsense 3 kuruş ekmek parası cıkarıyorsunuz. Bu şekilde derine inecekseniz her mesleğin bi haramını bulursunuz

Sadece haramı değil hocam o videoları izleyenlerin günah işlemesine sebeb olmamız

Tersi nedir hocam 😞

Sen samimi olarak tövbene devam et. İnşallah affeder. Çünkü Allah affedicidir affı sevendir.

---------- Mesaj saat 15:56:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:53:34 civarında gönderildi. ----------

Haram kısma girmeyeceksin işte. Git helal kısmını yap. Mesela youtubeda yuzlerce kategori var. Git bu kategoriyi bul ;)

şimdi şöyle birde ben düşündümde
ben böyle birşey yapmadım ama ytden kazandığım paranın hiç hayrını görmedim anlamadım gitti

+16 kategoriden 30-40 lira kazanmışlığım vardır ağustos ayında, ama o parayı daha ellemedim, büyük ihtimal yardım ve hayır işine veririm, onun sevapları o +16 videoları çekenlere gitsin.

Hocam bu günah nasıl affedilir peki lütfen yardımcı olun

kardeşim öncelikle doğru yolu bulduğuna gerçkten çok çok sevindim
yapman gereken
kaç tane video böyle yüklenmişse hepsini sil ve ellerini aç deki ama içten söyle deki ya rabbi tövbe ediyorum, nefsime yenik düştüm, sana sığınıyorum beni affet bir daha asla yapmıycam de ve bunu söyledikten sonra fatiha süresini oku

ama bir dua varki bence bunuda söyle sonra fatiha süresini oku

Yunus peygamber le kavmi arasında birtakım şeyler yaşanıyor, sonunda dayanamıyor ve kavmini terkediyor, sonra Allah Cebrail adlı meleği yolluyor ve Cebrail kendisine diyor ki Allah sana tekrar kavmine dönmeni emretti falan diyor
Hz Yunus ta kavmine dönmüyor, ve Hz Yunus denizde gemideyken Allah Yunus Balığına talimat veriyor, Yunusu al ve yut sakın canını yakma
Yunus balığı da hemen saniyesinde Hz Yunusu gemiden kapıyor ve yutuyor
Yunus Peygamber bir haftda yada 2 hafta balığın karnında kalıyor
ve bu süre zarfında Hz Yunus yaptığı küçük bir duayla kurtuluyor
deniliyor ki Büyük İslam Alimleri, Eğerki Yunus o duayı etmeseydi kesinlikle helak olup gidecekti
dua şu
Arapçası : La İlahe İllallah Ente Subhaneke İnni Kuntu Minezzalimin
Türkçesi : ya Rabbi senden başka ilah yoktur, hiç şübhesiz ben nefsime zulmettim

keisnlikle ama keisnlikle arapça olarak okumanı öneririm ama Türkçede olabilir
kesinlikle bu duayı da fatihadan önce oku ve sonra fatihayı oku

Ayrıca bu duayı herkese şiddetle tavsiye ederim, ben sıksık okurum

Ben de bu işe başladığımdan beri özellikle bu konuda çok dikkat ediyorum olaya sadece para kazanma olarak bakmıyorum işin bir de bu boyutu var gerek etik ahlaki gerekse din ve vicdan yönüyle.

Hocam burda günah çıkarmaya gerek yok. İşlediğin günahları orda burda anlatmamanı tavsiye ederim. Hele hele internet ortamında bunu yapma o senin Allah'la aranda olan bir mevzu olarak kalsın. Şimdi özgün içerik çalışmıyorsan hemen tüm kanallarını kapat bir daha da yt işine bulaşma çok vicdan yaptıysan. Bu kadar kesin konuşmamın sebebi de senin kesin konuşmandan kaynaklanıyor. Mesela adamın senin gibi ahiret inancı olmaz adam bu videoları yüklemekten zevk alıyordur. Sen iyi bir şey yapmaya çalışmışsın ama bence burası bunun yeri değil. Herkes neyin ne olduğunu az çok biliyor. Haram/Helal ayrımını yapacak yaşlardayız. O yüzden yok hocaya sordum yok onu yaptım yok imamdan son dakika hikaye bunlar vicdan rahatlatma çabası. Emek vermediğin şeyden kazandığın para haramdır (inançlı insanlar için). Bu kadar basit. Eee şöyle olsa haram mı böyle olsa helal mi gibi şeylere girmeye gerek yok.
Yükle bakalım özgün içerik birileride o videoyuyu alıp yüklesin senin kazanacağın paraya ortak olsun. Nasıl haram zehir zıkkım olsun diye beddua edersin.

güzel kardeşim
öncelikle şu iki kavramın anlamını bilmen lazım bu iki kavramı karıştırmaman lazım
haram ve günah

haram ile günah tamamen ap ayrı şeylerdi
haram işlemek ile günah işlemek arasında dağlar kadar fark var

atıyorum mesela televizyonda hani magazin programları olurya buralarda yazın bodrum marmaris gibi yerleri gösteriyor hep çıplak bikinili kadınlar kızlar var
bunlara bakmak haramdır

ancak günah işlemek çok çok farklı bişeydir
günah Allahın yüzdeyüz bize yasakladığı şeylerdir
üstte bikinili kadınlara bakmayı örnek gösterdim burda da bu örneğe uygun
zina etmek diyeyim

yani kısacası bikinili kızlara bakmak haramdır ancak zina etmek günahtır

ve ayrıca kaldı ki youtubda binlerce kategori var, bunların içinden hiç mi başka kategori bulamadınız
ayrıca ben bugüne kadar prn sitelerinden çok iyi para kazanan adamlarn hikayesini çok okudum
hiçbirisi iflah olmadı, kimileri kaza geçirdi kimileri hastalık geçirdi, kiminin çoluk çocuğundan çıktı bu para
yani eninde sonunda bu paranın acısı çıkar yabancı forumlarda bir sürü konu okudum bir sürü bununla alakalı anı falan

güzel kardeşim
öncelikle şu iki kavramın anlamını bilmen lazım bu iki kavramı karıştırmaman lazım
haram ve günah

haram ile günah tamamen ap ayrı şeylerdi
haram işlemek ile günah işlemek arasında dağlar kadar fark var

atıyorum mesela televizyonda hani magazin programları olurya buralarda yazın bodrum marmaris gibi yerleri gösteriyor hep çıplak bikinili kadınlar kızlar var
bunlara bakmak haramdır

ancak günah işlemek çok çok farklı bişeydir
günah Allahın yüzdeyüz bize yasakladığı şeylerdir
üstte bikinili kadınlara bakmayı örnek gösterdim burda da bu örneğe uygun
zina etmek diyeyim

yani kısacası bikinili kızlara bakmak haramdır ancak zina etmek günahtır

ve ayrıca kaldı ki youtubda binlerce kategori var, bunların içinden hiç mi başka kategori bulamadınız
ayrıca ben bugüne kadar prn sitelerinden çok iyi para kazanan adamlarn hikayesini çok okudum
hiçbirisi iflah olmadı, kimileri kaza geçirdi kimileri hastalık geçirdi, kiminin çoluk çocuğundan çıktı bu para
yani eninde sonunda bu paranın acısı çıkar yabancı forumlarda bir sürü konu okudum bir sürü bununla alakalı anı falan

Hocam bir anlam karmaşası olmuş gibi.
Günah ile haram aynı anlamda
kullanılabilmektedir. Günah
haramın neticesidir. Yani haram
olan bir işi yapan günah kazanır.
Helal olan bir işi yapan da sevap
kazanır.

Hocam bir anlam karmaşası olmuş gibi.
Günah ile haram aynı anlamda
kullanılabilmektedir. Günah
haramın neticesidir. Yani haram
olan bir işi yapan günah kazanır.
Helal olan bir işi yapan da sevap
kazanır.

güzel kardeşim bir bikinili kızlara bakanlar ile zina edenler aynı mı
neyse bu konu çok derin bir konu
ama haramlar günaha teşvik eden şeylerdir
ama yapılan şey sadece haram olarak kalsa dini açıdan pek bişey olmaz yani doğru sayılmaz ama yine günah kadar bir sorun teşkil etmez
yani atıyorum tv de bikinili kızları izleyen birisi sonraki gün gnleve gidip zina ederse yani bu ayrı
ama adam bikinili kızları sadece izlediği ile kaldı bişey yapmadıysa bu günah sayılmıyor
ama haram olan şeyler kesinlikle günahlara davetiye çıkartır ancak anlatmak istediğim şeyler
neyse bunalr derin mevzular

Arkadaşlar vallahide billahide siizn yerinizde olsam kesinlikle bu +18 videolara elimi bile sürmezdim
gerçkten arkadaşlar bir sürü hiaye okudum prn sitelerinden aylık 200 300 bin dolar para kazanan adamların bir sürü hikayelerini okudum
burdan kazandıkları paralarla villa ferrari lamborghini alan adamalrın hikayelerini çok duydum kesinlikle okuduğum bu hikayelerin hepsinde bu adamların başına sonunda bişey geliyor
kesinlikle ama kesinlikle bu işlerle uğraşanların bir teki bile bugüne kadar iflah olmadı, böyle hepsinin başına bişey geldi yada çok çok sevdikleri yakınların çoluk çocukların başına bişey geldi

Aman diyim sakın ama sakın bu işle asla ve asla uğraşmayın
ben kesinlikle işin dini boyutunda değilim
aman diyim çoluk çocuğunuza anne babanıza acıyın aman kesinlikle uzak durun

ve şunuda ekleyeyim
youtubda +16 +18 video izleyenlerin böyle yüzde 98i bu videoları izledikten sonra prno sitesi açıyor
kesinlikle ama kesinlikle bu +16 +18 videolar kesinlikle milleti yüzde 98 prno sitelerine teşvik ediyor
ve dini açıdan baktığınız zaman
birisi sizin videolarınızı izledikten sonra bu siteleri mi açtı
bu sitelerde bu şahıslarn izlediği her videodan bu şahıslarn aldığı günah aynen sizin hesabınıza da yansıyor
birisi bu sitelerden bir video mu izledi sizde bir video izlemiş sayılıyorsunuz

neyse bu konuyu imzama ekliyorum inş birileri bu konuyu imzamdan farkederde artık bu işe girmezler

Bende ilk başladığım zamanlar yüklüyordum frikik videoları ama hiç para kazandırmıyordu bende bıraktım uğraşmayı..

Şimdi gelelim günah konusuna neden günah olsun? Sex insan için bir ihtiyaç olduğundan mı yoksa? başkasının videosu olduğundan mı?

Adam gelip videoyu izliyorsa neden günah olsun? Ha sen gidip araba videosuna frikikli kadın resmi koyarsan o günah olur tabi insanı kandırarak oraya çekiyorsun sonuçta..Ama bu çok farklı bir şey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri