Askerliğin ilk günü

Bir soru: Yazıcı olmayı tavsiye eder misin etmez misin :D [MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION]

ilk gün doya doya uzun sacların varsa bak aynada ondan sonra son kez elbiselerini kokla bildiğin bütün yemekleri unut favori kapuska :) ama ilk günki dünyadan ayrılıp başka bir gezegene düşmüş gibi bir halimi hayatta unutmam
ilk günler kimler kimler görecektin milletvekili bakan araya koyup torpille tuvalet temizleme görevini almak istiyenlermi dersin :)

ilk askerlik yerim: 15. Piyade Egitim Tugayı Amasya

Kağıtta 120. m.m hav. yazıyor diye kendimi havacı olayarak hazırlamıştım. Ama aradan 1 gün geçince 120 m.m havancı olduğumu öğrenmiştim :D

Alt ranzada uyuyordum sabah uyanınca ilk gün. üstranzanın altında bir yazı vardı onu hiç unutmam

''Amasya bir liman, Ben se bir gemi. Birdaha buraya gelirsem s*****ler beni''

Ozaman demiştim ki bu askerlik hiç bitmicek heralde :D

7 benim uğurlu sayımdır.

-7 numaralı dosyayı verdiler
-7 numaralı koğuşta yattım
-7 numaralı ranza
-7. manga
- 27.07.2007 de teskereyi almıştım (van 7. kolordu 6. hudut alay komutanlığı)

öyle yada böyle bitti 15 ay nasıl geçti anlamadım bile.

ictima ictima ictima. zaten günün 4 te biri ayakta sıraya girmekle falan geçiyor. diğer yarısı yürüyüş eğitimvs. 5 6 saatlik biruyku. he bide yorgunluktan yiyebiliyorsan yemek yersin. :D

öyle yada böyle geçiyor. bitene kadar kahrediyorsun. bittikten sonra da buruk bi hüzün oluyor insanın içinde. tabi o teskereyi alıp kapıdan çıkmak apayrı bir his. hayatım en mutlu olduğum an o andır. :)

Bir soru: Yazıcı olmayı tavsiye eder misin etmez misin :D [MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION]

yazıcının işi çok oluyor kardesım bır dolu kagıt işleri ,komutanların yanında olması da sıkıntı ama tüm komutanlar tanır sever işi düştügü için orası da var

kışın soğuk havada yardırmaktansa sıcakta oturup kağıtlarla uğraşmayı tercih etmek en mantıklısı. :) ayrıca bölükte rahat edersin. memur gibi oluyorsun. kimseyle işin olmaz.

Tecrübeyi yaşamış abilerimin burda ince ince anlatması duygularını paylaşması benide çok sevindirdi baya bilgi edindim. 2 sene sonraya erteleyecek olsamda çok teşekkürler

Ben gemide yazıcıydım. Serdümen olarak gitmiştim. Benden başka herkez çalışırdı. Bende dosyalarla uğraşırdım.

Karayı, havayı bilemem. Ancak yazıcı candır yinede :)

Mobil

Merhaba;

Şayet gerçekten bilgisayar ile uğraşmayı seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Zaten Excel, Word bilginiz olsa yeterli.

Yerine göre görevleri zor ve riskli olabilir yapılacak iş hata götürmez ama o yoğunlukla vakit okadar çabuk geçiyorki hiç bişey anlamıyorsunuz :)

en kralı şofördür şayet şoförlüğü iyiyse ama komandoyu tek geçerim göreve çıkarsın üç gün beş gün artık neyse rezilliğini çeker onun harici krallar gibi yatarsın.

Arkadaş konuyu açtıktan sonra koşarak uzaklaşmış. Tek bir beğeni veya yorum yapmamış. [MENTION=25547]tolga1960[/MENTION] oradaysan ses ver teslim oldun mu. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri