Astral Seyahat denediniz mi?

Astral seyahat nedir? ruhun bedenden ayrılarak başka bir boyuta geçmesidir. Bu boyuta geçiş sırasında hem ruh hemde beden belirli etkinlikler göstermektedir. Fakat bütün yapılanlar bu ikilinin arasındaki bir bağ ile gerçekleşmektedir. Bütün yük sadece zihinde olmayıp ruhun da belirli ölçüde görevi bulunmaktadır. Aslında zihin iki yerdede faaliyet göstermektedir. Gerçek bedende düşünülen olaylar dışarıdaki ruh bedene bir emir gibi giderek onun bütün bu emirleri gerçekleştirmesini sağlar. Zihnimiz tamamen ruhtadır.

ben deneyecektim de gidipte dönememek var tırstım açıkcası :D

Astral Seyahat Nasıl Yapılır ?

forum güzel tırsıtıcı başka konularda var
Parapsikoloji.in - Telepati - Duru görü - Duru işiti - Psikokinezi - Telekinezi - Astral Seyahat - Anasayfa
birde her zaman okurken garip olduğum derinlere inmeyi istediğim ama beni korkutan konular havas ilimleri gizli ilimler onların sitelerini yazmadım meraklımız varmı

Son düzenleme:
hocam ben denedim hatta bunlarin muziklerle yapilanlarida kulaklik takiosun isiklari falan kapatip ama hep en sonunda tirstim yukselirken sonrada bidaha denemedim :D :D

Astral konusunda korkuları olan kişilerin denememesini tavsiye ederim çünkü kabus tarzı bir deneyim yaşama riski var.:D:D:D

hocam ben denedim hatta bunlarin muziklerle yapilanlarida kulaklik takiosun isiklari falan kapatip ama hep en sonunda tirstim yukselirken sonrada bidaha denemedim :D :D

Dediğin gibi müzikle daha iyi oluyor yere uzanıp vücudunun bir yerini nokta olarak düşünüp konsantre oluyorsun

Son düzenleme:
Ben 3 ay ugraştım bir kere cıkabildim çıkıs o çıkış uyumuşum ruh gitmiş ondan sonra da uğraşmadım :D :D
Bunu yapabilmek için senelerini vermen gerekiyor.Ha deyince olan birşey değil :=)
Nostradamus kehanetlerini bu tekniği kullanarak ortaya çıkardığı söyleniyor geleceğe gitme vb. Einstein'ın yaptığı söylenenler arasında :)

Son düzenleme:
Arafta kalmaktan korkmasam yapicam arafta kalirsam beni dondurecek bir babam da yok (Ruhlar bölgesi izleyenler bilir :D sanirsam bizim pederin yok oyle yetenekleri :D )

Dikkat edin ruhunuz geri bedeninize gelmezse allah muhafaza ;)))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ruhun tekrar bedeninize dönmemesi gibi bi durum söz konusu değil arkadaşlar, eğer ki astral e çıktığınız sırada eceliniz gelirde ölürseniz işte o zaman dönmez ruhunuz. Bi ara baya merak salmıştım bu parapsikolojiye netten çok yazı okuyordum bununla ilgili bu yüzden gözlerim bozuldu numaralı gözlük kullanıyorum şu an :)

1 hafta boyunca her gece denedim ama çıkamadım tam çıkacağı sırada korkuyor insan geri dönüyor basit birşey değil.. Kalp atışlarınızı bile duyuyorsunuz o anda sanki havada yada bi boşluktasınız ve sağa sola sallanıyorsunuz gibi hissediyorsunuz. Alnınızın ortasında bişey çıkacakmış gibi hissediyorsunuz.. işte en önemli noktalar buralar buralarda korkmayıp ileriye gidebilirseniz çıkarsınız ama olurda korkarsınız ki muhtemelen öyle oluyor geri dönersiniz. Daha önce hiç yaşamadığınız duyguları yaşıyorsunuz korkmanız normal..

Şunlarıda da ekleyeyim psikolojiniz bozulabilir, kalıcı hasarlar verebilir bu işler. Astrale çıktığınızı var sayalım, aklınızdan geçen bi yeri geziyorsunuz o sırada bedeninize gelip biri dokunursa ruhunuz aniden bedene dönüyor ve psikolijik bi etki bırakıyor yani astrale mümkün mertebe gece kimsenin olmadığı bi yerde çıkın, çıkmayı deneyin.

Deneyemedim minibüs yokmuş.

Neyse şaka bir yana arada bir bana oluyor kendimi bir anda boşlukta buluyorum bu astral seyahat mi yoksa başka birşey mi?

Daha da açıcak olursam uyurken bir anda kendini boşlukta hissediyorsun yere düşüyosun felan..

Ben bi ara bu konuyu araştırıyodum.. Astral seyahat , enerji , telepati falan derken bi baktım ki masada enerjiyle kağıdı oynatmaya çalışıyorum.. :D

Astral seyahatle Google'a gidip yeni fikirleri çalmak lazım :) Bi ara denemiştim çok iyi konsantre olmak lazım denedim ama hiç bişey olmadı :)

Astral yaparak Youtube Spam mühendislerinin yanına uğrayıp spama karşı alınacak önlemleri gizlice dinleyeceğim En çokta benim kanalları kapatan spam botunun kafasına vurmayı çok isterdim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri