Arkadaşlar Sorularım Var, Yardımcı Olur musunuz ?

• Kullanıcı dreadlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

dreadlord

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, "Digital Minds" hakkında forumda araştırma yaptım fakat detaylı bilgi bulamadım . Bundan dolayı konu açma gereğinde bulundum.

Yarı özgün bir kanalım var ve adsense ye bağlıydı. Malum adsense de bir kıyım söz konusu bundan dolayı partner arayışına girdim. Çeşitli partnerlere başvuru yaptım, Digital Minds partneri tarafından kabul edildim..

- Digital Minds nasıl bir partnerdir ?

- Ödemeler % kaç veriliyor ve hangi ödeme metodları vardır ?

- Partner başvurusunun onaylandığı mesajını kaç saat veya kaç günde onaylamassam iptal olur ?

Bu sorularıma cevap atacak arkadaşlar varsa memnun olurum. Saygılarımla

Sen eğer bu partneri hemen kabul etmezsen. Hayatının hatasını yapmış olursun. Gerisini söylememe bile gerek yok

Samsung Galaxy S7 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Sen eğer bu partneri hemen kabul etmezsen. Hayatının hatasını yapmış olursun. Gerisini söylememe bile gerek yok

Hocam güzel partner olduğunu söylüyorsunuz fakat ödeme yöntemi paypal vs ise giremem ki yani... Veya ödeme % si %50-60 sa giremem ki yani.

Bundan dolayı maddeli halde sıraladıklarımın cevabını arıyorum.. Arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

.

Son düzenleme:
Hocam güzel partner olduğunu söylüyorsunuz fakat ödeme yöntemi paypal vs ise giremem ki yani... Veya ödeme % si %50-60 sa giremem ki yani.

Bundan dolayı maddeli halde sıraladıklarımın cevabını arıyorum.. Arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

.

Yurtdışı paypal aç komisyonla bozdurursun

Kardeş. Piyasada görebileceğin en sağlam partnerlerden biri. Gerisinin önemi yok. Bildiğim kadarı ile %80 ödemesi ve paypal banka var ödeme yontemi

Kardeş. Piyasada görebileceğin en sağlam partnerlerden biri. Gerisinin önemi yok. Bildiğim kadarı ile %80 ödemesi ve paypal banka var ödeme yontemi

Peki hocam genel partnerlik sorusu olarak şunu sorayım..

Normal şartlarda partner başvuru mesajını onaylama süresi var mıdır ? Yoksa bu mesajı istediğimiz zamanda (1 ay sonra felan) onaylasam olur mu ?

Arkadaşlar merhaba, "Digital Minds" hakkında forumda araştırma yaptım fakat detaylı bilgi bulamadım . Bundan dolayı konu açma gereğinde bulundum.

Yarı özgün bir kanalım var ve adsense ye bağlıydı. Malum adsense de bir kıyım söz konusu bundan dolayı partner arayışına girdim. Çeşitli partnerlere başvuru yaptım, Digital Minds partneri tarafından kabul edildim..

- Digital Minds nasıl bir partnerdir ?

- Ödemeler % kaç veriliyor ve hangi ödeme metodları vardır ?

- Partner başvurusunun onaylandığı mesajını kaç saat veya kaç günde onaylamassam iptal olur ?

Bu sorularıma cevap atacak arkadaşlar varsa memnun olurum. Saygılarımla

Konu Hakkında Yorum Yapamayacağım Yalnız Aklıma Bir Soru Takıldı. Yarı Özgün Demek Ne Demek? Kanaldaki Videoların Yarısını Kendin Üretip, Yarısını Başkalarından mı Spamlıyorsun?

Konu Hakkında Yorum Yapamayacağım Yalnız Aklıma Bir Soru Takıldı. Yarı Özgün Demek Ne Demek? Kanaldaki Videoların Yarısını Kendin Üretip, Yarısını Başkalarından mı Spamlıyorsun?

Hayır, müzikler başkalarının seslendirmesi olabiliyor bazı yaptığım slaytlı videolarda..

Bununla beraber müzikten dolayı eşleşenli video haline gelebiliyor..(Zararsız Telif).. İyi izlenim aldıkları için silmedim.

Bundan dolayı Yarı özgün dedim.

---------- Spam Engelliyici 19:53 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

Birde yarı özgün şu anlama da gelir. Kendi sesim veya yüzüm değildir, tanınmış bir kişinin yüzüdür ama slayt yapmışımdır.

Bu da yarı özgün anlamına geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri