Atatürkü İsrailmi Öldürdü ?

Burda amac siyaset vs degil,tarihi konusarak beynimizde yer edecek 3-5 kelimelik yeni kelime haznesi olusturmak,bilgimiz olmayan konuda az da olsa tam dogru olmasada dogruya yakin seyleri kapabilmek.Bu sebele karsilikli atismalara varmadan bu tur konulari tartisabilirsiniz..

Konu basligina gelince,ben sirf bu is icin site vs acmistim yani bu konu icin.Cok kisa ozet geceyim size.

Normalde kullanmamasi gereken bir ilaci zamanla hem cok kullanmaya baslayan hemde aldigi Doz'u artirilarak verdilirilip,iyice hastalanmasina ve daha sonra olumune sebeb olan bu hastalik,Fransa basta olmak uzere ki bu ilaclari veren ve hastaligini takip eden Paris'de ki bir eczaci doktorun basi cekmesi ile Amerika,Yunanistan ve ingiletere gibi ulkelerin yaptigi bu gizli kapakli islerden dolayi olmustur.

Simdi burda detaya girmeden yazdimda,cok kisaca sunu demek istiyorum arastirmalarimdan okuduklarimdan vs..

Ataturk Olmemistir,Oldurulmustur.Ve bunun ustu kapatilmistir... (bkz.Turgut Ozal)

Burda Kemalist Var Ülkücü Var Bilmem O var Şu Var Bu Var Siyasi Tartışmya
Açık bir Konu Sebep ?

Uyarı için teşekkürler fakat konunun içeriği siyasi değil. Bir ülke liderinin ölüm sebebiyle ilgili ortaya atılmış bir iddia üzerine arkadaşlar tartışıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri