Artık Dolar Işığı Sorununu Youtube Yetkililerine Bildirmek Lazım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Bence youtube ile biz youtuber'lar bir ekibiz, ne youtube bizsiz yapabilir ne biz youtube suz. Hatta biz başka kazanç kapıları bulabiliriz ama youtube bize daha bağlı bana göre.

Ama pek hakkımızı savunmadan, öylece bekliyoruz. Biz video yüklemesek youtube milyarlarca insana milyarlarca kategoride videoyu nasıl bulacak? Youtube bize de aksamadan hizmet vermek zorunda.

Gel gelelim ki 3 aydır ışıklar bir yanıyor bir sönüyor, koskoca milyar dolarlık google şirketi ya bunu kasten yapıyor, incelemeyi arttırıyor ya da bu kadar beceriksiz olabileceklerini düşünmüyorum.

Yüz Binlerce dolar alan mühendisleri var ama nerdeyse 3 aydır sorunsuz gün geçirmedik youtube işleyişinde, çalışmalarımız hep aksadı.

İnsanın sabrı kalmıyor artık, yaklaşık 1 gündür ışıklar hiç yanmadı yine, şurda 100 dolar kazanıyoruz, gece gündüz çalışalım biraz arttıralım diyoruz, youtube hep bozuk.

Reklamverenler de mi karşı çıkmıyor bu duruma, onları geçtim bizim karşı çıkmamız, uyarmamız lazım artık.

Bence organize olup, ingilizcesi iyi olan birkaç arkadaşla güzel bir metin hazırlayalım, çalışmalarımızın aksadığından, bu dolar ışığı sorununun video yükleme motivasyonumuzu azalttığından bundan da her iki tarafın kötü etkilendiğinden falan bahsedelim.

Youtube a toplu mail atalım bu dolar sorunu ile ilgili diyorum özet olarak, siz ne düşünüyorsunuz?

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Bence youtube ile biz youtuber'lar bir ekibiz, ne youtube bizsiz yapabilir ne biz youtube suz.

Kardeşim sadece şu cümlene katılmıyorum

Fakat söylediğin gibi denemeye değer bi çalışma ama 3 ay öncesine kadar hiç aylarca kapalı kaldı Türk reklamları Yani önemsedikleri düşünmüyorum ki Avrupada zaten çok iyi bir çalışma yürütüyolar

Ama deneyelim derim desteklerim her konuda

ne youtube bizsiz yapabilirden sonrasını okumadım. yasal olarak türkiyede yayıncı kazancı açık değil. şuan için beklemekten başka bir şansımız yok.

biz şu şekilde kazanmaya başladık ama ışıkları yakmıyorsunuz iyi kazanamıyoruz dersek çözüm sağlamış olmayız.

bu konuda güzel bir metin hazırlamak lazım okudukalrında etkilenecekleri bu sıkıntıyı çzömemmiz lazım arkadaş diyecekleri...

[MENTION=1117]injizz[/MENTION] Aynen onlarında amacı Özgün içeriğe itmek :) Şimdi kendi çekimlerimizi yapmış olsak özgün girsek bugun reklamlarda sıkıntı varsa girmem zaten diğer videolar parayı götürüyo

Yani amacı full özgün içerik istemesi :)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Bence youtube ile biz youtuber'lar bir ekibiz, ne youtube bizsiz yapabilir ne biz youtube suz.

Kardeşim sadece şu cümlene katılmıyorum

Fakat söylediğin gibi denemeye değer bi çalışma ama 3 ay öncesine kadar hiç aylarca kapalı kaldı Türk reklamları Yani önemsedikleri düşünmüyorum ki Avrupada zaten çok iyi bir çalışma yürütüyolar

Ama deneyelim derim desteklerim her konuda

Türkiye umurlarında olmayabilir ama bu sorun evrensel bir sorun yani dolar ışıkları Server'larımızla VDS'lerle attığımız videolarda da yanmıyor, yurtdışında da aynı sorun var.

Zaten büyük ihtimal yabancılar çoktan organize olup iletişime geçmişlerdir bu sorun ile ilgili youtube ile.

Ama bizim ışıklar neden bu halde neden sönüyor, ne zaman yanacak, youtube un bu konudaki açıklaması nedir, yabancı forumları da takip etmek lazım.

Bence her türlü denemeye değer, bu sorun çok sürekli bir hal almaya başladı artık, ha düzeldi ha düzelicek derken 1 yıl geçicek nerdeyse aylardır böyle ve artık bekleyecek sabrı kalmıyor insanın.

ben uykumu yaşantımı dolar ışıklarına göre ayarlamak zorunda mıyım :) illaha youtube işini mi bırakalım.

ayrıca katılmayabilirsin ama bizler olmasak youtube işçi tutup mu video yükleticek sitesine :)

Bence organize olalım bu konuda toplu mail atalım durum hakkındaki şikayetlerimizi bildirelim, 10 larca yüzlerce kişi mail atarsak en azından belki işi daha sıkı tutarlar diye düşünüyorum.

---------- Mesaj saat 12:28:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:27:17 civarında gönderildi. ----------

Ahahah Youtube'un bize ihtiyacı falan yok, onların orjinal içerik üretenlere ihtiyacı var. Biz sadece orayı çöplüğe çeviriyoruz.

partnerlilere ihtiyacı var partnerlilerin şıp diye aksamadan çalışıyor herşeyi maşallah

emin olki youtube'ye video yüklemememiz youtubeye zarar değil kar getirir.
bence sus ve çalışmalarına devam et kazandığın paraya kanaat et.

Benim ışıklarda sıkıntı yok? Yükledikten hemen sonra yanıyor sizde sorun var bence

Sabah 10 dan beri yüklediğim videoların hiç birinin ışığı yanmıyor. Dün de aynısını yapmıştı. Yaklaşık 5-10 saat sonra yanarsa yanıyor. VDS falan kullanmıyorum. TTnet organik yükleme.

bende ışıklar yanıyorda inceleniyor diyor of of

Ahahah Youtube'un bize ihtiyacı falan yok, onların orjinal içerik üretenlere ihtiyacı var. Biz sadece orayı çöplüğe çeviriyoruz.

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Çöplüğe çevirilsede bu youtubeyi ilgilendirir hesap kapatır video siler vs. artırk ne gerekiyorsa onu yapar. Bu sitelerde de geçerli aynı oyunu binlerce site yüklüyor ama herkes para kazanıyor mu ? evet, aynı yemek tarifi haber vs. aklına ne gelırse binlerce insan paylaşıp para kazanıyor mu ?evet . Kim ne derse desin olay bu.

AdSense=AdWords oldukça herkesin Yayıncı ve Reklamveren kuruma ihtiyacı olacaktır.

Dün eklediğim videolar hala incelenıyor durumda kalmış bu arada :/

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Çöplüğe çevirilsede bu youtubeyi ilgilendirir hesap kapatır video siler vs. artırk ne gerekiyorsa onu yapar. Bu sitelerde de geçerli aynı oyunu binlerce site yüklüyor ama herkes para kazanıyor mu ? evet, aynı yemek tarifi haber vs. aklına ne gelırse binlerce insan paylaşıp para kazanıyor mu ?evet . Kim ne derse desin olay bu.

AdSense=AdWords oldukça herkesin Yayıncı ve Reklamveren kuruma ihtiyacı olacaktır.

Dün eklediğim videolar hala incelenıyor durumda kalmış bu arada :/

Asıl siz yanlış düşünüyorsunuz, yayıncılara tabi ki de ihtiyaçları var fakat bizim gibi yayıncılara ihtiyaçları yok. Youtube'da olan videoyu Youtube'a atan, özgün içerik üretmeyen adam para kazandırmaz, para kaybettirir Youtube'a. Sanırım Adwords olayını tam bilmediğinizden böyle bir yorum yaptınız. Anlamadıysanız metafor vereyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri