Arkadaslar su serefsızlıge bakın- acil

Allah belasını versin bende 2 kümes güvercin var gözüm gibi bakıyorum kuşlarıma.

Bu nasıl zihniyettir en kısa zamanda kuşa yaptıgını bi abimiz bu o.ç evladına yaparda kurtuluruz.

Sayfa admini bir görüntü daha paylaşmış.
Polis kapısına dayanmış.
Demedi demeyin bu adamın yakında intihar haberini (zevkle) okuruz.
Herif yarışmadan diskalifiye olunca iş de bulamadı.
Bunalımda resmen...

Ulan varya bu ülkede birazcık adalet varsa aynısını bu insan görünümlü mahlukata yaparlar inşALLAH

bunlara adam gibi ceza uygulamayan devlet kalkmıs dünyaya güya kafa tutuyo kim ne derse desin daha hayvanlara bile sahip çıkamayan bir ülkeyiz. yap bunu eleştirdiğin batıda bak ne yapıyolar bu hanzolara. yasa lazım yasa adam gibi. her şeçime yaklaşınca hayvan yasası değişecek diyorlar Allah hepinizin belasını versin diyoruz bizde başka ne yapalım elimizden bişemi geliyo. İnşallah Çeker cezasını busefer

banlanmaya razıyim.************.Böyle kanı bozuk ********* evlatları türk halkı izliyor ya onlarında aklına tükiriyim..

EDİT : anasına sövmüştüm vazgeçtim anaların suçu yok

Son düzenleme:
bunlara adam gibi ceza uygulamayan devlet kalkmıs dünyaya güya kafa tutuyo kim ne derse desin daha hayvanlara bile sahip çıkamayan bir ülkeyiz. yap bunu eleştirdiğin batıda bak ne yapıyolar bu hanzolara. yasa lazım yasa adam gibi. her şeçime yaklaşınca hayvan yasası değişecek diyorlar Allah hepinizin belasını versin diyoruz bizde başka ne yapalım elimizden bişemi geliyo. İnşallah Çeker cezasını busefer

Hastamisin bilader? Devlet nerden bilsin kimin neye eziyet ettigini sikayet eden olmazsa?

Şimdi instada gördüm de adamın sonu hiç iyi değil karakola götürülürken bile acun acun diye bağırıyor şöhret ve para böyle bir şey varken iyi güzel ama bir anda gidince adam kafayı yiğiyor yakın da kafayı yer bakırköye yatırırlar .

Bu adam madde falan kullanıyorlar galiba kafadan hasta biri bunu normal bir insan yapacağı iş değil.İzleme bile izlemeyin masterşef seyreden biri olarak bütün programları izledim bu adam yarışmadada manyak manyak işler yapıyordu.Kesinlikle tımarhaneye kapatılmalı

Hastamisin bilader? Devlet nerden bilsin kimin neye eziyet ettigini sikayet eden olmazsa?

bok kondurmayın tabi sen hastamısın? 7 yıldır gtunu yırtıyo hayvan hakları savunucuları bi yasa çıkarmıyolar caydırıcı. caydırıcı yasa olsa gene bişe diycek deiliz. varmı bildiğin hayvana işkence yapıp para cezası ödeyip 200 tl çıkamayan hala içerdde olan? boş boş konuşma

şu açılan konuda bir kelime benim dışımda yorum bile yapmamışşın gelmiş bana cevap veriyosun sadece. sen önce bi düşünceni yaz benim haricimde. kendinize dokununca konu alev alıyosunuz sadece.

Son düzenleme:
bok kondurmayın tabi sen hastamısın? 7 yıldır gtunu yırtıyo hayvan hakları savunucuları bi yasa çıkarmıyolar caydırıcı. caydırıcı yasa olsa gene bişe diycek deiliz. varmı bildiğin hayvana işkence yapıp para cezası ödeyip 200 tl çıkamayan hala içerdde olan? boş boş konuşma

şu açılan konuda bir kelime benim dışımda yorum bile yapmamışşın gelmiş bana cevap veriyosun sadece. sen önce bi düşünceni yaz benim haricimde. kendinize dokununca konu alev alıyosunuz sadece.

https://www.cnnturk.com/turkiye/erdogandan-hayvan-haklari-yasasi-tepkisi-yasa-hala-neyi-bekliyor

Kendimize dokununca ne demek? Devlet benmiyim? Devlet senin devletin degil mi?

Tabi ki cezalar agirlastirilmali, fakat bu sadece bastakilerin istemesiyle olmuyor.

Gerçi ulkede insan haklari yokki dogru duzgun hayvan haklari olsun.

https://www.cnnturk.com/turkiye/erdogandan-hayvan-haklari-yasasi-tepkisi-yasa-hala-neyi-bekliyor

Kendimize dokununca ne demek? Devlet benmiyim? Devlet senin devletin degil mi?

Tabi ki cezalar agirlastirilmali, fakat bu sadece bastakilerin istemesiyle olmuyor.

Gerçi ulkede insan haklari yokki dogru duzgun hayvan haklari olsun.

bir gecede khk çıkartanların bunu söylemesi çok komik değilmi?. özür dilerim kırmak için demedim sert oldu biraz devlet tabiki biizm. benim tepkim imkan varken caydırıcı yasa çıkarılmamasıydı. isteseler 1 gecede yaparlar örneği çok.

papağancık gözlerini yummuş arkadaşlar,
cennette uçşun, vatanından ailesinden kopartıp getırıyoruz satın alıyoruz bare iyi bakında ailenizden birisi olsun ,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri