Aşırı derecede acıkıyorum

silentspy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, son 1 haftadır aşırı derecede acıkma hissediyorum hatta bazen elim ayağım bile titriyor. Yemek yedikten 2-3 saat sonra falan yine acıkıyorum. İşin garibi bütün gün evde kitap okuyorum pek bi enerji kaybetmiyorum.

OKB hastasıyım, 8 aydır cipralex kullanıyorum. Acaba bunun yan etkisi midir? Yoksa şeker hastası falan mıyım? Gerçi ailemizden şeker hastası olan yok çok şükür ama?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beynini çok kullanıyosan , çabuk acıkırsın , çok fazla atp tüketir .

Arkadaşlar merhaba, son 1 haftadır aşırı derecede acıkma hissediyorum hatta bazen elim ayağım bile titriyor. Yemek yedikten 2-3 saat sonra falan yine acıkıyorum. İşin garibi bütün gün evde kitap okuyorum pek bi enerji kaybetmiyorum.

OKB hastasıyım, 8 aydır cipralex kullanıyorum. Acaba bunun yan etkisi midir? Yoksa şeker hastası falan mıyım? Gerçi ailemizden şeker hastası olan yok çok şükür ama?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acaba gidip bir uzmana neden danışmıyorsunuz herşey olabilir burdaki insanlar uzman deiller bu konularda.

düşük şeker olabilir. kontrol ettir. ihmal etme, şakaya gelmez. doktora gidene kadar cebinde şeker, çikolata bulundur. kriz anında at bitane .

Yemek yemeyi denedin mi? :p Doktora gidin diyeceğim de doktorlar da düzgün iş yapmıyorlar.

Diyetisyenlik öğrencisi olarak aklıma ilk hormonal bir bozuklugun olabilir olmasi bunu tabiki en iyi kan tahlilinden anlarsın
Hormonel bozukluklar kullanilan ilaca strese ve geçirdiğin döneme göre değişir.
Cipralex bildiğim kadarıyla psikolojik bir ilaç siz en güzeli hekiminizle görüşün büyük ihtimalle hap yuzunden

Ben hep böyleyim öğünümün üstünden 2 saat geçince sanki en son yemeğimi 10 saat önce yemiş gibi hissediyorum. Dediğin gibi ellerim falanda titriyor açlıktan. Normalde de titriyorda acıkınca daha çok. Doktor birşey yok dedi. Ne titremeye ne acıkmaya. Tiroidimin çalışmasına falan baktılar. Bir daha detaylı görünmem lazım. Metabolizmam hızlıdır ama küçük büyük hertürlü tuvaletede çok çıkarım ayıptır söylemesi.

glisemik indeks'i yüksek besinler veya atıştırmalıklar tüketiyorsanız sürekli acıkır sürekli kısır döngüye girersiniz bir nevi buna dikkat edin

Arkadaşlar pc başında sürekli durmayın para gelir tamam sağlık gidince zor yerine gelir.
Sürekli acıkıyorsanız bana oluyor iş yaparken stres v.s oluyorsa ben acıkıyorum.

Evde spor yapın yediğiniz içtiğinize dikkat edin.Yeşil çay için stres iyi gelir.Kesinlikle uykunuza dikkat edin arkadaşlar o gün az uyuduysanız sıkıntılı gün geçirmeniz normal.

ye gitsin hocam ben günde 1 kez bile zor yiyorum. 1 yil önce bende senin gibiydim.

---------------------------
Tip 1 diabet hastasısın güzel kardeşim. Kullandığın ilaçların prospektüsüne internetten baktım birisi acıkma yapar ama canın sadece kebap çeker diyor diğeri ise acıkma yapmaz diyor. Ben acıkma yapmayacağı kanaatine vardım. Diğer forum arkadaşlarım da farklı yorumlarda bulunabilirler. Ama bence Tip 1 diabet hastasısın. İnsilüne başlaman gerekiyor. Evde kendin yapabilirsin. Hatta forumlarda yapan arkadaşlar var ordan uygun fiyata sipariş ver kargo dahil gönderiyolar.
---------------------------
Yukarda yazdıklarımı tamamen dikkat çekmek amacıyla yazdım. Rica ederim Allah rızası için kendi sağlığınızı düşünüyorsanız önemli sayılabilecek sağlık sorunlarınız hakkında uzman kişilerden bilgi ve tedavi alın. Haa eğer çok oturunca popom ağrıyor acaba çıban mı var? Ya da yürüyünce ayaklarım ağrıyor ve hatta ve hatta inanmayacaksınız ama bazen şişiyor tarzı sorunlarınız varsa gözünüzü seveyim şu Hipokondriyazis (Hastalık hastalığı) sendorumuna kendinizi alıştırmayın.
Hatam olduysa affola.

Şeker olabilir en başta onu değerlendir açlık ve tokluk kan şekerini ölçtürt.
İkinci olarak ben de de sürekli olan bir durum bu şekerden değil de gastrit ve bağırsak kurdu gibi sindirimle alakalı olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri