Arkadaşlar Sağlam Gmail Nerden Alıcaz

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bizim gibi orjinal telefon numarasından istediğimiz numaralardan yapılmış gmail satan arkadaşlar yok mu?

1 liralık gmail için o kadar zaman ayırıyorum kanallar gidiyor.Emeklerim gidiyor bunun karşlığı 1 liralık gmail olmamalı

Arkadaşlar bizim gibi orjinal telefon numarasından istediğimiz numaralardan yapılmış gmail satan arkadaşlar yok mu?

1 liralık gmail için o kadar zaman ayırıyorum kanallar gidiyor.Emeklerim gidiyor bunun karşlığı 1 liralık gmail olmamalı

dostum turkcell wodafone avea bayilerine gidip hat alıp açabilirsin bu kadar aramana gerek yok :)

Pm GÖnderildi.

numaralar yüzünden kapanması en fazla %10dur.
o yüzden sanal numaralarla düzgün kanal açan bir sürü arkada var.
siz baska yerlerde arayın sorunu

numaralar yüzünden kapanması en fazla %10dur.
o yüzden sanal numaralarla düzgün kanal açan bir sürü arkada var.
siz baska yerlerde arayın sorunu

Hocam gmail yüzünden kapandı kendi açtığım gmaill hiç biri kapanmadı.Sorun yani gmailler işte o büsürü arkadaşın en garantisi hangisi parası neyse veriyim alıyım.
Kapanmasın arkadaş

Özellikle 3cx açan arkadaşlar tel almam

U.S.A Telefon Onaylı Kanallarımız bir kere daha kıyımı sapasağlam atlattı. 3CX kullanmayı bırakın artık.

U.S.A Telefon Onaylı Kanallarımız bir kere daha kıyımı sapasağlam atlattı. 3CX kullanmayı bırakın artık.

3cx le alakası yok hocam ben 3cx kullanıyorum 1 aydır 1 tane kanalım kapanmıştır hatırladıgım başkada kapanan falan yok k.b kardeşim yazmıştım yaş olarak büyüklüğünüzden düzelttim hocam k.b

3cx le alakası yok hocam ben 3cx kullanıyorum 1 aydır 1 tane kanalım kapanmıştır hatırladıgım başkada kapanan falan yok k.b kardeşim yazmıştım yaş olarak büyüklüğünüzden düzelttim hocam k.b

3cx ile satan tek bir mail creator kalmadı hepsi kıyımdan zarar görüp gitti bu bir tesadüf mü?

3cx ile satan tek bir mail creator kalmadı hepsi kıyımdan zarar görüp gitti bu bir tesadüf mü?

hocam 3cx e baglamamak lazım herşeyi kanal açmakta önemli diyorum ben sıkıntı yaşamadım numarayla alakalı olsaydı yaşardım ama tabi genel öyle düşünüyorsa bişey diyemem

hocam 3cx e baglamamak lazım herşeyi kanal açmakta önemli diyorum ben sıkıntı yaşamadım numarayla alakalı olsaydı yaşardım ama tabi genel öyle düşünüyorsa bişey diyemem

Kanalları tek tük mü açıyorsun lazım oluncamı yoksa serimi ?? [3 CX ile ?]

Genel olarak 3 CX ile açılan gmaillerin çoğu patlıyor

ilk defa 20 adet kanal aldım forumdan 1 tlye. 10 tanesine videolar yükledim 10 tanesi boştadı 1 hafta sonra kapandı 20 kanalda para çöpe emekte boşa gitti. sanal telefonlarda sorun.

вєякαη;497262' Alıntı:
Kanalları tek tük mü açıyorsun lazım oluncamı yoksa serimi ?? [3 CX ile ?]

tek tek açıyorum hocam lazım olunca açıyoruim işim bitince yeni açıyorum

3cxle açtım halasapasağlam buna ne diyeceksinisz ? reklamınızı başka yerde yapınız.Hayırlı günler

вєякαη;497269' Alıntı:
Anlaşıldı şimdi sorunun nerden kaynaklandığı seri açılan gmailler gümlüyor anlaşılan birde 3cx de numaralar sıralı oda bir sıkıntı

ben 3cxde 10 tane numara alırım kaydederim onları not defterine öyle kullanırım ard arda kanal açmadım devamlı bu arada isim falan şifre kendim oluşturuyorum sitelerden kopyala yapıştır yapmıyorum

3cxe leke atıpta prim peşinde olmayın mailciler yakışmıyor

Arkadaşlar mail açarken telefonla mailin onaylanması gerekiyorsa o mail zaten riske girmiştir bnm görüşüm. Bu yüzden aldığınız mailleri bu şekilde açılmışsa patlayacaktr dikkat edin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri