Arkadaşlar Frikik Videoları YÜKLEMEYİN !

kardeşim öncelikle doğru yolu bulduğuna gerçkten çok çok sevindim
yapman gereken
kaç tane video böyle yüklenmişse hepsini sil ve ellerini aç deki ama içten söyle deki ya rabbi tövbe ediyorum, nefsime yenik düştüm, sana sığınıyorum beni affet bir daha asla yapmıycam de ve bunu söyledikten sonra fatiha süresini oku

ama bir dua varki bence bunuda söyle sonra fatiha süresini oku

Yunus peygamber le kavmi arasında birtakım şeyler yaşanıyor, sonunda dayanamıyor ve kavmini terkediyor, sonra Allah Cebrail adlı meleği yolluyor ve Cebrail kendisine diyor ki Allah sana tekrar kavmine dönmeni emretti falan diyor
Hz Yunus ta kavmine dönmüyor, ve Hz Yunus denizde gemideyken Allah Yunus Balığına talimat veriyor, Yunusu al ve yut sakın canını yakma
Yunus balığı da hemen saniyesinde Hz Yunusu gemiden kapıyor ve yutuyor
Yunus Peygamber bir haftda yada 2 hafta balığın karnında kalıyor
ve bu süre zarfında Hz Yunus yaptığı küçük bir duayla kurtuluyor
deniliyor ki Büyük İslam Alimleri, Eğerki Yunus o duayı etmeseydi kesinlikle helak olup gidecekti
dua şu
Arapçası : La İlahe İllallah Ente Subhaneke İnni Kuntu Minezzalimin
Türkçesi : ya Rabbi senden başka ilah yoktur, hiç şübhesiz ben nefsime zulmettim

keisnlikle ama keisnlikle arapça olarak okumanı öneririm ama Türkçede olabilir
kesinlikle bu duayı da fatihadan önce oku ve sonra fatihayı oku

Ayrıca bu duayı herkese şiddetle tavsiye ederim, ben sıksık okurum

Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. Videoları 6 ay önce falan silmiştim zaten o zamanlar yaptığımın yanlış olduğunu anladım. Ama bu seferki gibi derin düşünememiştim. Arkadaşlar ben yaptım siz yapmayın. Muslumansanız tabi

Bende ilk başladığım zamanlar yüklüyordum frikik videoları ama hiç para kazandırmıyordu bende bıraktım uğraşmayı..

Şimdi gelelim günah konusuna neden günah olsun? Sex insan için bir ihtiyaç olduğundan mı yoksa? başkasının videosu olduğundan mı?

Adam gelip videoyu izliyorsa neden günah olsun? Ha sen gidip araba videosuna frikikli kadın resmi koyarsan o günah olur tabi insanı kandırarak oraya çekiyorsun sonuçta..Ama bu çok farklı bir şey.

güzel kardeşim
ozaman gidin genel ev açın
doğru ya dediğiniz gibi sx bir ihtiyaç ya insanlar ihtiyacını gidersin
bunun neresi günah
aynen aynen siz böyle devam edin

neyse arkadaşlar tartışma çıkmasın
inanmak yada inanmamak yada bişey işlemekle işlememek kişi ile yaratıcısı arasındadır
Vicdanınız rahatsa buyrun devam edin
ama dediğim gibi bu videolar keisnlikle prno sitelerine teşvik ediyor

Ben paylaşırım ama kimlerinkini? Esra Ceyda kardeşler gibilerinkini, Hilal Cebeci gibilerinkini paylaşırım ama normal bir insanınkini hayatta paylaşmam. Düşünsene ailenizden birinin istenmeden, yanlışlıkla bir yeri göründü ve amelenin biride hemen kameraya çekti sonra da bunu internette paylaştı milyonlarca insan görüyor. Hem ailenin psikolojisini düşün, kendi psikolojini düşün hepsini geçtim o kızın durumunu düşün. Böyle şeylerde empati kurmak çok çok önemlidir. Hani derler ya iğneyi ilk kendine batır böyle durumlarda iğneyi ilk kendinize batırın aga.

Bende ilk başladığım zamanlar yüklüyordum frikik videoları ama hiç para kazandırmıyordu bende bıraktım uğraşmayı..

Şimdi gelelim günah konusuna neden günah olsun? Sex insan için bir ihtiyaç olduğundan mı yoksa? başkasının videosu olduğundan mı?

Adam gelip videoyu izliyorsa neden günah olsun? Ha sen gidip araba videosuna frikikli kadın resmi koyarsan o günah olur tabi insanı kandırarak oraya çekiyorsun sonuçta..Ama bu çok farklı bir şey.
Hocam örneğin alexin frikik gollerini izleyen bir kişinin sağ tarafta önerilen videolar kısmında bu tarz videolar cıkıyor ve insan ister istemez nefsine yenik dusuyor

Ayrıca Google da frikik yazdığında ilk çıkan bu tarz videolar yani akla en son gelecek anlamı.. Çocuklar bile görebiliyor bu tarz videoları frikik oyunları vs.. Gibi aramalar ile

Hocam örneğin alexin frikik gollerini izleyen bir kişinin sağ tarafta önerilen videolar kısmında bu tarz videolar cıkıyor ve insan ister istemez nefsine yenik dusuyor

Ayrıca Google da frikik yazdığında ilk çıkan bu tarz videolar yani akla en son gelecek anlamı.. Çocuklar bile görebiliyor bu tarz videoları frikik oyunları vs.. Gibi aramalar ile

aynen

Adam youtuba müzik dinlemek için girer mesela
bir videodan diğerine ondan diğerine geçer bildiğiniz gini sağda açtığınız videoyla alakalı yada alakasız videolar çıkar böyle böyle bir videodan diğerine ondan diğerine ve en sonunda böyle videolara rast gelirse
ve biraz bu videoları izlerse böyle yüzde yüz yani yüzde 99.9 değil yani yüzde yüz adam akabinde prno sitesi açar

güzel kardeşim
bunun neresi günah

inanmak yada inanmamak yada bişey işlemekle işlememek kişi ile yaratıcısı arasındadır

onu bunu bırakta kardeşim evet haklısın herkesin inancı farklıdır öncelikle bunu bil ama bu konu benim Allah'a yada müslümanlığa inanmadığım anlamına gelmez..Böyle buluttan nem kaparak ne hayatta mutlu olursunuz yada çok farklı bir konuda kesin günah işlersiniz kendini bu kadar kasmak iyi bir şey değil..

Dediğim gibi adam senin attığın videoyu izliyorsa mutlu oluyorsa bu benim için günah değildir..Ha sen araba videosuna dediğim gibi gidip büyük göğüslü kadın resmi koyarsan işte bu günah olur benim için senin için farklı olabilir.

Bu arada frikik videosu paylaşmıyorum ayrıca..Sex,big boobs gibi etiketler para kazandırmaz argo kelimelerde reklam çıkmaz

güzel kardeşim
bunun neresi günah

Hocam şuanki pişmanlığımı psikolojimi bir görseler tövbe ederler zaten. Ne yemek yiyebiliyorum. Ne ders çalışabiliyorum. Yalnız kalamıyorum. Ailem hasta sanıyor beni derdimi anlatamıyorum.

Hocam şuanki pişmanlığımı psikolojimi bir görseler tövbe ederler zaten. Ne yemek yiyebiliyorum. Ne ders çalışabiliyorum. Yalnız kalamıyorum. Ailem hasta sanıyor beni derdimi anlatamıyorum.

Tek yaptığın iş frikik videosu yüklemekmiydi? Hilal Cebeci videosu falan mı yükledin yoksa canlı yayına katılan bir kadının videosunu mu çektin?

Töbve et kardeşim, haramın tövbesi vardır, kul hakkının yoktur.

Youtube'daki çoğu iş kul hakkına giriyor aslında, asıl ondan korkmak lazım.

onu bunu bırakta kardeşim evet haklısın herkesin inancı farklıdır öncelikle bunu bil ama bu konu benim Allah'a yada müslümanlığa inanmadığım anlamına gelmez..Böyle buluttan nem kaparak ne hayatta mutlu olursunuz yada çok farklı bir konuda kesin günah işlersiniz kendini bu kadar kasmak iyi bir şey değil..

Dediğim gibi adam senin attığın videoyu izliyorsa mutlu oluyorsa bu benim için günah değildir..Ha sen araba videosuna dediğim gibi gidip büyük göğüslü kadın resmi koyarsan işte bu günah olur benim için senin için farklı olabilir.

Bu arada frikik videosu paylaşmıyorum ayrıca..Sex,big boobs gibi etiketler para kazandırmaz argo kelimelerde reklam çıkmaz

güzel kardeşim benim kendimi kastığım falan yok
anlatmak istediğim zaten doğru düzgün bir ibadetim yok arada sırada namaz kılarım doğru düzgün bir hayrım yok, bunlarn üstüne üstlük birde insanların günah işlemesine mi vesile olayım

ve kaldı ki diyosun ya
Ha sen araba videosuna dediğim gibi gidip büyük göğüslü kadın resmi koyarsan işte bu günah olur
sanırım sen burda kanallarda bulunan küçük resim özelliğini kastetmişsin
yani bence bu alakasız araba videolarına falan aldatıcı küçük resim koyanlar,
normal +18 video yükleyenler kadar kötü değil
yani aldatıcı resme bakan adam videoyu açar bakarki o resimle alakalı değil video hemen kapatır, adam prno sitesine falan girmez
ama direk +18 falan paylaşanlar böyle videoları izleyenler yüzde 98 böyle videoları izledikten sonra prno sitesi açarlar

yani uzun lafın kısası aldatıcı resimlerden dolayı tıklanan videolar prno sitelerine pek teşvik yapmaz ama direk +18 video paylaşanlar kesinlikle bu videolar prno sitelerine teşvik yapılıyor
yani bunu niye söyledim siz +18 videoları kendinizce normal karşıladınız ve aldatıcı resim koyan videolar günah sayılıyor dediniz ya
bende size diyorum ki +18 videolar çok çok daha günah aldatıcı resim videolarına oranla kıyasladığımızda
ama tabi ben aldatıcı resim koyulan videoları temize çıkartmıyorum ancak
keisnlikle ama kesinlikle bu aldatıcı resimli olan videlar ile normal +18 olan videoları dini açıdan kıyasladığımızda normal +18 olan videolar çok daha dini açıdan kötü

güzel kardeşim benim kendimi kastığım falan yok
anlatmak istediğim zaten doğru düzgün bir ibadetim yok arada sırada namaz kılarım doğru düzgün bir hayrım yok, bunlarn üstüne üstlük birde insanların günah işlemesine mi vesile olayım

ve kaldı ki diyosun ya
Ha sen araba videosuna dediğim gibi gidip büyük göğüslü kadın resmi koyarsan işte bu günah olur
sanırım sen burda kanallarda bulunan küçük resim özelliğini kastetmişsin
yani bence bu alakasız araba videolarına falan aldatıcı küçük resim koyanlar,
normal +18 video yükleyenler kadar kötü değil
yani aldatıcı resme bakan adam videoyu açar bakarki o resimle alakalı değil video hemen kapatır, adam prno sitesine falan girmez
ama direk +18 falan paylaşanlar böyle videoları izleyenler yüzde 98 böyle videoları izledikten sonra prno sitesi açarlar

yani uzun lafın kısası aldatıcı resimlerden dolayı tıklanan videolar prno sitelerine pek teşvik yapmaz ama direk +18 video paylaşanlar kesinlikle bu videolar prno sitelerine teşvik yapılıyor
yani bunu niye söyledim siz +18 videoları kendinizce normal karşıladınız ve aldatıcı resim koyan videolar günah sayılıyor dediniz ya
bende size diyorum ki +18 videolar çok çok daha günah aldatıcı resim videolarına oranla kıyasladığımızda
ama tabi ben aldatıcı resim koyulan videoları temize çıkartmıyorum ancak
keisnlikle ama kesinlikle bu aldatıcı resimli olan videlar ile normal +18 olan videoları dini açıdan kıyasladığımızda normal +18 olan videolar çok daha dini açıdan kötü
hemen kapatır ne demek ya? boşver kardeşim kafalarımız hiç uymuyor ben seni ikna edemiyecem sende beni ikna edemezsin.Kapat konuyu.

youtubeden helal yoldan para kazanan var mı? varsa banada bi yol gösterebilir mi? ben henüz başlayamadım doğru düzgün.

youtubeden helal yoldan para kazanan var mı? varsa banada bi yol gösterebilir mi? ben henüz başlayamadım doğru düzgün.

Arkadaşlar Tek Kelime İle = EMPATİ

Empati yaparak düşüneceksiniz. "Ben bu kişinin kanalını kopyalıyorum ama bu benim kanalımı kopyalar ise ben nasıl cevap veririm" gibi düşüneceksiniz. Bunu vicdanınıza sorun o size cevabı verecektir..

Youtube'de spamı bitirip özgüne geçiyorum..

Ben korner çalışıyorum hatta dünyada önde gelen kanallardan.Penaltının TBM daha yüksek ama.

Arkadaşlar ben youtube işine girdiğimde bu videolarla başladım geçen sene. Şuan Öyle huzursuzum ki ne kadar günaha girdik kim bilir. tövbe ettim. Lütfen sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın. O kadınların, izleyenlerin günahına giriyorsunuz ayrıca kazançta haram.

LÜTFEN Yüklemeyin. Yüklenecek o kadar video varken....

valla kardeş yüklememek iyi hatta çok iyi.. toplumun terbiyesi bozula bozula yarın bi gün senin anana da kızına da bacına da , benim anama da kızıma da bacıma da sarkan adamlar ortaya çıkacak... Neyse şu dizi fragmanları bile canımı sıkıyor bu ara!!!

valla kardeş yüklememek iyi hatta çok iyi.. toplumun terbiyesi bozula bozula yarın bi gün senin anana da kızına da bacına da , benim anama da kızıma da bacıma da sarkan adamlar ortaya çıkacak... Neyse şu dizi fragmanları bile canımı sıkıyor bu ara!!!

aynen öyle kardeşim..

Dediğim gibi sadece empati yapın.

Bu cümleyi hiç mantıklı bulmadım açıkçası.

+16 , +18 hiç yüklemedim yüklemem de işim olmaz. Benden uzak olsun. Lakin toplumun terbiyesi bozula bozula ailemize de sarkan adamlar ortaya çıkacak cümlesi tamamen yanlış. Neden mi yanlış.

Şu dönemde İnternet'te bu tür videolar bulunmasa genel evler bulunmasa sizin dediğiniz o zaman olur. Millet o videoları izliyor da en azından sağa sola sataşmıyor ise en azından çevreye zarar vermiyor demektir. Tabi günahı benle değil Rabbim ile arasında olan bir şeydir.

BOL KAZANÇLAR.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri