Askerlikte sürgün yerine düştüm :(

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Keşke doğuya gitseymişim diyecegımız yer demıssın de walla ben gittigim yer harıc nereye dussem daha ıyıdır demısımdır :D

İzmirde yaşıyorsun , Diyarbakıra askerlıgın cıkıyor :D
1420 km boru degıl :) ve Diyarbakır diyorum .!!!

Bu işin lami cimi yok ...
Öyle yada böyle gideceksın geleceksın askerlık degılmı en kralı yıne ızdırap :D

Kimse yanlıs anlamasın askerlık dusmanı degılım ama insanın en verımlı zamanında , bir gencın taşı sıksa suyu cıkaracagı bır donemde al ot toplat , garaj temızlet , süpürge yaptır :D

Neyse dostum HAYIRLI TESKERELER Şimdiden ...

en azindan 1aydir tatbikatta dagda degilsin. tek tugayda olsam da 10saat nobet tutsam :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1431508729310.jpg
    uploadfromtaptalk1431508729310.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 53
  • uploadfromtaptalk1431508758151.jpg
    uploadfromtaptalk1431508758151.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlı teskereler hocam. Allah sabır ve sıhhat versin.

Ben Şırnakta ırakta askerlik yaptım koğuşlarda değil çadırlarda yattım. Banyoyu haftada 1 değil 15 günde bir yapardık oda 3 dakika o banyo suyuda genelde çamurlu ve kumlu olurdu bunun gibi daha binlerce şey vardı ben sürgüne gittim demedim kimseye şimdide olsa sesimi çıkarmam seve seve giderim adam egeye düşmüş sürgüne gittim diye ağlıyor yazık gerçekten.

Bana en çok koyanda senin gibi insanlarla benim gibi insanların oylarının bir sayılması malesef...

arkadaş baya emek vermiş foruma en fazla mesaj atan ikinci kişi. Bence askerde olduğundan özel bi rütbe verilse fena olmaz mesela sağ tarafa youtuber yazdığınız gibi asker gibi bir şey yazılabilir.
Askerlik yaptığı için demiyorum en fazla mesaj atan ikinci kişi olduğundan diyorum

Ben Şırnakta ırakta askerlik yaptım koğuşlarda değil çadırlarda yattım. Banyoyu haftada 1 değil 15 günde bir yapardık oda 3 dakika o banyo suyuda genelde çamurlu ve kumlu olurdu bunun gibi daha binlerce şey vardı ben sürgüne gittim demedim kimseye şimdide olsa sesimi çıkarmam seve seve giderim adam egeye düşmüş sürgüne gittim diye ağlıyor yazık gerçekten.

Bana en çok koyanda senin gibi insanlarla benim gibi insanların oylarının bir sayılması malesef...

Selam hocam,

Ama yazma işte hocam. Yazma yani Bana en çok koyanda senin gibi insanlarla benim gibi insanların oylarının bir sayılması malesef olmadı bu cümle.

Uzak duralım tartışmadan. Biliyorsunuz durumu. Rica ediyorum, lütfen

arkadaş baya emek vermiş foruma en fazla mesaj atan ikinci kişi. Bence askerde olduğundan özel bi rütbe verilse fena olmaz mesela sağ tarafa youtuber yazdığınız gibi asker gibi bir şey yazılabilir.
Askerlik yaptığı için demiyorum en fazla mesaj atan ikinci kişi olduğundan diyorum
forum hayatının yarısını banlı geçirmeseydi beni de geçerdi :D

Özel Harekat Askeri olarak imralı da askerlik yaptım, 1 kere bile sürgün demedim. Sabah akşam martılarla sohbet eder, denizdeki yunusları sayardık. Çarşı yoktu. 10 ay da 1 kere izne çıktım hepsi bu. :)

en kebapı benmişim genel kurmayda özel şöför olarak yaptım ama tabi 15 ay :D :D :D
sivil elbise telefon :D :D
öyle yada böyle boynumuzun borcu

Bu da son posttu, hoşçakalın

hacı buralara uğrarsan şunu denesene :D:D:D

7h5EB4C.jpg

bu arada hatırlatmak için yazdım haber alan var mı nasıl geçiyormuş arkadaşın acemi :) Alex banlanmış baktım en yakın takipçisi şuanlık kafayı takmasın bi süre daha 2.lik devam :D şaka bi yana 3 gün sonra foruma girmeyeli 1 ay olcak tekrardan hayırlı teskereler :)

Askerlik öyle bişeyki en kebab dedikleri yerler bile sürgün dedikleri yerden daha kötü olabiliyor. Bazı yerlerde fiziksel bazı yerlerde piskolojik olarak kötü oluyor. Kim ne derse desin gittikten sonra göreceksinizki ne kadar kötü olursa olsun, bitiripte kapıdan çıktıktan sonra, bittiğine üzüldüğünüz kadar içerde üzülmeyeceksiniz.

Hakkınızı helal edin beyler benden bu kadar yarın sabah gidiyorum yaklaşık 6 ay yokum buralarda kendiniizi iyi bakın, hoşçakalın.seviyorum sizleri
inşallah geldiğimde şu yt pisliklerden kurrtulur güzel ortam olur artık

hoydaa çorludamısın yoksa gelirim ziyaretine kışın buz tutar bi tarafların sogugu fenadır :D

askerlik açısından rahatlar öyle sürgün yeri sanma burda yapan tanıdıklarım felan var sıkıntı etme

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Yemin töreni bitti, 5 gün izin var kafanızı şişircem :) şunu anladım askerde tek lazım olan şey bol bol sabırmış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri