Asya Dizilerimi Preview Tanıtımlarımı?

• Kullanıcı slowloris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

slowloris

Yasaklanmış
evet beyler sizce en iyi gelir getiren hangisi olur son günlerde youtube üzerinde türkiyede popüler videolara bakarken preview yani bir dizinin sonrakii bölümü hakkında bilgi veren videoların çok iyi gelir elde ettiğini gördüm en az 10 bin en çok 100 bin izleme alan kanallar var bende giricem... neyse sizce asya dizilerinde iş varmı yoksa preview hangisi daha mantıklı

preview videolar kısa yolduğundan pek kazanç getireceğini düşünmüyorum ama asya dizilerinde telif olayı fazla :( Bi ara denemiştim anında telif yedim.

preview videolar kısa yolduğundan pek kazanç getireceğini düşünmüyorum ama asya dizilerinde telif olayı fazla :( Bi ara denemiştim anında telif yedim.

benim çok kısa videolarım iyi gelir getiriyor abone kasınca preview videoları sağlam kazanç sağlar diye düşünüyorum asya dizileride dediğiniz gibi telif olayı başa dertmiş en iyi seçenek preview görünüyor

benim çok kısa videolarım iyi gelir getiriyor abone kasınca preview videoları sağlam kazanç sağlar diye düşünüyorum asya dizileride dediğiniz gibi telif olayı başa dertmiş en iyi seçenek preview görünüyor

0-1dk arası videolar ise fazla uğraşmanızı tavsiye etmem ama sizin bileceğiniz iş..
0-1 dk arası videolarda da telif yediğimi hatırlıyorum :))

valla yapan yapmış birde biz deniyelim duruma göre işe girip girmemeyi kararlaştırırım

dizi fragmanlı kısa yA 1,1.5 dk falan gerçekten böyle videolarda kazanç nsl olyor diyelimki böyle bir kanalım var ve günlük 3,4k izlnm varsa ortalama ne kadar verir 15,20 tl verir mi niş falan girmeyecem tabi

öylede hocam adaların videoları 100 bin izleniyor 15 bin izleniyor günlük 30 tl verir benim videolar 10 bin üzeri izleniyor 20 tl 10 tl bırakıyor günlük

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri