Hürriyet gazetesinde haber olmuş. Görüntüler infial yarattı... Ünlüler de tepki gösterdi - Magazin Haberleri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunlara adam gibi ceza uygulamayan devlet kalkmıs dünyaya güya kafa tutuyo kim ne derse desin daha hayvanlara bile sahip çıkamayan bir ülkeyiz. yap bunu eleştirdiğin batıda bak ne yapıyolar bu hanzolara. yasa lazım yasa adam gibi. her şeçime yaklaşınca hayvan yasası değişecek diyorlar Allah hepinizin belasını versin diyoruz bizde başka ne yapalım elimizden bişemi geliyo. İnşallah Çeker cezasını busefer
Hastamisin bilader? Devlet nerden bilsin kimin neye eziyet ettigini sikayet eden olmazsa?
bok kondurmayın tabi sen hastamısın? 7 yıldır gtunu yırtıyo hayvan hakları savunucuları bi yasa çıkarmıyolar caydırıcı. caydırıcı yasa olsa gene bişe diycek deiliz. varmı bildiğin hayvana işkence yapıp para cezası ödeyip 200 tl çıkamayan hala içerdde olan? boş boş konuşma
şu açılan konuda bir kelime benim dışımda yorum bile yapmamışşın gelmiş bana cevap veriyosun sadece. sen önce bi düşünceni yaz benim haricimde. kendinize dokununca konu alev alıyosunuz sadece.
https://www.cnnturk.com/turkiye/erdogandan-hayvan-haklari-yasasi-tepkisi-yasa-hala-neyi-bekliyor
Kendimize dokununca ne demek? Devlet benmiyim? Devlet senin devletin degil mi?
Tabi ki cezalar agirlastirilmali, fakat bu sadece bastakilerin istemesiyle olmuyor.
Gerçi ulkede insan haklari yokki dogru duzgun hayvan haklari olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.