Artık Sınırları Zorlayan Zorla Kendini izlettiren Slime'ci Sülale

Ben hiç izlemiyorum.
Forumda Konuları açıldıkça görüyorum ama yinede merak edip izlemiyorum.
Spamcı olunca demekki özgün kategoriler ilgimi çekmiyor.
:D

çok gereksiz geliyor bana videolar bir iki dakka izleyip kapatmıştım

antidepresan etkisi yaratıyorlar bende :D:D

1500-2000 TL kazanmasının günlük imkanı yok dostum..Ayrıca bu tarz videoları dislike atın, ihtar yollayın çok zor şeyler değil.
Buralarda konu açarak bunları daha da popüler hale getiriyorsunuz.Adam da kendini bi halt sanıyor işte.
Ülkenin eğitim seviyesi gelişmez ise bunlar sürekli olacaktır.

1500-2000 TL kazanmasının günlük imkanı yok dostum..Ayrıca bu tarz videoları dislike atın, ihtar yollayın çok zor şeyler değil.
Buralarda konu açarak bunları daha da popüler hale getiriyorsunuz.Adam da kendini bi halt sanıyor işte.

Video izlemeyi bile eğitim seviyesi ile ölçen bir kafa varken cidden gelişmez bu ülke. Üni. mezunuyum izliyorum videoları.

2 milyon izlenime türkçe içerik 2000 tl mi benim anlamadığım siz bunların kazançlarını nereden biliyorsunuz 2m izlenme türkçe içerik 2bin imkanı yok

Arkadaşlar Benimde çocuk kanalım var. Aynı kategoride günlük ortalama 330k izlemeye 250 Tl kadar kazandırıypr. Life master kanalını kanal takip ile takıp ediyorum günlük 1.7 milyon civarı izleme alıyor. izleyici aktif olduğu zaman daha fazla kazandırıyor. Yani en az 1500 lira civarı günlük kazancı var.

Olayı şöyle anlatayım kanalının aktifliğine göre ücret geliyor. Yani ben günde 100k alırken 10-15$ kazanıyordum. Günde max 330k izlenme gördüm oda 250 tl yani 87$ bırakmıştı. Aynı şekilde bir abimin kanalı. Günlük 700k civarı izlenme alır. Günlük 600-700 tl para kazanır.

Şuan Everything ve Life master kanalı günlük en az 1500 civarı kazanıyor. Benim tahminim 2000 gibi. Çünkü izlenme süreleri çok yüksek. ihtar , telif vb birşey göndermek gibi bir lüx yok. Çünkü arkdaşlar herşeyleri kurallara uygun.

ne zaman şu aileyle ilgili konu açılsa birileri yerin dibine sokuyor hep. beyler az laf çok iş, daha iyisini yapabiliyorsanız yapın öyle konuşun yapamıyorsanız da konuşmayın bence. öyle ya da böyle adam yapıyor mu yapıyor izletiyor mu izletiyor kazanıyor mu kazanıyor. eee sorun nerede? adam okumamış olabilir böyle video çekiyor olabilir yine sonuca gelelim kazanıyor mu? Kazanıyor. Yok efendim böyle videolarla ülke gelişmezmiş bilmem ne. Ülke video çekmekle mi gelişiyor acaba siz neler yapıyorsunuz gelişmek için merak ediyorum. Ayar oluyorum arkadaş emek verenleri yerin dibine sokmanıza.

Ya çocuklara zararlı değil mi bu? Okadar tutkal filan derken içine atayımmı seni diyor. Yazık çocuklara ielride problem yaşayacaklar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri